Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Искам да кажа ... (178) през януари 2021

  • 62 935
  • 1 401
# 495
Али, от днес е свободен, сутринта излезе, не се знае кога ще се прибере Simple Smile На сестра ми й излезе тестът днес, отрицателен е. Но пък големият ми племенник е без обоняние от вторник, следобед има час за тест. Една въртележка е цялата работа, дано бързо приключи!
Няма да можем да празнуваме заедно днес, а вероятно и в неделя, когато малкият ми племенник е рожденик. Ама, здраве да е!
Виж целия пост
# 496
Тарти, честито да ти е порасналото "малко" момиченце. То на възраста на моето магаре е.
Лято, учудва ме какво се е случило с котетата ви. Моят котарак е фиксван, но дори не съм виждала раната му. Престоя няколко часа в клиниката , докато излезе от упойка, и след това си го прибрах. Спомени за раната му нямам.
Скрит текст:
Аз съм била 6 месеца с отворене операция. Гадното е когато вземе да мирише на разлагаща се плът. И всеки божи ден в болницата и кюртажи. Намериха доста неща забравени - косъм, конец...

Фонсе, дай си време. Аз все още , вече ще станат 6 месеца, искам да се прибираме в къщи (за мен все още в къщи е Houston)
Виж целия пост
# 497
Тарти, да е честита малката мома! Да е здрава, щастлива и вас да прави щастливи! Весел празник!
Виж целия пост
# 498
Тарти,честита да е малката-голяма госпожица! Здрава и успешна да расте!

Лято,и на мен ми харесват имената да котаните!

Аз не бих се навила,но и не съм привърженичка на ботокси и тем подобни!
Виж целия пост
# 499
Тарти, да е жива и здрава наборката Birthday големи са сладурки в момента, моята е почти колкото мен Simple Smile
Тути, да тренирах, в минало време Joy ни танци, ни фитнес, ни желание за момента, абе дано ми мине скоро...
Виж целия пост
# 500
Честита да е днешната рожденичка!
Много да ви радва Тарти!

Руми, ти докъде я докара с организацията на вашето парти?
Виж целия пост
# 501
Тарталета, да ти е честита дъщеричката! Много здрава, щастлива и много да ви радва! Да се разминете с короната!
Титина, звучи ужасяващо, важното е, че сега си добре! И аз имам голям вертикален белег на корема, както и два по-малки отстрани, но вече не личат много, явно докторката в Токуда добре ме е зашила!
Виж целия пост
# 502
Тарти, честито да е порасналото ти момиче! Здрава, щастлива и късметлийка да е! Племенникът ти да изкара болестта на крак!

Лято, дано излекуват бързо и безболезнено котета! Много добре са ви са се получили имената.

Али, радвам се за дядо ти. Дано и на Боби татко ѝ се оправи!

Като да ме е газил валяк днес. Събудих се в 5:30, заспала съм после не знам кога и звънна алармата, направих на Вики закуска и пак легнах, но тя три пъти идва да ме пита нещо, после пак съм заспала, за пореден път някой ме ползва за портиер и звъня на домофона. Хем си знам, че стана ли веднъж, после не е ок да лягам, ама много ми се спеше днес.

Леле, Тит, сякаш вчера си дойдохте, то минала половин година.

Фонс, ще се справите. Щом е кръстопът, значи има и избор.

Съни, честита покупка.

Като ви чета, полипът ми не ще да е бил като полипите ви Joy Моят го видяха при рутинен профилактичн преглед, махнаха го в кабинета веднага абсолютно безболезнено, това вчера с под ножа си беше образно казано. В диагнозата си пишеше полип, носих го в лаборатория за изследване...
Виж целия пост
# 503
То мина половин година, а аз съм все още между двете места. За което съм си виновна само аз де, и то е защото ме е страх. Чак не мога да се позная. Все отлагам, нещо напълно нетипично за мен,  чак ми идва да си наритам задника.
Та Фонсе, вземай се в ръце.
Мери, аз съм като бродирана
Виж целия пост
# 504
Благодаря ви за милите думи, дами! От клиниката се обадиха да искат да им ги закараме в удобно за нас време, а сутринта, когато звъняхме да питаме нормално ли е раните да се отварят повече, едва ли не ни се накараха. Подозирам силата на ФБ и публикацията, която пуснах в една котешка група, в която търсех съвет.
В клиниката казаха, че нашите котки са едни от малкото с български имена и много им се радваха.
Тарталета, честита рожденичка!
Виж целия пост
# 505
Тарти, жива и здрава да ви е рожденичката! Весела, щастлива и обичана!
Лято, дано се оправят бързо котетата!
Виж целия пост
# 506
Тарти, здрава и щастлива да е малката.
Лято, дано котетата се оправят.
Виж целия пост
# 507
Съни, честита покупка!

Ени, нищо, че няма какво да кажеш, наминавай на отчет, че те мислим.

Тарти, честита да е малката ти госпожица. Да  здрава, щастлива и много късметлийка!

Лято, дано се оправят котетата.

И нас ни ползват за портиери. Последно беше в неделя в 3 часа следобяд. Звъни един на домофона и търси комшията от 3 етаж. Скарах му се, защото решил да звъни подред, че не знаел кой апартамент търси, само знае, че е на 3 етаж, но звъни на звънец 2. Ей, да не легне човек, че все ще се намери някой за нещо, да го събуди. Joy
Виж целия пост
# 508
Тарти, честита да е девойката!
Виж целия пост
# 509
тарти, здрава и усмихната да е дъщеря ти!
Момичета, имала съм полип, директно при откриването му, ми казаха, че трябва да се махне. От това, което изчетох тогава в тази връзка, не съм останала с впечатление, че има смисъл да се наблюдава, но не съм медицинско лице.
fonce, Flowers Four Leaf Clover. Кръстопътят има две посоки, значи е чудесна възможност. Виж задънените улици са гадна работа Grinning
В работата ми е много напрегнато, бързам да стигна от единия до другия край на София, за да взема дъщеря ми от училище. Прибрахме се и откриваме липсата на портмонето й. Хайде тичай обратно до училището, не го намери, плака за любимия си ключодържател. Сега ме убеждава да сменяме бравата, защото, който намери ключовете й, ще дойде и ще ни обере Scream.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия