Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

SOL YANIM - Моята лява страна по Star TV

  • 33 019
  • 276
# 135
Привет, привет...
Аз снощи следях в Туитър, не съм гледала серията. Но пък знам как завърши. Боби-Рени го е казала - "бомба". Stuck Out Tongue Winking Eye Чакам с нетърпение фрага. 

Рейтинга се е покачил, но не е задоволително.


В социала е добре.


Толга Менди е доста активен в Туитър и явно феновете са го питали за смяна на деня на излъчване, отговорил им е...
Виж целия пост
# 136
Майката на Сера не я издържам ... егоист и още ...... Как не съжалява Сера ,все нейните проблеми на първо място ,плюс алкохола ...
Виж целия пост
# 137
Наистина, майката на Серра и бащата на Селим са пълни егоисти.

Една част от епизод 7


Много хубава актриса
Виж целия пост
# 138
Йозге Heart
Виж целия пост
# 139
Моята лява страна еп.7 Руски суб.
https://www.vbox7.com/play:b2f75b5208
Виж целия пост
# 140

Привет.
Да, хубава серия.
Аууу Асена била голяма змия. То не е сплетничене, желание да раздели баща от син, фалшиви документи, за да измъкне пари. Броих й телефоните и ги докарах до 3 - червен /личен/, сив /"служебен"/ и черен /таен в чекмеджето/. Да видим дали няма да извади още някой. Бабата обаче добре я е разбрала, май няма да остави нищо на Ихсан и Асена ще остане с това, което е успяла да открадне.
Берин султан май предпочита Нилгюл пред Асена и разглеждаше снимката, която и Нилгюл държи в кутийка.
Ихсан - Нилгюл. От тази трънка може и да изскочи заек, стига точно тогава да не се появи бащата на Сера. Как се търсеха с поглед в болницата, а Ихсан веднага се сдоби с тефонния й номер. Да, финалът беше бомба, в погледите им се видяха много чувства. Да видим в четвъртък накъде ще тръгнат нещата.
Много интересни отношения родители - деца. И Ихсан, и Нилгюл обичат децата си, но като че ли не знаят как да им го покажат. И двамата ги товарят с непосилни за тях камъни. Единият, за да го превъзпитава, другият - от глезотия.
Бурак - е, много са му евтини номерата. Очаквах нещо по-сериозно. Само не разбрах въпроса му "Интересно, цениш ли това, което имаш?" към кого беше зададен - към Сера или към Селим.
Трите кифли няма да ги коментирам - били сестри, но явно, трудно са допуснали Зейнеп в своята "общност" да се "социализира". Взаимно ще се унищожат. Май до сега никой в тяхната група не е имал сериозна връзка. Да видим Селим като повлече крак, дали другите ще успеят да си намерят половинка.
Селим - стана ми жал, когато питаше Сера дали се е чувствала съвсем сама, да няма кой да я обича, уважава и цени. А и всички около него са вечно в роли - колко хубаво ги е преценил. Явно, отдавна е бил шута на Бириджик, но тя го играе "влюбена". Интересно ми е, когато разбере всичко за живота на Сера, как ще реагира - дали ще я подкрепя. Сера много деликатно премълчаваше отговорите на въпросите, ако тя беше в неговата ситуация.
Сера - единствената, която е такава, каквато е, без маска. Има право и да се усмихва, и да се чувства, че живее, и да е щастлива. Надявам се парите, които взе майка й, да не се наложи да ги връща Сера и то с лихвите.
Влюбените са сладурчета, какво повече да кажа.
Малко релакс - песента, която звучеше, когато Сера поздрави Селим за РД - Göksel - Rüzgar.https://www.youtube.com/watch?v=caRvlpR_9Dw

Пожелавам ви хубави почивни дни.
Виж целия пост
# 141

Зад кадър на 7-ми епизод.https://www.youtube.com/watch?v=56rsESkHe1g&feature=emb_logo

Виж целия пост
# 142
Привет!
В този епизод ми липсваше динамиката на предишните. Но пък се запознах със султан Беррин . Затвърди се и моето мнение за егоизма на Нилгюн, меркантилизма на Асена и злобата на Бирижик. Очаквах подли действия от Бурак, но той май има по голям проблем от това да отмъщава в момента - баща му е отрязал финансите, та го виждам на трудовия фронт в близко бъдеще. Финалът наистина е бомба, дано да имат шанс да развият тази линия, ще ми се да видя реакцията на Селим когато научи за миналото на Ихсан и Нилгюн.
Виж целия пост
# 143
Хора, хора има фрагман... Малиии бомба е 😁... Аз съм саката с качването на нещата тук така че, YouTube Ви зове....
Малиии ще има яко напрежение честно Ви казвам... Дано наистина му дадът ланс, за сега там аз където следя нещата не пишат нищо, дано му дадът шанс поне да е 13 епизода... Ама както заплетоха нещата да не Ви издавам сега....
Да започваме сега със сценария 😁😁
Виж целия пост
# 144
Имам превод на 7-ми епизод с испански субтитри,  но все още нямам време да го погледна. Тези дни ще го видя.

Ай, фрага са пуснали. Flushed Но нищо не разбирам, а си е ШОК! ШОК! ШОК!

Феновете се увеличават на Йозгето HeartВиж целия пост
# 145
Привет на всички.
Благодаря за фрагмана и превода на 6-та серия с бг субтитри.

Фрагмана с руски превод.

https://turkru.tv/moya-levaya-storona-8-seriya.html

Ох, много тегаво ще стане.
Тази кака в дома на Селим, ако е изпратена от Бурак? Нилгюл се заканва да ги унищожава, ако и на Сера й направят нещо. Какво ли са й направили? Това "Искам в живота ми да си само ти, Сера" дали е преди или след посещението без обаждане?
Май до тук бяхме с романтиката, започват лошотиите и скелетите от гардероба /миналото/. Дано ни подскажат малко с озет-а, ако ли не, в четвъртък ще разберем с какво ще ни изненадат.
Пожелавам ви хубав ден и успешна седмица.
Виж целия пост
# 146
В Туитър върви информация, че вкарват два нови героя: И на двете излиза, че са модели.

Neslihan Uğurи  Melissa Dikici

Виж целия пост
# 147
Като какви , К А Т И ?!?!?! Ако са сосиете ханъм ,фронта на Серра се разширява ..... и маалето за "гарнитура "
Виж целия пост
# 148

От MediaTava:

В последния епизод от "Лявата ми страна" се случи дългоочакваната среща на Ихсан и Нилгюн.
Ихсан е изненадан, когато научава, че дъщерята на бившата му любов е любимата на сина му. Когато вижда Ихсан и Сера рамо до рамо, Нилгюн разбира, че връзката на дъщеря й със Селим става все по-сериозна, започва да показва на Сера, че не харесва тази връзка. Нилгюн се страхува, че дъщеря й ще претърпи същата съдба като нейната. Тя се притеснява, че в крайна сметка Селим ще се превърне в баща си и ще напусне Сера.

Как миналото на Ихсан и Нилгюн ще се отрази на бъдещето на Сера и Селим? Ихсан ще направи ли крачка към Нилгюн? Какво ще направи Ихсан, за да опознае по-добре Сера?

Източник: https://vk.com/necfat

Днес ще очакваме подсказка и снимки.Допълвам подсказката.

8-ми епизод

 Какво ще направи Нилгюн, за да предпази дъщеря си от разочарование? Ще промени ли Ихсан възгледа си за връзката на Сера и Селим след срещата си с Нилгюн? Как битката на Бириджик и Зейнеп ще промени баланса в училището? Как ще се отрази пристигането на Берин Кутлусай в имението? Дали Селим ще осъзнае злото, което Бурак се опитва да направи?

Когато Нилгюн вижда, че Сера е пристигнала пред дома си с Ихсан, тя задава въпроси на дъщеря си за Ихсан и я предупреждава за семейство Кутлусай. Когато Ихсан вижда, че Серра е дъщеря на Нилгюн, той е изумен. Нилгюн е решена да не позволи на дъщеря си да бъде разстроена от Кутлусай. Тя решава да направи всичко възможно, за да предотврати изпадането на Сера в същата грешка като нея самата.

 Докато сърдечният удар на Берин събира семейството, ледът бавно се топи. Опитвайки се да намери средата между Ихсан и Селим, Берин най-накрая успява и Селим омеква след извинението на баща си. Когато Берин идва в имението, Селим започва да мисли дали да се върне или не.

Пристигането на Берин притеснява Асена. Берин, която държи под око Асена, предупреждава Ихсан срещу Асена. От друга страна, Асена поверява парите, които е получила от Ихсан, на баща си, използвайки снимките за каталога като оправдание.

 Докато Бурак се опитва да върне Селим към живота му, пълен с купони и далеч от Сера, той се опитва да убеди Серра, че връзката им със Селим няма да работи.

 Биричик изготвя план за отмъщение срещу предателството на Зейнеп. Когато Зейнеп се опитва да заплаши Назлъм, тя е изправена пред суров изход. Назлъм, Барбар и Али са на работа, за да се възползват от тази суматоха, за да разширят още повече приятелите си.

Източник: https://www.startv.com.tr/dizi/sol-yanim/foto-galeriler/8-bolum-fotograflari/1 Има и снимки.Виж целия пост
# 149
Ваня, много благодаря за озета. Бях видяла снимките и влизах да кача малко.

От вчера с падналия сняг в Турция..

На 6-то място в социала е сериала спрямо с другите сериали.

И двете моделки ги видях днес в пуснатите снимки от СтарТВ. Бурак ще прави интрижки, май.ConfusedТигрицата от дясно на снимката е тази, която отваря вратата на Серра.  Здравейте от днес сряда, 20 януари 2021г.

Искам да пусна една новина за плановете на Буракhttps://www.magazinmax.com/sol-yanimda-burakin-ihanet-plani   Тук с гугъл преводача се разбира смисъла на текста.Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия