Président – не ти трябва много, само най-доброто!

  • 9 283
  • 472
# 420
Най-ароматни ми стават баницата и питката, когато използвам масло Президент
Виж целия пост
# 421
Purple Heart Любимата баклава Simple Smile С много орехи, гъст захарен сироп и масло Purple Heart
Виж целия пост
# 422
С маслото правя ванилови мъфъни.
Виж целия пост
# 423
Ореховки
125 гр масло Президент
180 гр извара
1 яйце
1ч.ч кафява захар
2ч.чаши брашно
1 чаша орехи
20 минути на 180 градуса, формички по желание, може само кръгли, може и с точилка и различни форми да се изрежат.
Виж целия пост
# 424
Това масло е много вкусно и качествено и затова е най-подходящо за торти и бисквитки
Виж целия пост
# 425
Винаги намазвам готовите палачинки с масло.
Виж целия пост
# 426
Баница:
точени кори - 1 пакет
масло - 1 пактче
сирене - 600 гр.
яйца - 5 бр.
сода - 1 кафена лъжичка
кисело мляко - 1 кофичка

Всичко се бърка и се нарежда през две кори. Нарязвам баницата и заливам с разтопеното масло. Пече се на предварително загрята фурна.
Виж целия пост
# 427
Баница, картофено пюре, супа от гъба Кладница.
Виж целия пост
# 428
С това масло Президент, ще направя кекс четири сезона!
Виж целия пост
# 429
Ще направя крем супа броколи Simple Smile
Виж целия пост
# 430
С качествено масло като Президент бих и съм правила кроасани, ароматни и вълшебни са, нищо общо с купешките. Маслени бисквити пък обожава детето, въобще сладкишите си искат хубаво масло.
Виж целия пост
# 431
Любимото на цялото семейство и най- вече на децата ми- пиле фрикасе! Всъщност аз за всичко използвам само масло President.
Виж целия пост
# 432
Хрупкави тарти с Président Salakis и спанак



Как да го приготвите:
1. Бланширайте спаначените листа във вряща вода за 30 секунди.
2. Отцедете ги от течността и ги нарежете.
3. Разбийте яйцата в купа и добавете Président Salakis, нарязано на  кубчета, спанака и лимонова кора.
4. Подправете на вкус и разбъркайте добре.
5. Разтопете маслото и намажете последователно 3 кори за баница.
6. Нарежете ги на квадрати със страни 10 – 12 см.
7. Подредете метални пръстени в тава, като предварително поставите на дъното ѝ хартия за печене.
8. Намажете вътрешните страни на пръстените с масло.
9. Поставете квадратите от кори за баница в металните пръстени.
10. Разпределете плънката от спанак и сирене в пръстените върху корите.
11. Загънете стърчащите краища.
12. Печете 12 – 15 минути в предварително загрята фурна на 180 градуса.
13. Извадете готовите тарти от пръстените след охлаждане.
Виж целия пост
# 433
С наближаване на Коледа, едни от любимите ми рецепти са за дребни сладки.

Линцерови сладки с кайсиеви ядки и дюлево желе
Продукти:
* 250 г краве масло * 50 г фино смлени кайсиеви ядки * 100 г пудра захар * 2 жълтъка * 1 ч.л. бадемова есенция * 1/2 ч.л. бакпулвер * 400 г бяло пшенично брашно

Приготвяне:
В купа смесваме маслото, захарта, есенцията, жълтъците, бакпулвера, брашното и смлените ядки и замесваме тесто. Поставяме в хладилника завито плътно в прозрачно фолио за съхранение за 1 час. Изваждаме, оставяме леко да се отпусне. Разточваме и изрязваме с формички линцер сладките. Подреждаме в тава покрита с хартия за печене, силиконово килимче, тефлоново килимче, или просто намаслена тава. Печем в загрята на 180 градуса фурна за по 6-7 минути на тава. След като се охладят сладките ги слепваме с дюлево желе. * ядките умишлено не са обелени, за да е шарена бисквитката.

Виж целия пост
# 434
Бисквитки от овесени ядки

200-250 гр овесени ядки
125 гр масло
2 яйца
Натурален шоколад
1 ч.ч. захар
10 с.л. брашно
2 с.л. какао

Съставките се смесват. Оставят се в хладилника да постоят за около 2 часа. Оформят се кръгли бисквитки и се пекат върху хартия за около 15-20 Мин на 180 градуса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия