Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Идва есен с шарени листа и ни носи втората черта. ~бебеправене 379~

  • 27 393
  • 754

Анкета

Следващата тема ще се казва:

Опции:

# 750
Момичета, идвам малко да дам отчет за мен.
Всички 5 фоликула доминантни ги няма. Спукали са се. Лигавицата ми е с дебелина 11.30мм. Забелязахме поликистоза на левия яйчник, аз от доста време заглеждах по прегледи, че има много фоликулчета вътре, за разлика от десния, ама нищо не казвах, както и докторите... е сега АГ-то ми го констатира. Това може и да е причината левия ми яйчник да не иска да овулира. Има логика. Та така. Това е от мен. Новините са добри, постарахме се с ММ много, та да видим ще има ли причина да се радваме на 24-ти 🤗.
Bubblez, същото ни каза и на нас Кацаров, пожелавам ви да имате резултатите на ММ от все сърця 🙏
Виж целия пост
# 751
Лило, при мен е същото и то с левия,но ми беше и нервдовен  МЦ,вчера ендокриноложлата ми изписа вигантол,метфогама и иногинол и се надяваме че ще се регулира инсулина,конто е предпоставка за образуване на ПКЯ този месец са ову е имало   вчера видяхме на генекологаа ии стискам палци за 24-26 ... Успех 🍀🍀!!!
Виж целия пост
# 752
Здравейте.Искам да ви попитам дали знаете при лапароскопия дали може да се види ПКЯ.Питам,защото след моята никой не спомена нищо за ПКЯ,а изследванията на хормоните насочваха точно към това.Или пък защото тогава имаше бременност при мен? Или може да не се проявява  всеки месец. Щитовидна жлеза още не съм изследвала,може пък от нея да не са наред хормоните.
Виж целия пост
# 753
Привет! Хайде, Лило, чакаме резултат след две седмици! Няма само за удоволствие да щракате, я! Работа трябва да се върши Wink
Ние сме добре. Вкъщи сме. Операцията не мина без перипетии, но мина! Сега му е малко тегаво, боцкат, сърбят, сълзят и са подути очите, но дано отмине бързичко и крайният резултат да е добър!
На мен ми прилоша няколко пъти в болницата, мисля не от Б, а от притеснения, и само се моля черешката да си е на място и да е добре. Ще отида на лекар най-вероятно във вторник. Тогава дали ще се види сърчице? Смятам условно дата на последен Ц 01.09. Много искам да отдъхна!
И накрая, има ли секс /дори с предпазни ср-ва, прекъснат акт и др/, има и вероятност за Б. На нас по-рано много често например ни се е късал презерватива. Не знам защо така! А пък повече от 5 години, след като родих първото си дете, сме се "пазили" с прекъснат акт и не съм забременявала, но ето сега забременях. Така де, единственият сигурен начин за предпазване от Б е да не правиш секс Wink
Виж целия пост
# 754
Заповядайте в новата тема. Tada
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия