Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Временна работа в чужбина

  • 2 067
  • 5
Здравейте, моя близка иска да си намери временна неквалифицирана работа в Европа. Но има много български агенции, които предлагат такава. Повечето обяви са измама или за пари.
Някой от опит да знае сигурна и коректна българска агенция за намиране на работа в чужбина?
Виж целия пост
# 1
т. е. искаш да работиш за агенцията ли? Или директно за чужд работодател? В кои страни търсиш? Така е много общо, каква точно работа умееш? Мъж ли си, жена ли си. За колко време горе долу става дума?  Агенциите предлагат да спиш в общежития, ок ли си  с това? Представа за заплащане?
Виж целия пост
# 2
Става въпрос за млада жена, която не знае езици и иска да замине за няколко месеца да работи някъде в Европа - например Германия, Англия, Испания, Холандия или друга страна. Работа например в селското стопанство или цех (завод). Понеже не е работила навън и не знае език предпочита да замине с агенция-посредник, така мисли, че ще е по-лесно поне за първо заминаване.. Иначе мога да  й предложа чужди агенции, но се притеснява дали ще се оправи сама като интервю и самото заминаване...
Търси сигурна и проверена българска агенция...
Виж целия пост
# 3
Без език поне на елементарно ниво по-добре да се стои в къщи. За Англия, ако дойде ще трябва да стои 2 седмици под карантина, което значи няма работа, няма пари и предвид ситуацията с Брекзит не я виждам как ще си оправи престоя без да говори.
Виж целия пост
# 4
Без език трудно ще си намери каквото и да е работа. Дори да си намери, езикът е необходим поне на елементарно ниво във всекидневието.

Вариант е обаче да намери българско семейство, живеещо в чужбина, което търси някой да помага в домакинството и с  децата. Живея в чужбина и аз лично съм си внесла майката, но няколко приятелски семейства имат гледачки от България, които живеят в дома им. Всички се оправят много добре, някои от тях са тук вече 10 години.

Необходимо е обаче да си паснете със семейството идеално. Все едно сте част от него, защото ще се окажете такава.
Виж целия пост
# 5
В момента има обяви в АЗ , за работа в селското стопанство в Испания и Холандия. Там поне нещата са изрядни. Ако е физически здрава, може да кандидатства без притеснения. Пиша от личен опит преди много години
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия