Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

  • 35 033
  • 736
# 45
Цитат
А птичката, как ще изпълни семейното си задължение, ако е такова...Без любов, ще стиска очи, както се е налагало на Джейлян, да си вади хляба...
Ама как Джейлян ряпа да яде, не хляб пред уменията на Наре.
Тя ще получи 100 милиона + всичките къщи на Акън по света + конака + уж свободата на Санджар.
Ей, на това му се вика професионалистка... Даже супер професионалистка...

В "1001 нощ" героинята преспа също за пари, но парите ѝ трябваха за животоспасяващата операция на умиращото ѝ дете.
Разлика от небето до земята / ако причината е отново спасяването на Санджар/. Въздържам се все още от силни епитети, но за мен вече Наре е  жалка. Дори и майка на Мелек не може да бъде -  ще ѝ натресе пастрок, който да замести баща ѝ и ще убие завинаги мечтата на детето си да има и двамата си родители в едно семейство.
Отказа да се омъжи за баща ѝ, но се омъжва за друг мъж. Дано Мелек да иде да живее с баща си.
 
Виж целия пост
# 46
Наре каза на комисаря, че ако няма труп и мотив за убийството, не могат да винят Санджар.
Сега видяхме  влюбения Гедиз в Сахра, готов да стане убиец за Санджар, да го брани и съжалява. Т. Е.  "ЗАВЪРНА СЕ" приятеля на Санджар.
Той е готов да се ожени фиктивно за Наре, за да изместят подозренията от Санджар.. Но на мен това ми се струва доста налудничево, пред полицайте?
Цяло село знае за легендата, скорошни годеж,враждата... Няма логика:joy:


Ако сватбата се състои, няма да се консумира брака, ще е на хартия и ще е кратък!

Това е историята на Нере и Санджар!
Така, че епизоди да има, драма, интриги, ще забравим и за този труп на Акън Innocent
Виж целия пост
# 47
За мен история Наре/Санджар вече няма.
Тя ясно му показа, че не му е простила нищо - въпреки неговото разкаяние и молба за прошка.
Пък била уж любяща - човек, който не вижда своя вина никъде и за нищо и се подиграва с искреното покаяние на другия - не постъпва добре и никога няма да намери вътрешно спокойствие и мир със себе си.
Човешко е да се греши, божествено да се прощава!  Наре сега ще ни покаже, че нито е феята от мечтите на Санджар, нито е любящата жена за каквато се има.
Чисто и просто една дъщеря на алчен комарджия, отмъстителна и самовлюбена в правотата си, виждаща само своята болка и страдание - ничия друга.
Ще преглътна някак брака ѝ с Гедиз, но ако после видя и една секунда някакво удовлетворение, че са отмъстили на Санджар  -  слагам ѝ кръст и повече за нищо на света не я искам до Санджар.  По-добре да си стои сам с Мелек.  Детето поне си го обича истински.
 
Виж целия пост
# 48
Здравейте момичета!

Искам Санджар въобще да се откаже от Наре каквото и да направи тя,напълно да я изостави.
Наре и Гедиз да се вземат, а Санджар и Мелек да си живеят щастливо.

В тази свадбена зала ще бъдат снимките.

Скрит текст:
/ Sefirin Kızı
@SefirinKiziFC
В этом свадебном зале будут съемки.
#ابنة_السفير#SefirinKızı

komet ни е честитила Новата 2021 г,честито и на нея, да е  жива и здрава!

Лека нощ момичета и да спите спокойно на ето тази мека възглавница!


Виж целия пост
# 49


Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и релаксиращ почивен ден!

Виж целия пост
# 50


Здравейте, добро утро и от мен.
Писах вчера за Наре: Кой й каза, че Санджар иска да бъде спасен по този начин?

Днес арабите пишат: Че в съда, където Наре ще бъде свидетел, за да докаже невинността на Санджар, когато Санджар чува името на Наре Ъшъклъ, той признава, че е убил Акън и наказва Наре.

Ако е така, ще става интересно.
Успешна неделя на всички.
Виж целия пост
# 51
Добро утро момичета.

Честита Нова 2021 година на всички вас. Бъдете здрави, много щастливи, обичайте и бъдете обичани.Благодаря Марианка Flowers Hibiscus за новата тема.

Благодаря и на вас момичета Two Hearts за страхотните ви мисли, които споделяте.

Бъдете здрави.

                                                     Хубав и успешен ден на всички.
Виж целия пост
# 52


Здравейте, добро утро и от мен.
Писах вчера за Наре: Кой й каза, че Санджар иска да бъде спасен по този начин?

Днес арабите пишат: Че в съда, където Наре ще бъде свидетел, за да докаже невинността на Санджар, когато Санджар чува името на Наре Ъшъклъ, той признава, че е убил Акън и наказва Наре.

Ако е така, ще става интересно.
Успешна неделя на всички.

Вах, вах  -  ама, че развитие ще има. У Наре ни чест, ни достойнство, освен това СЦ я направиха и човек на който думата не струва и пукната пара.
Виж целия пост
# 53
Добро утро и хубава неделя!

Определено сериалът си остава интересен, без яснота нито какво ще се случи, нито как ще се развиват героите, какво по-важно за да има интерес 👍

Аз нещо пропускам сигурно, но не разбирам с какво ще помогне брака с Гедиз за връщане на конака и фирмата 🙄 Иначе аз още в първите серии казах, че Наре има право на щастие с когото  обича - Санджар, Гедиз или друг, това си е нейния живот.

Изгледах серията и не ми беше скучно и за миг, като изключим задържаните кадри на моменти малко повече от необходимото, ама нали изпълват и време 🙂
  Наре вече хич не я разбирам, много е объркана, направи поредната грешка да се довери на неправилния човек, и то точно баща и, от който до сега не видя нищо хубаво, 100 пъти и прави мръсотии,и тя пак на 5тата минута му се довери. Що я изкарват толкоз глупава (защото да правиш една и съща грешка повече от 2 пъти вече си е глупост за мене), не ми е ясно. Защо не споделя със Санджар, явно не му се доверява, а пък иначе разправя, че не може да диша без него 🙄 Иначе съм на ясно, че тя и Санджар имат различна ценностна система поради разликата във възпитанието и миналия живот - Наре мисли само за себе си и дъщеря си, цял живот не и се е налагало да се грижи за роднини, семейство. Санджар от дете работи и се грижи за майка си, брат си и сестра си, а сега и за Наре и Мелек, неговото щастие е обвързано с щастието на близките му. За Наре стига да са си тримата заедно, другите да се оправят. Принципно е права, не са малки,  могат сами да си организират живота, обаче за Санджар това не е така. Въпреки, че мисля, че и тя веднага след като подписа зацепи, че направи голяма грешка, остави без дом един куп народ 😏
Виж целия пост
# 54
Добро утро мили момичета! HugБлагодаря за прекрасните ви постове! Flowers Cherry Blossom
Марта, чета те с възхищение момиче! Flowers Hibiscus
Още не съм изгледала преведен последния епизод, защото много съм ядосана на Наре, отдавна и набирах, но това последното предателство към Санджар, преля чашата на търпението ми! Казвам последното предателство, защото имаше и други, не по-малко тежки и нараняващи Санджар, но се надявам наистина да е последно, и не защото се надявам на някакъв проблясък в мисленето и поведението на Наре, а защото просто вече не я искам до Санджар!!!
Когато човек има да "лекува" рани нанесени от някой, той не тича при този някой да му лекува раните, защото всеки  нормално мислещ човек е наясно, че там където са те наранали и най-вече не си простил, не можеш да търсиш изцеление!
Да се омъжва за Гедиз, двамата са си лика-прилика, толкова егоистични, надменни, самовлюбени, облекли глупавите си постъпки в "добри намерения"! Гедиз няма какво да губи, напротив, той ще спечели-Наре, 100-те милиона и най-вече ще накара Санджар да страда, това което искаше с цялото си подло същество!!! Но Наре, самонадеяната Наре-ще отвори още по-дълбоки рани в болната си душа, ще загуби не само Санджар, но и дъщеря си и тогава питам аз, как и кой ще лекува тези нови рани, които ще отвори сама с безумното си поведение и постъпки?!?
Не зная какво е предвидено по сценарий, до финала на филма има още много, но след това, което видях дотук като постъпки и отношение на Наре спрямо Санджар, не ми се иска на този етап Санджар да е толкова влюбен и всепрощаващ!
В този момент за мен Наре струва толкова, колкото и Менекше-незряла в мисленето и постъпките си, в думи и действия ръководена единствено и само от личните си интереси и облаги, без никакво съобразяване и уважение с чувствата на партньора си!
Виж целия пост
# 55
Нимука 💞 много си и набрала на Наре 🙂
Аз не съм и толкова ядосана, като имаш ненормално детство няма как да не се отразява.
  Аз ще си поправя нещо от предния си пост, Санджар и Наре имат различно подредена ценностна система, не толкова различна. И двамата са добри хора, нелишени обаче  от човешки слабости, които са причина да бъркат, да вземат грешни решения. До тук ми изглежда, че има някакво физическо привличане, приятелство от детските години, общи планове и мечти, но пътя към тях, вида и всичко останало се разминава, има сблъсък на характери и предстои да видим до къде ще стигнат.
  В последната сцена видях съкрушен, до някъде примирен Санджар, че между тях няма да се получат нещата. Но той ще се съвземе, заради дъщеря си. Ще намери изход, сигурна съм. За разлика от Гедиз, той поема отговорност, не си губи времето да се вайка и обвинява другите, а се мобилизира да действа.
  Наре беше разбита от грешката си, от безизходицата, от невъзможността да види светлина в тунела. Хем иска да бъде  добра и да не наранява Санджар и близките му, дъщеря си, хем не знае начина без да наруши собственото си его.

  Гедиз - тази серия го оставиха да виси като припикано мушкато 🙂, като пале направило беля и надяващо се на опрощаващо помилване. Е, получи го от сестричката си, естествено, нали са си близки, кръвта вода не става. А майка му много смешна - горкото и момченце, подлудили го двете девойки 😜, сякаш е някой келеш, а не голям мъж да си стои на краката, ама това е нормално, за майките синовете си остават деца и на 50 години и обикновено жена е виновна за всичко лошо в живота им 🙂. А пък и както каза Аниста, тя принципно не е в час с повечето случващи се около него.
Виж целия пост
# 56
Здравейте,

Красота в черно бяло.Heart

Доверените лица на Наре са виновни за грешките и....Wink

Да не си помислите, че в тях влиза Санджар.Той само е баща на нейната дъщеря.Hug

Момичета, HugFlowers Bouquet

Здрав и приятен ден.
Виж целия пост
# 57
Хармония 💞 и аз имам вече големи съмнения, че Наре вижда Санджар главно в ролята на баща на най-скъпото и същество, за което е готова на всичко. Тя е всеотдайна майка, това е безспорно.

Елван явно е дъщеря на Славея Неше, наследила е певчески талант, а и външно има прилика изглежда, оная жена бая я загледа като се качваше в таксито. Имам чувството, че и не каза всичко, което знае.
  Бащата на Кахраман ако не идва от време на време някой при Кахраман, та да го храни, от глад ще умре 🙂
  Дожаля ми малко за Неждет, че яде бой заради лудата си сестра, ама и той бая глупости натвори.
  Халисе определено ще я оперират по спешност ми се струва, не виждам как при толкоз кофти новини ще и издържи сърцето.
Виж целия пост
# 58
Цитат
Аз нещо пропускам сигурно, но не разбирам с какво ще помогне брака с Гедиз за връщане на конака и фирмата
Надявам се добре да го измислят, защото ще има огромно значение за сериала.

Двойката за 2020, как ще печели за 2021.Wink
Цитат
  Гедиз - тази серия го оставиха да виси като припикано мушкато 🙂, като пале направило беля и надяващо се на опрощаващо помилване
Точно в този момент, Гедиз го получи от Наре.Когато тя молеше Санджар и той да го помилва, Ефе я предупреди, че прави грешка.Но тя си остана, високомерната дъщеря на посланика.
Виж целия пост
# 59
Хармония, права си, Наре го съжали(то и аз го съжалих🙈, да стреля в човек, към който има чувства си беше шок за неговата нежна душа, докато разбере, че не е убиец беше в ужас ) . Ами такава си е - мека Мария им се вика 😜, и от това си страда. Санджар е друга бира, явно това че той не мрънка и е серт, не и иде от вътре да го съжали, а и явно и да му прости, при тях двамата всичко е много лично.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия