Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

SOL YANIM - Моята лява страна по Star TV

  • 31 583
  • 274
# 15
Напълно съгласна съм с теб, Mydream.
Питам се сега, след като изгледах втория фраг - целувката кога ли ще е? След откритието на Селин за Серра или преди това. Тя наистина е по-различна. Не е като момичетата от тяхното обкръжение. И това май ги тегли към Серра.
А забелязахте ли, че Асена май се е доближавала към Селим и се е възползвала от малкия Селим. Опитва се да държи настрана Бириджик от него. Ревнува...
Виж целия пост
# 16
Привет.
Благодаря на К А Т И за темата.
Стига да не ви притеснявам, бих искала и аз да се включа.
Загледах сериала, за да видя Йозге в различно амплоа и ми хареса - млади хора, университетско ежедневие плюс семейни драми, съвременна тематика, близка до реалния живот. От актьорския състав съм гледала само Йозге/Сера, Джансел Елчин/Ихсан и  Дениз Барут/Нил, останалите са ми непознати.
Благодаря ви за резюмето и новия фрагман към 4-ти епизод. Благодаря и на екипа по превода на сериала.
Аз мисля, че целувката е след като Селим разбира истината за Сера. Това още повече я издига в очите му - сринат е мита за "богатата" Сера. А и този мит беше сътворен от трите кифли /аз така ги наричам онези псевдохубавици/, само защото Сера пристигна в университета с лимузина.
За Бурак чувствата ми са на кантар - влияе се от мнението на околните и като че ли няма собствено такова, носи се по течението. Все още не знаем нищо за него, освен че е послушното момченце на Бириджик, арогантен е, свикнал е да получава всичко, което пожелае. Още не са ни показали семейството му. Малко ми е съмнително "приятелството" му със Селим. Няма какво да се впряга за шамара - сам си го изпроси. Най-брутално нахлува в личното пространство на момичето с посещението ни в клин, ни в ръкав в дома й, цветя, подаръци /и то рокля/, че и най-демонстративно я целува пред всички.
Интересно Бириджик от къде и как е разбрала "истината" за Сера. Чудя се как в Селим се е породил афинитет към "лелки", с които да "разпуска". За бащата на Сера си мисля, че се е забъркал в някакви тъмни сделки с диамантения бос, руснак, и затова се крие, но се мъчи да помага отдалече. Гложди ме и едно съмнение - дали братът на Сера не е бил дете на Ихсан? Барбарос ми идва малко вповече с неговата "закрила" на квартала. Ще берем ядове с него. На същото мнение съм  относно Онур, както е написала Mydream. Очаквам положителни емоции от този герой.
Ще видим развитието на историята в четвъртък - дано се изяснят някои неща или ще се заплетат нови.
Пожелавам ви хубав ден.
Виж целия пост
# 17
Привет!
Според мен целувката може да бъде и преди Селим да види Сера в дома си след партито за рождения ден на Асена и след него.
Кое ме кара да мисля така?
По първия вариант - епизодът започва със суматохата около катострофата, всички са в болницата. После става случката с шамара от Еда.
 Селим в момента не успява да защити Сера, но тръгва след нея, тя му казва да престанат да се занимават с нея, той я целува.
После положението с Бурак се успокоява и става партито,  когато то приключва, приключва и епизодът със срещата на Селим и Сера в двора на дома на Кутлусай.
За зрителя остава да гадае какво става с тях двамата след като той разбира каква е всъщност Сера.

По втория вариант -
партито е в една и съща вечер със суматохата в болницата около Бурак.
Докато Селим кара колата към болницата и съобщава на Бириджик новината за Бурак, сякаш е със същите дрехи,с които среща Сера в двора на Кутлусай.
Онур вижда, че Сера заработва допълнително и и създава работа да бъде около Текин, който идва в университета да изнася лекции.
Момичетата нападат там Сера. В същото време тя е плътно до Текин, Селим виждайки всичко това осъзнава чувствата си и епизодът завършва с целувката.
Зрителят също няма да знае какво се случва след това - каква е реакцията на Сера до следващата серия.

А от кого Бириджик разбира каква е Сера - може да е от Асена, както и от всеки друг, бил на партито...Не вярвам Селим да и каже, след като я вижда след партито.
В това отношение той е обран и не разкрива нито чувства, нито бръщолеви като Бурак непрекъснато. Не се доверява, той се усеща като предаден от Ихсан  /заради майка си/ и явно има проблем с доверието.

------------
По отношение на актьорите в проекта, гледала съм само Йозге Я. Да, сега е в много различна роля. Всъщност тя е причината да загледам сериала.
От останалите като име - само Джансел Елчин, без да съм гледала нищо негово. Останалите ги виждам за първи път и точно това много ми харесва - млади, свежи, различни. Радвам се, че не съм ги гледала и нямам този  проблем да се абстрахирам от други техни роли.  
Харесва ми и режисьорската работа.
Виж целия пост
# 18
Добро утро..  #selser  Снимчици от снимачната площадка:

И музиката от #SolYanim
https://twitter.com/mahfuzajasmi/status/1336086590263754753?s=09
Виж целия пост
# 19
Мерт Текин, най-добрият студент в университета, често даван за пример на Селим от Ихсан, ще ръководи конференция, а според анонса  Сера ще го придружава...

Селим, който не се уморява да прави подаръци на хора, които се държат достойно, ще изненада Сера, но този път подаръкът ще бъде друг...Kiss
Бяхте писала за Асена и Селим. Определено има такива намеци, че в миналото, когато Селим е бил около 16 години, тя е направила някакви опити, за да му посегне, каквото и да означава това. Доколко се е осъществило и дали това е повлияло, по-късно той да бъде и да е с по-възрастна жена - надявам се да им дадат шанс да разкрият тази история.
Селим изпитва адска неприязън към Асена, физически го отблъсква. Заради майка си и това, на което става свидетел, докато тях умира, но е твърде възможно и заради нейните опити да го привлече като жена.
Виж целия пост
# 20
Мераба Hug
Ай колко е хубаво, че постепенно темата се оживява .
Аз също смятам, че в миналото Асена е опитвала да привлече Селим, чисто сексуално. При това че той я ненавижда първо защото я вижда заедно с баща му, докато майка му умира, и второ, че му е мащеха. Лично на мен тази ми е адски противна .
Относно целувката на Селим е в университета. Вероятно малко след като Една я зашлевява. А срещата им в дома Кутлусой и според мен ще е на финала. Нали трябва да държат интереса на зрителя и за следващия епизод .
В очакване съм на превода на 3 епизод, че със съчиненията ми по картинки не винаги сме на едно мнение със СЦ .
Виж целия пост
# 21
Здравейте, Толга Менди изпълняваше главна роля в новата булка доста успешен сериал и го спряха на 3 сезон.... Нямам идея защо, Йозге от Yamin я знам аз, но да си кажа честно там не съм я гледала, вещерката 😄 съм я кръстила аз богаташката😄  заедно с Бурак бяха брат и сестра в не пускай ръката ми, а мадамар беше в 1 сезон на рамо, напудрената майка я знам от истанбулска невеста 😄 бащата на селим се чудя не играеше ли в огнено сърце заедно с туба 😄 извинете ме ако греша.
2 трейлъра са объркани, да ти хване интереса да е жив към сериала.. Забързват действието, което ми харесва, все си мисля, че партито ще е преди целувката, ще завъртят нещата, а и да не забравяме, че е била богата серра, колкото до майка и ей бога ми мога да я бия от тука до Истанбул и обратно не благодарна е, окей съгласна съм и тя преживява тежко нещата, но като гледам серра се води на 18 19 когато брат и е починал е била май на 12 13 не се преживява ама в крайна сметка детето ти учи работи и те издържа и ти ще си такава... УжасТ ебати майката....
Ще видим как ще ни изненадва сц, някой знае ли кой пише сценария, че аз малко съм куца 😄 в това отношение.
Хубав следобяд, момичета!!!!
Виж целия пост
# 22
Цитат
някой знае ли кой пише сценария

Кати е писала на първа страница - Сценаристи: Melis Civelek - Özlem Çadırcı
Четох в някоя от темите във форума, че едната сценаристка е писала и "Фериха..."  с Хазал К. и Чаатай Улусой.
Не съм го гледала този сериал, там също се е разказвало за богати-бедни и студенти, доколкото разбрах.
Затова и на някои им наподобява този проект на предишния сценарий на тази авторка, но аз не съм го гледала и не бих могла да сравнявам.

А майката на Сера на моменти ме дразни, точно в тази си част - злоупотребява с чувствата, психиката, трудолюбието и отговорността на дъщеря си, от друга страна - тя си е за съжаление, а това, което ни показаха - има и достойноство - отказа помощта, която и предлагаше Ихсан в труден момент...
Другото положително е, че след като разбра за Селим, тя взе решение да не допусне Сера да има нейната съдба. Някак си направи опит да се вземе в ръце. Да видим, щото само с желание не става, трябва доста да поработи върху себе си. Тя осъзнава, че в един момент дъщеря и може да се срамува от нея. Все още другото е по-силно в нея. Надявам се да се залови някъде за работа.
 Сега остава да видим, какво ще търси Идил при нея и  доколко е свързана с двете семейства....
Тази Идил все още е рано да я определим като какъв герой се явява - добър или лош.
Всъщност - всеки от тях си е прав за себе си, въпросът е какви избори правят, за да се оправят в този живот...

-------------

Още едно уточнение - Текин не е настоящ студент, а вече завършил, с кариера в чужбина, който по време на конференция в университета ще разкаже своята история.
Виж целия пост
# 23
Как Серра ще се отърве от обвиненията?
Барбарос ли е причинил катострофата с Бурак?

 Какво ще се случи на рождения ден на Асена?
Ще влезе ли Серра в имението Кутлусай и ще се срещне ли със Селим?
 Ще излезе ли  историята на Ихсан и Нилгюн?

След ужасната катастрофа на Бурак, всички в училището започват да обвиняват Сера.
 Докато Еда удря  шамар на Серра,  Селим не успява /или ще защити/ да защити Сера.

Хотелът, в който работи Серра, поема  организацията за рождения ден на Асена.
На Серра и се налага  да влезе за първи път в имението Кутлусай.
Онур е много изненадан виждайки Сера, която чисти дома след купона.

Когато Бириджиик научава истината за Серра, тя я използва като коз.
Мерт Текин, човекът, когото Ихсан постоянно дава като пример на сина си Селим, получава  предложение да изнесе лекция в университета.
В момента, когато Селим вижда  Серра с Мерт Текин, осъзнава чувствата си към нея.
 Изненадата е по време на спора между Серра и Селим , като  най-накрая той я целува.


Сега се замислих, ако следваме последователността на резюмето от 4 епизод, може би целувката ще е накрая.
Виж целия пост
# 24
Привет от мен в четвъртък. Stuck Out Tongue Winking Eye Днес мисля, че серията ще е много вълнуваща. Ще чакам с нетърпение БГ превод. Heart

https://twitter.com/solyanimdizi/status/1339481325355593728?s=09

От Толга


От Йозге


Серра


Остават 6 часа до серията и замислената Серра
Интересно.. Thinking
https://twitter.com/solyanimdizi/status/1339556369058377730?s=09
Виж целия пост
# 25
Привет!

Привет от мен в четвъртък. Stuck Out Tongue Winking Eye Днес мисля, че серията ще е много вълнуваща. Ще чакам с нетърпение БГ превод. Heart

https://twitter.com/solyanimdizi/status/1339481325355593728?s=09

От Толга


От Йозге


Серра


Остават 6 часа до серията и замислената Серра
Интересно.. Thinking
https://twitter.com/solyanimdizi/status/1339556369058377730?s=09

Кати, благодаря за всички снимки! Heart

Ох, нямам търпение за серията....Виж целия пост
# 26
Станахме две 😄☺️☺️☺️гледах трейлърите според мен той разбира преди другите, че тя е чистачка и е със стипендия, дано серията да завърши с целувката... Бум ☺️😄 перфектен завършек...
Ще видим да не хвърлям ся боб 😄😄😄😄
Виж целия пост
# 27
Много приятно съм изненадана от актрисата в ролята на Серра. В "Клетва" беше една статична, флегматична, но явно е била режисурата.
Има прекрасна усмивка.
Виж целия пост
# 28
Виж целия пост
# 29
Много приятно съм изненадана от актрисата в ролята на Серра. В "Клетва" беше една статична, флегматична, но явно е била режисурата.
Има прекрасна усмивка.

А моите впечатления от Клетвата, за Йозге, са противоположни. Да, имаше моменти в първи сезон, когато заради сценария трябваше да бъде статична, сбутана, нерешителна, мълчеше, не издаваше емоции, но пък толкова решителна, дръзка и с достойнство, когато ролята го изискваше...

През втория сезон, поради промяната в събитията  я видях още по-различна.
Харесвам Йозге заради естествената и красота, таланта, топлината, която излъчва.


Има някаква неподправеност в играта и.
Да, различните очи виждат различно, със сигурност.


Чрез ролята  на Сера има възможност да влезе в друг образ. Дори сериалът да падне заради ниския рейтинг, много се радвам, че ще бъде забелязана. Всъщност въпреки малкото роли, които е имала досега, фенската и маса е значителна. Радва се на над 1 млн последователи в ИГ.
Изобщо много се радвам на младите актьори в сериала.
Режисурата определено е много важна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия