Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Назад с 1 седмица

  • 660
  • 3
Добър ден! Бременна съм в 6 месец и 4 дни. От самото начало бебчо изостава с 1 седмица. Ходих на ФМ, всичко му е наред, но е по-дребничко. В 20 седмица беше 302 гр. Пусна ми изследвания, ТСХ ми е завишено, желязото ми е ниско. Правих изследванията, но бях с настинка, може да е оказало влияние върху резултатите.  Въпросът ми е, има ли други мами, на които бебчо им е изоставало? Тези дни пък с моя болен мозък, взех да чета и да се филмирам за преждевременно раждане и ми минават разни мисли през главата..
Виж целия пост
# 1
Моето до края беше все назад поне 2 седмици, дребно щяло да бъде и аз плача ли плача и накрая 3300гр госпожица ми излезна през гъза
Виж целия пост
# 2
Както хората сме различни,  така и бебетата според мен са разлипни. А и понякога видеозоните дават отклонения. 
Тсх не мисля че може да се зявиши от разболяване, желязото също не мисля че се влияе. Вземете мерки за двете неща. Като цяло тсх се повишава до началото на третия триместър, когато се образува ЩЖ на бебето и тя започва да произвежда хормони.  Но предполагам ще го обсъдите с лекаря си.
Виж целия пост
# 3
Мен пък все ми казваха, че ще е много голямо бебето. И аз направо бях ужасена. Е, много голямото бебе се роди 3260гр ... Мисълта ми е да не се притеснявате. Ще родите здраво бебче и всичко ще е наред, не е задължително наистина да върви една седмица назад. А дори и да  е така лекарите си знаят работата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия