Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №5

  • 50 969
  • 746
# 720
Още след предното увеличение цената за мен беше неоправдано висока. Надали ще подновим при тази цена.
Виж целия пост
# 721
Още след предното увеличение цената за мен беше неоправдано висока. Надали ще подновим при тази цена.
И аз съм на същото мнение.
Трудно ми е да разбера българската представа за търсенето и предлагането на стоки и услуги.
Обичайно се печели от повече ползватели на услугата, но при нас представите са изкривени. Цени се вдигат, качество се разваля. Въобще пълна какофония.
Виж целия пост
# 722
Много родители на деца в начален курс се абонират за уча се за по-добра подготовка, особено ако те самите нямат време или достатъчно поглед върху материала, за да помагат. Цената се вдига, вероятно защото създателите смятат, че точно тези родители са им сигурни като потребители, т.е. няма да се откажат, независимо колко е скъпо.

Да, сайтът е интересен, поднесен е по-забавен начин, но може да се мине и без него.
Виж целия пост
# 723
И аз това се чудех за мен си, дали съм била по-мотивирана да го плащам, когато синът ми беше 5-6-7 клас, защото беше полезен за разказвателните предмети и някак при по-голямо дете вече не се ползва толкова или наистина цената е прекалено висока. Но според мен ще позагубят клиенти.
Виж целия пост
# 724
Дори и 5-7 клас ми се струва скъпа инвестиция за нещо, което може да се научи от учебника и евентуално, ако има неясноти, с малко повече търсене в интернет.
Виж целия пост
# 725
На моето дете във втори клас беше напълно безполезено, абонирах го защото се притесних от онлайн обучението, но не го ползва изобщо. Вече в 3 клас имаше повече нужда, защото здраво препускаха по материала по БЕЛ, но безплатните обобщения му бяха достатъчни, не съм го абонирала. Сега се чудя дали да го абонирам за 6 месеца, заради НВО и отделно, че другото ми дете ще е първи клас. Ще решавам в движение.
Виж целия пост
# 726
Докато имах двама ученици вкъщи, го плащах. Когато ми остана само един ученик, и се отказах. И без него може, въпреки, че на детето му харесваше, имаше там някакви допълнения, криминални случаи на инспектор Хектор, много им се кефеше.
Виж целия пост
# 727
Увеличението според мен се прави на идеята: “Всичко се увеличава, чакай и аз да вдигна цената, за да не остана по-назад”. Grinning
Учебниците също са увеличени. Днес получих имейл от едно издателство за увеличение в рамките на 5 %, но кой знае колко може да е на 15-ти. Преди малко в мола се зачудих как Subway, която е чуждестранна верига продава минералната вода за 1,55 лв, а в Сладкарница Неделя, водата е 3 лв - и двете заведения са в мола, предполагам плащат един и същ наем.
Извън това - някой може ли да снима съдържанието на Български народни приказки? Другите неща са прочетени, но понеже имам куп книжки с български народни приказки, се чудя дали да я купувам или нещата се припокриват. Ако някой има и снима съдържанието, ще съм много благодарна.
Виж целия пост
# 728
Съдържението на коя от книгите с български народни приказки? ...или в христоматията кои са?
Виж целия пост
# 729
Виж целия пост
# 730

тук са качили и съдържанието Simple Smile

https://www.book.store.bg/p27335/bylgarski-narodni-prikazki.html
Виж целия пост
# 731
Денят след изборите неучебен ли е?
Виж целия пост
# 732
Само които училища са били изборни секции
Виж целия пост
# 733
На РС, преди началото на учебната година ни предупредиха, че децата щели да бъдат на ДО в понеделник, след изборите. Да "тестват" системата и вписването на учениците с нови акаунти в класруум . В училището има доста секции, но така са решили.

Явно за всяко училище ще бъде различно.
Виж целия пост
# 734
Има заповед на министъра на образованието. От днес е.
3 октомври (понеделник) е определен за неучебен ден за всички ученици от училищата на територията на страната, в които има изборни секции, разкрити по реда и условията на Изборния кодекс.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия