Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да навлезем в света на финансите? Запознайте се с проекта "Деца Гиганти"

  • 4 430
  • 23
# 15
Да, говорим с тях. Опитвам се да ги науча да спестяват и останалото да се харчи разумно.
Виж целия пост
# 16
Радвам се, че има млади хора, които искат да предадат наученото и да "запалят" искрата на любопитството на други млади хора.
Имам син в 10-ти клас. От години говорим за това колко важна е  финансовата грамотност за всеки човек. Разказвах му истории от книгите на Р. Койосаки и не само, говорили сме много, още от по-ранните му години. Винаги му беше интересно, но не хващаше сам книгите. Докато не стана 9-ти клас и вече цяла година чете много по темата, интересува се, според мен вече има доста повече познания и от мен в областта на инвестирането. Предавам му всичко, което смятам, че може да му е полезно и от моя личен опит.
Вярвам, че децата ни са по-добрата наша версия и се гордея с моя младеж.
Успех в начинанието!
Виж целия пост
# 17
Много често говорим . Опитвам се да ги науча да спестяват и  да се харчи разумно.
Виж целия пост
# 18
Да, говориме с децата.
Най-често обсъждаме неразумните харчения.
Виж целия пост
# 19
Говоря с децата си. Опитвам се да ги науча да разделят разходите на необходими (за които задължително трябва да се отделят пари) и луксозни (инвестициите, пенсионни фондове и подобни, за които да заделят пари, когато им остават). Разбира се трябва да отделят пари за удоволствие, но разумно.
Показвам им за мен колко са важни инвестициите в образованието им. Аз отделих необходимите средства и време, а те положиха необхимите усилия да влязат в най-добрите гимназии (похвалих се).
Сега, когато вече преследват мечтите си, се надявам да оценят тези инвестиции. И да направят разумно своите инвестиции.
Виж целия пост
# 20
От скоро говорим. Налага ни се често да говорим за неразумни харчове и необмислени покупки. Все още се учим, в това число и аз.
Виж целия пост
# 21
Да, говорим с детето за финансите. Най- вече говорим за спестявания.
Виж целия пост
# 22
Говорим, да. Опитвам се да го науча, че трябва да влага мисъл във всичко, което прави. Че трябва да инвестира правилно. Да си цени времето, което има. Не съм сигурна колко се получава.
Виж целия пост
# 23


Изтеглени са късметлиите, които печелят 4-годишно обучение по финанси и литературна колекция от 7 книги от играта на Деца Гиганти.

Това са:


Лита
Ripple
beki8
Hrispa76
bubulina_baby
milasara
Illy_
Валя*
sis_ko
mama.iv
zdravkova
Beti_7
mariat
tea-mea


Date Oчакваме печелившите да се свържат с нас до 09.10.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Деца Гиганти и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, три имена и телефон за връзка. Всеки един от победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България, има право да получи наградата си в офиса на Together Academy в рамките на четиринадесет работни дни.

Благодарим на всички за участието!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия