Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

  • 6 305
  • 125
# 120
Здравейте! Преди няколко месеца ми излезе фистула на венеца. Моята зъболекарка опита някакво лечение, но не се повлия и ме насочи към хирург. Днес бях при него, погледна снимката и каза, че имам две кисти. Предлага да отвори двата зъба, да ги почисти и запълни, след което да направи операция за отстраняване на кистите. Ходила съм при същият хирург няколко пъти и нямам забележки и оплаквания (освен, че вече е на възраст и работи в доста стар и амортизиран кабинет), но ми се иска още едно мнение. Ще съм доволна и на препоръки за друг хирург/клиника за София. От провинция съм и тук просто нямам друга алтернатива.
Скрит текст:


Благодаря ви предварително ❤️
Здравейте,
Имах същия проблем - киста над горен втори зъб. Казаха ми да изчистят и умъртвят  първи и втори зъб и след това оперативно да отстранят кистата (беше доста голяма). Потърсих второ мнение за щастие... излекувахс кистата само чрез почистване и умъртвяване на втория зъб.
Задължително потърсете второ мнение
Виж целия пост
# 121
Здравейте ,искам да се обърна към стоматолог.Вече съм доста отчаяна.Ще прикача снимка.Въпроса ми е от какво е възможно да идва болката в зъбът ,чийто канал не е запълнен до края.Зъбът беше без канал,с некроза поради удар като дете.Намери се канала,запълни се,но имаше травма на костта.Подледва операция и поставяне на костозаместител.Все още има болка в него.Има ли шанс този зъб или да го вадя?Според зъболекаря ,чакаме да се запълни оперираното място със здрава кост.
Виж целия пост
# 122
Някой който разбира може ли да ми каже дали имам пулпит?
Виж целия пост
# 123
Здравейте! Бих желала да се обърна към специалистите от форума. От снимката може ли да се направи извод, че и четирите мъдреца следва да се вадят и дали има свръхбройни (девети) зъби горе вляво и дясно? Благодаря  предварително!
Виж целия пост
# 124
Здравейте! Моля за съвет. Зъбите ми са в ужасно състояние и се нуждая от лечение.Вече  някои от зъбите се клатят- не силно, но... Личният зъболекар ми предлага коронка  на предните 6 зъба от горна челюст + подвижна протеза  ляво и дясно за кътниците.
Проведох разговор и с имплантолог. Той ми препоръчва 6 импланта + 12 зъба за цяла горна челюст.
Аз малко се притеснявам да  извадя  всички зъби отгоре. Това е необратимо и после...
Виж целия пост
# 125
За пациента предимство ли е да има и дентален асистент и защо?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия