Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

  • 130 278
  • 2 749
# 2 715
Честита нова година, мацки!
Виж целия пост
# 2 716
Идеален си е вратът . Нищо че е испански.
За първа година купувам - обикновено само домашно консумирам и този няма отлика . Мирише си на нормално месо .
Нарязах го на пържоли и половината е във фризера . За сам човек ми е достатъчен . Бих се полакомила за още две парчета . Но е излишно .
Аз мариновах на пържоли - но ще го пека утре . За тази вечер доста неща направих и не искам да влача храна до февруари .


Честита нова година!!!
Аз пък осолих едно парче врат за сушене,да видим какво ще стане.
Виж целия пост
# 2 717
Вратът си е супер. Стана на ролета с топено сирене и кисела краставичка завити в бекон/пак лидл-ски/. Предизвикаха фурор и преяждане Grinning.
Виж целия пост
# 2 718
Направо ударихме кьоравото с тоя врат Joy
Виж целия пост
# 2 719
Чак ме е яд, че не взех и аз от него, като ви чета Grinning Неделя отивам и ще се надявам и той като плешката да е пуснат за без пари.

Ние вчера бяхме на блек ангъс стекове, пак лидлски, но на гости. Добри бяха.

Честита нова година на всички!
Виж целия пост
# 2 720
Чак ме е яд, че не взех и аз от него, като ви чета Grinning Неделя отивам и ще се надявам и той като плешката да е пуснат за без пари.

Годноста му  беше до 7 Януари едвали ще го пуснат в Неделя намален
Виж целия пост
# 2 721
ЧНГ! 🍾 Дано да е здрава, успешна и парична! 🍀
Виж целия пост
# 2 722
Честита Нова година! Щастие на всички!
Коя е бирата, която наподобява Корона?
Виж целия пост
# 2 723
Честита 2021-а!
Бъдете живи и здрави, и успяващи да постигнете мечтите си!

(И аз готвих свински врат -от М., обаче, на сходна с Лидл цена, по рецептата, която бях линкнала от Бързо, лесно, вкусно - стана наистина ефектно и много вкусно!)
Скрит текст:

Тук е още “неразопакован” от конците.
Пак линквам  рецептата: https://bnt.bg/news/svinsko-pecheno-s-bogata-planka-i-salata-kol … o-288966news.html
Виж целия пост
# 2 724

Моят врат беше с годност до 4 януари.
Вярно предизвика преяждане, браво на Лидъл. Аз всеки път като попълвам анкетата, и на въпроса - "Какво купувате от друго място", пиша - месо.
Жената, ще ти пиша на лични.
Виж целия пост
# 2 725
Честита Нова година! Бъдете живи и здрави! Успешни покупки !
Виж целия пост
# 2 726
Честита НОВА Година!
Да е по-здрава, успешна, щастлива и ползотворна! Пълна с хубави преживявания и любов. 🍀❤️

Ще взема някой път да пробвам от този врат, ако го пускат често. Аз свинско почти не готвя, защото ям пилешко филе основно, но за гости понякога купувам.

Моя 'скъпия' врат от Аякс ☺️ също стана супер. Но никога не съм имала грешка с този начин на приготвяне.

Скрит текст:
Шпиковам го с чесън, червена чушка и морков. Откакто готвя, съм го правила 4 пъти и винаги резултата е бил отличен. Осолявам и поръсвам с черен пипер, заливам с малко олио и прибирам под фолио в хладилника за 24 ч. Преди печене поръсвам с розмарин от всички страни и малко кимион, 2-3 зрънца бахар отгоре, още малко мазнина, 100-120 мл бяло вино и слагам в загрята на 220 гр фурна с вентилатор да се пече. След 15 мин намалям на 180 гр и спирам вентилатора. Мозък беше! Готви се 2 ч. и половина снощи, но и парчето голямо 1,700 гр, та не исках да остане сухо. Последните 15 мин махам фолиото и изпичам по 7-8 мин от двете страни до златист загар.


Виж целия пост
# 2 727
Честита Нова година!
Не ми хареса шампанското този път, съвсем друг вкус има отпреди...
Виж целия пост
# 2 728
Честита Нова година!
Предлагам пожеланието на комплентадора от пост 2713 да бъде мотото на новата тема Simple Smile
Виж целия пост
# 2 729
Пропуснах да похваля свинската пастърма на Родна стряха, произведена в Тандем, силно се одобри.
А Бабека Рустика на Молерите не ни хареса, според домашните имало някаква странна подправка, пише, че съдържа розмарин, предполагам заради него.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия