Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №2

  • 17 486
  • 737

Анкета

От коя марка пералня със сушилня сте доволни ?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

# 735
Като каза барабан се сетих, че наскоро ставаше дума за диаметър на отворите на люковете. Оказа се, че комбито е с по-голям диаметър от всички перални със сходни килограми.
Виж целия пост
# 736
Много ви Благодаря за отговорите:blossom: , толкова систематизирана и бърза информация никъде другаде не мога да получа.
За съжаление много бързо трябва да взема решение, защото старата рязко издаде багажа и от една седмица пера в татко. Имах Индезит на близо 20 години пак комбинирана, но сушилнята я използвах само зимата за пухените якета и пак не можех да постигна добри резултати със сушенето. Разбирам добре за какво говорите, много силно нагряваше и направо ги изпичаше дрехи, отделно и ставаха на хармоника. Все си мислех, че новите комбинирани модели за по 1500 лв + ще се справят по-добре...
Тази АЕГ 9-та серия добре ли суши пухени якета, разпухват ли се добре?
Вече започнах да се замислям дали да не направя и невъзможното за да наместя отделна сушилня в къщи. Предполагам, че има отделна тема за сушилни, но ако мога и тук да попитам коя бихте препотъчали, някакво по-бюджетно решение със малки размери. При отделния уред, само сушилня има ли значение дали с термопомпа или всички си сушат прилично?
Виж целия пост
# 737
Нова тема : https://www.bg-mamma.com/?topic=1367547.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия