Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Колко често сте интимни с половинките си?

  • 12 774
  • 287

Анкета

Колко пъти в месеца сте интимни с партньора?

Опции:

* Гласуването приключено: сб, 12 дек 2020, 14:14

# 15
24/7
Виж целия пост
# 16
Отивам да се срамувам в ъгъла... Ние само по веднъж на ден, но всяка вечер когато сме заедно, обикновено 4-5 дни в седмицата. Качеството и продължителността не са обект на тази тема.
Виж целия пост
# 17

 Отивам да се срамувам в ъгъла...

Е, крайно време беше Wink
Виж целия пост
# 18
Благодаря, че пусна анкета Simple Smile
И на мен ми е било интересно, какво е долу горе положението при другите двойки.

Аз съм от тези, които изпадат от таблицата и да вината е моя, ако можем да говорим за вина.

На мен просто ми омръзна с годините.. колкото и да си мислиш да направиш нещо различно и интересно, накрая опциите се изчерпават и всичко ми става банално.

Дори и сега, е пълен компромис от моя страна. Не ми е неприятно, но не ми се занимава, ако зависи само от мен. ..
Виж целия пост
# 19
Виж, аз гласувах, обаче нямаме деца(дано скоро се появят). Реално, немога да те разбера напълно, понеже нямам толкова задължения.
 Само един въпрос имам- изпитваш ли желание към мъжа си?
Виж целия пост
# 20
Интимността не е това, което беше 😉
Виж целия пост
# 21
Около 2,3 пъти седмично. Работим, прибираме се смазани от ежедневието.... Понякога не ни се прави твърде много.... Не знам дали е нормално, а едно време какъв секс правехме охоооу. 😂
Виж целия пост
# 22
Почти през ден, а понякога и всеки ден. От 6г сме заедно и сме под 30г (за протокола..) и без деца Simple Smile)

Но секса не го меря в количество, а в качество.
Виж целия пост
# 23
Стараем се за 2-3 пъти в седмица, но има и моменти в които не успяваме. Но като цяло се движим в този график. Имаме дете и сме заедно 18та година Simple Smile Единствено ме притеснява разликата във възрастта ... 9 години в негова полза и това определено се усеща във всяко едно отношение. Преди на младини нямаше пропуск, напоследък ми прави впечатление, че от среднощен секс сме преминали на сутрешен или обеден Simple Smile Сигурно ЕГН-то си казва думата, знам ли Simple Smile До двойки си е, няма определено количество. Имам познати двойки и с по 1-3 пъти в месеца и са си окей. Въпроса е да не страда никой, честотата е без значение. Според мен качеството е на първо място Simple Smile
Виж целия пост
# 24
Виж, аз гласувах, обаче нямаме деца(дано скоро се появят). Реално, немога да те разбера напълно, понеже нямам толкова задължения.
 Само един въпрос имам- изпитваш ли желание към мъжа си?

Вярно че умората е много голяма пречка, особено, ако децата са много малки и дефакто, най-голяма ти мечта става да се наспиш.
Но според мен, е повече загубата от това да гледаш на мъжа си като на любовник просто защото твоето усещане за сексуалност  е заминало.

Това няма нищо общо с реалния външен вид, а е усещането за себе си... Също няма нищо общо с чувствата към половинката, които си остават безкрайни.

Ако не ме разбираш, не се притеснявай. Дано никога не ме разбереш Wink
Гледам, ние сме много малко в подобна ситуация:)
Виж целия пост
# 25
Не си броя, но и за теб няма никакво значение честотата на интимните контакти на другите семейства. Щом питаш, нещо те човърка и никакви резултати от анкетата няма да те удовлетворят. Освен това не вярвай особено много на споделеното, защото хората често се изкушават да споделят не това, което е, а това, което би могло да бъде в един по-добър свят. Така че ако масово се отговаря 5-7 пъти седмично, си го мисли като "5-7  пъти, ама ако мъжът ми не беше плешив грозник и нямаше тези проблеми с ерекцията".
Виж целия пост
# 26
Всеки ден. Понякога и преди да стане за работа.
И двамата си го искаме, нямаме драми по отношение на секса.
Обаче аз не работя и като цяло не съм изморена, затова не отказвам.
Когато и двамата работят е малко по - трудно да се прави всеки ден, тогава се налага да се намери вариант при който и двете страни да са доволни. Секса може да се прави и сутрин, примерно, тогава и двамата са по отпочинали.

От почти 11 години сме заедно, аз съм под 30, а мъж ми малко над 30, ако е важно това.
Виж целия пост
# 27
Аз смятам че умората си казва думата. Просто в един момент ти падат батериите от веднъж. Макар да си имал други намерения, задачите и всичко преди да се докопаш до леглото са много. Тъпото е ако това е само за единия. Защото другия си има заряд и ищец и просто не може да разбере.
Виж целия пост
# 28
Мелоди, ако говориш за секс със същия мъж, за когото си писала преди...аз не бих имала желание към подобен тип изобщо. Даже не бих била с него, но това е съвсем различна тема.
Виж целия пост
# 29
Над 40 годишни сме.
Веднъж седмично .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия