Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Паранормално

  • 1 244
  • 7
Сблъсквали ли сте се с нещо подобно. Например странни шумове, скърцащи врати или нещо да падне без причина.
Аз само веднъж. Чух звук от клатещ се стол от кухнята. Тъкмо влизах да се къпя. От банята извиках "кой е в кухнята". ММ ми отговори от хола, че гледа ТВ. Дъщеря ми от нейната стая, че е на компютъра. И в този момент видях, като малка сянка на халадилника. (Той е сив и отражава и е до вратата). Тропането спря. Сянката беше съвсем малка, като до коляното. Не в човешки ръст. Не съм видяла нещо особенно, демони, дяволи, ангели, умрели  или нещо подобно. Просто звук и сянка. Реших, че е по-добре да мисля, че ми се е причуло и привидяло за мое спокойствие.
Виж целия пост
# 1
Ии разбира се аз съм първа . Аз съм вярваща в духовните неща. Много истории имам . Една позната на семейството беше разказала че в деня в който умира съпруга и огледалото в банята само се счупило на малки парченца. Най интересното е че преди секунди тя е излязла от там.
Виж целия пост
# 2
Чувала съм, че огледалата са нещо, като "портал" от нашия към паралелния свят. И ако сложиш две огледала, едно срещу друго създаваш един такъв "портал". Затова ако има починал се завесват. И съм чувала, яви ли ти се умрял, идва да прибере някой. Така леля ми видя дядо си, като жив пред нея и след това разбра, че баща и е починал в същия ден.
Виж целия пост
# 3
Точно така, дядо ми като почина огледалата и витрините бяха покрити с бял чаршаф. Била съм на 10 г, когато го видях с очите си как умря пред мен. Това беше един шок за едно малко дете. А няма да забравя как ме заведоха на погребението, и виждах всичко . В последствие като голяма този страх от тогава се появи за напред. ..
Виж целия пост
# 4
на мен ми се е случвало да чувам стъпки по пода на спалнята, но не обръщам внимание
Виж целия пост
# 5
Не знам колко е паранормално, но лятото се случи нещо много странно. Имаме камера и я вадим, когато отсъстваме от вкъщи. Настроена е да реагира само на хора, иначе котката я включва всеки път като се вясне край нея. Аз си бях на моето село, мъжа ми- на неговото. Към 23.30 телефона ми започна да звъни, че засича човек. Всичко ми се обърна. Слязох в приложението, но нищо нередно не видях. Помислих, че моя се е прибрал- не, на сутринта каза, че по това време е спал, на 50 км. Нямам карта, която да записва, дава само реално време.
Виж целия пост
# 6
gelato85, котката и тя е човек Simple Smile Simple Smile Simple Smile

не се шашкайте, камерата е реагирала на животничето.
Виж целия пост
# 7
Камерата има два режима- най- общо- движение и човешко движение. Когато отсъстваме, оставяме да реагира само на човек, иначе свири щяло и не щяло. И ни е нямало да кажем с дни, тогава са идвали хора да я хранят, сигнализира, когато влезе човека, приказваме си, инструктирам и прочие. Както и да е, оттогава минаха няколко месеца, но си се стреснах.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия