Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на Котки - Тема 154

  • 22 540
  • 743
# 270
Nadia Nikolaeva 645414, ако ще купуваш драскалка, моят съвет е да избереш от Зооплюс.  Не знам колко ти е голямо котето. Има значение писаната колко тежи, колко е висока в изправено положение. Ако драскалката е лека, а котката тежка, ще я обръща и няма да може да я ползва. Драскалката трябва да е стабилна, с тежка основа, за да издържа точенето на нокти. Прецени си възрастта на котката, килограмите и избери. Ако е много малко още, ще трябва да купиш една сега и впоследствие друга. Хубаво е да има и място за полягване на драскалката. Важното е да създадеш навика към мястото за драскане.

https://www.zooplus.bg/shop/kotki/durveta_za_draskane
Виж целия пост
# 271

Може ли да ме насочите към друг зъболекар за котки в Пловдив?
Аз бих ти препоръчала Ситивет, ул. Прохлада 4. Не знам дали няма да ти е далечко обаче. И двете ми котки са минавали през почистване и вадене на зъби. При Господин Котка лекувахме и стоматит. Аз лично съм доволна, препоръчвам да търсите Търпов или Лалев.
Ето и една Фъстъчка Вампирская
Виж целия пост
# 272
Драскалката на Късметка е от Лидл, но окачването е подсилено от мм. Ъгловата имам предвид, ползва и двете.
Виж целия пост
# 273
Дaни, болестта е доста опасна. Моето едното коте изкара калицивироза. След антибиотика и витамините му биха интерферон за да се оправи. Ако си от София, препоръчвам да го заведеш при д-р Златева (клиника Св. Георги) - в Редута.
Скрит текст:
За повече информация пиши на лични на съфорумката BarbiDi. Котенцето, което наскоро прибра имаше такова заболяване и се оправи. Ще и намериш координатите 1-2-3- страници по-назад в тази тема.
Действай бързо, тъй като е доста опасно
Благодаря за споделеното.От Обзор съм и правя каквото каже ветеринаря ни.Този във Варна каза,да давам само витамини.Нашия му дава и антибьотик,но пък не мога да отида и да му кажа да му сложи точно определено лекарство Sad Днес и утре няма да давам нищо по негова препоръка,за да видим от къде идва този оток.
Да ви попитам,забелязали ли сте вашите котета да си хапват пръст,пясък или пък от камъчетата в котешката тоалетна?
Моите ходят на двора до тоалетна и малкото коте никога не е използвало котешка такава в къщи.Сега покрай тези дъждове и предвид,че е болно реших да му сложа в банята.Но той предпочиташе да спи там...а по някое време започна и да си хапва от камъчетата,смених с пясък-същата работа и накрая я махнах.Как си я търсеше ...постоянно ходеше в банята.После започна да си хапва пръст от една голяма саксия.
Ето да го видите как си спи в банята
Виж целия пост
# 274
Не е нормално да ядат пръст и други подобни. Има някакъв минерален дефицит.
Виж целия пост
# 275
Ай, дай едно кИфте.

Ай де, колко пъти да ти кажа?

Е, ся вече ме ядосА!
Виж целия пост
# 276
Ех, завиждам ви за възпитаните и послушни котета. Аз се опитвам, засега без успех. И моя много добре знае къде не трябва да ходи, но като влезе в дивия режим, напук само там се качва. Докато не го накажеш извън стаята, няма мирясване. Там пък като се закроти и загледа невинно, ще речеш че е най-кроткото коте. И сам като остане не прави никакви бели, а само си дреме. Все едно две котки живеят в него. Joy
Драскалки не признава. Обича си килимите, и ако никой не го гледа, веднага почва.
Виж целия пост
# 277
Един къдрав корем. Не съм си мислила, че котките могат да имат къдрици 😜
Виж целия пост
# 278
Е,вече имам Закари,ако сте се затъжили.5,300 го изтеглих сега,тежи,но все пак не знам къде са тези кг.

Виж целия пост
# 279
Закари е голяма гад проклета. Същества като него са изключително подли и манипулативни. Качват ти се на главата, влизат ти под кожата и в един момент се усещаш кой е началникът в къщи и никакъв избор нямаш, освен да се примириш със съдбата си Simple Smile
Виж целия пост
# 280
Aaaa,няма да се развият чак така нещата.Закарито си ми е късмета,не с еотказвам от него,ще е гледан и обгрижван,ама и ще се съобразява с нещата,които са ми важни.Около мен няма същества,които не го правят хахах
По едно врем усетих,че тоя дрисльо ми липсва Simple Smile Ей сега-яде,обърка пътеката пред пеката на кълбо и сег аспи в леглото си,залепено до парното.Идилия!
Виж целия пост
# 281
https://photos.app.goo.gl/KJj9ihFT17o2Pkde8
Пораснало бебе. Simple Smile
Виж целия пост
# 282
Страх си цока и меси одеалото 🤣
И Чери има едно поларено, любимо за тая цел.
Виж целия пост
# 283
Благодаря, Галантус, записах си.
Оставихме ги на стационар.
Виж целия пост
# 284
Ая също не дере нищо. Има си 2 драскалки и си дере на тях. Взехме я на около 2-3 години, преди 5 години от улицата. Явно предишните и собственици са я научили на обноски🤣.
Предишните ни 2 котки, които бяха при майка ми, също не деряха. С изключение на тапетите само зад един фотьойл в хола. И двете на едно и също място. Не са  живели по едно и също време заедно, а една след друга.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия