Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори за непланиращи бебе - 3 част

  • 39 318
  • 768
# 735
Здравейте мами, имам следния въпрос
Закъснява ми с 3 дена, цялата съм подута, тежко ми е, краката са ми отекли. Боли ме само кръста и теста ми е отрицателен.. на какво може да се дължи това,  някоя била ли е в подобна ситуация? Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 736
Със сигурност всяка жена или поне голям процент от жените са били поне по веднъж така.
Виж целия пост
# 737
Съвсем нормални предменструални синдроми. Мен лично винаги ме боли кръстът и лицето ми е подпухнало, паралелно с това и мигрена 2 дни преди цикъл.
Виж целия пост
# 738
Реално ако не не засичали овулация /тестове за овулация /може дори да нямате закъснение...подуването и задържане на вода е от прогестерона, който се вдига във ЛФ.
Виж целия пост
# 739
Реших да пиша,защото вече не издържам от напрежение .
Миналият  месец менструацията ми подрани с 4 дни, отивайки на море  . Предполагам от смяната на климата. На първия ден от менст. -еякулация в мен  …( без коментар и надежда ОВ да не е била тогава или до 5 дни напред )
На 15-тия ден в полунощ (като деня ,в който ми дойде беше пак около полунощ и не знам дали да го броя като ден 1 ,иначе ще се падне точно 14)- нов контакт без предпазни средства . Голяма глупост,дотогава кондоми и точно тогава без. Беше прекъснат полов акт ,уж нямало нищо… уж
от този ден ме налегна притеснение!! болки или по-скоро дискомфорт в долната част на корема (имам от около 10-тия ден  ,след полет със самолет) усещане ,че ми се пишка … а последните 2-3 дни дни -усещане като преди менструация ,сякаш ще тръгне ама не идва . 24-ти ден е днес .попринцип идва на 28-ми винаги! Единични случаи 29-ти ,по-рано не . Не мога да спя ,дори ми се стори ,че кафето ми е гадно,не знам внушение ли е ,Защото го пия точно с такова очакване -как ще ми стане зле . На 16-ти ден от цикъла беше втория полет за връщане,не знам това има ли значение и оказва ли влияние на хормоните.
Та ,моля се да няма бременност . Но ПМС толкова рано и болка в корема , която започна след първия полет ,та до днес много ме притеснява ,макар да не беше силна и постоянна . Мислех ,че съм настинала , защото точно тогава не се обличах много и кръста все ми беше гол …цервикалната слуз я следях - най- много около 11-12-ти ден ,което ме навежда на мисълта ,че ако е станало нещо то ову-ти не е била на морето , а по- скоро нормална -в средата на цикъла … и споделям ,защото няма с кого ,ще се радвам ,ако някой се включи…никой не може да гадае ,знам ,въпрос на дни е да разбера ,просто имах нужда да “поговоря”
Виж целия пост
# 740
Хайде сега да изтичате до аптеката за тест за бременност и нещо с червена боровинка за уроинфекции, защото вероятността да сте бременна е малка, но да сте с цистит - голяма.
А, и си купете и презервативи, ей така -да си имате.
Виж целия пост
# 741
Още не съм си закупила тест.
Днес е ден 25. Не знам какво чакам.
Замислих се за цистит ,но нямам парене при уриниране , което е основен симптом,мисля (по- скоро току- що усетих гъделичкане ). През месец март ,тази година, ми се случи една двуседмична разходка по лекари заради болка в корема ,но тя се качваше около пъпа , така и не разбраха какво е - и уролог и гинеколог и гастроентеролог посетих - било от червата ,а помня ясно как пак ме сряза първия ден корема ,седмица имах усещането ,че не съм се доизпикала- не било урологично …. И сега се чудя дали не е пак нещо такова ,с моите боси крака и кръст близо 10 дни и преди това море …но пък ми се гади вече 3 дни ..Исках да добавя ,че за първи път в живота си ,колкото и смешно да звучи , използвах тампони на морето и ги сменявах по указание през 3 часа ,но не и след всяко излизане от водата . И менструацията беше кратка -3 дни… но после имах зацапване до 10-тия почти.
Представете си колко голям страх изпитвам да направя тест ,че вече гадая -дали ,или …. Сама съм с децата и нямам подкрепа емоционална ,на живо ,от мъжа ми,тъй като е в командировка и изпитвам ужас и паника…
Виж целия пост
# 742
Още не съм си закупила тест.
Днес е ден 25. Не знам какво чакам.
Замислихма се за цистит ,но нямам парене при уриниране , което е основен симптом,мисля (по- скоро току- що усетих гъделичкане ). През месец март ,тази година, ми се случи една двуседмична разходка по лекари заради болка в корема ,но тя се качваше около пъпа , така и не разбраха какво е - и уролог и гинеколог и гастроентеролог посетих - било от червата ,а помня ясно как пак ме сряза първия ден корема ,седмица имах усещането ,че не съм се доизпикала- не било урологично …. И сега се чудя дали не е пак нещо такова ,с моите боси крака и кръст близо 10 дни и преди това море …но пък ми се гади вече 3 дни ..Исках да добавя ,че за първи път в живота си ,колкото и смешно да звучи , използвах тампони на морето и ги сменявах по указание през 3 часа ,но не и след всяко излизане от водата . И менструацията беше кратка -3 дни… но после имах зацапване до 10-тия почти.
Представете си колко голям страх изпитвам да направя тест ,че вече гадая -дали ,или …. Сама съм с децата и нямам подкрепа емоционална ,на живо ,от мъжа ми,тъй като е в командировка и изпитвам ужас и паника…
За по-голяма сигурност си направете кръвен тест за бременност
При мен в началото на есента или пролетта често се случва, да подрани или закъснее около седмица, смяната на климата също ни влияе
Виж целия пост
# 743
Здравейте, дами!
Понеже цикъла ми закъснява вече с 10 дена (не е за пръв път, тъй като имам хормонален дисбаланс), реших да си направя тест, но за пръв ми се случва да изглежда така:


Дали наистина е отрицателен?
Виж целия пост
# 744
Здравей! Според мен тестът е невалиден след като се е разлял така. Пробвай с друг.
Виж целия пост
# 745
Този тест е невалиден , не знам дали вие сте го направили грешно .. На 10 дни закъснение чертите са ясни и няма съмнение .
Виж целия пост
# 746
Присъединявам се към общото мнение ,че теста е невалиден . направете нов още днес, първата урина не оказва влияние за достоверността на теста на тези дни закъснение ♥️
Виж целия пост
# 747
Теста е чисто отрицателен и препоен с урина, другия път по-малко капки. Ако искаш направи нов, но с по-малко капки.
Виж целия пост
# 748
Здравейте, днес ми е 4-ти ден закъснение, като по принцип ми е редовен.
Вчера, на 3-ти ден направих 2 теста Surecheck - сутринта и вечерта, и двата отрицателни. Може ли тестовете да са грешни или е малко вероятно?
Виж целия пост
# 749
Малко вероятно е, по-скоро не сте бременна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия