Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно XXIV

  • 21 305
  • 264
# 45
Слагай, моля
Виж целия пост
# 46
Понякога, когато пуша цигара и снимам едновременно ми се заснема точно по същия начин дима. Не мисля че в тези снимки има нещо паранормално. По скоро или от камерата, или някакъв друг естествен фактор.
Виж целия пост
# 47
Светлина е това, получава се при нощни снимки, когато наоколо има силен източник, често се случва.
Виж целия пост
# 48
Аз вече обясних, че във това селото няма от къде да дойде тази светлина, за това е странно. Иначе и сама мога да се сетя за това обяснение. Няма дори улични лампи. Освен от къщата да са дошли.
Виж целия пост
# 49
Аз вече обясних, че във това селото няма от къде да дойде тази светлина, за това е странно. Иначе и сама мога да се сетя за това обяснение. Няма дори улични лампи. Освен от къщата да са дошли.
светкавицата на телефона/фотоапарата
Виж целия пост
# 50
За първи път чувам за този дреамланд, ще потърся да разгледам. Сетих се в крайна сметка, че са от 2017г. снимките, но не знам да са свързани със семеен празник. Знам, че близо до това място във вдора е имало друга къща където са живяли майката и бащата на дядо ми. После я събарят и се строят други 3 къщи за 3мата синове. Общо взето доста от тпва място принадлежи на роднини. Не се вижда но аз все пак познавам къде е снимката и знам, че има кладенец точно където са светлините. Иначе друго особено не се сещам.
Свалих така набързо, понеже мястото е свързано със много емоций за мен. Там съм прекарала най—хубавите детски лета.
Повода изобщо да се снима привечер, на място където очевидно няма нищо за снимане, всъшност са звездите, който поради липсата на градското осветление и смокът във градовете се виждат много ясно и все едно са много по близо. ММ не ги беше виждал така красиви, понеже си е градско чедо.
Виж целия пост
# 51
Отражения и отблясъци са, може дори в бужу или нещо друго, не е необходимо да го виждате с просто око, очевидно не са заснети в пълен мрак. При недостатчна светлина, експозицията е удължена и за това се случва често при нощни снимки.
Виж целия пост
# 52
Ще споделя и аз една странна история от преди много време.
С една съученичка, бяхме около 5ти клас, обикаляхме нещо зад един блок и намерихме една снимка формат като за документи на едно момиче. Понеже дамата ни изглеждаше позната и на двете, решихме да приберем снимката и я сложихме там в една книга в тях. След не много дълго време около 10 дена, почти на същото място, намерихме абсолютно същата снимка, но когато отидохме в приятелката ми видяхме, че това е същото момиче, в същата поза, но с различна блуза. Това ни се стори изключително странно. Споделихме на още 2 нейни приятелки, но оставихме снимката при нас. След горе-долу 1 месец, тези момичета (те живеят точно в блока, в близост до който намерихме снимките) дойдоха и ни донесоха некролог. Казаха, че са го намерили пак зад блока. Некролога беше с абсолютно същата снимка. Тогава ги изхвърлихме и общо взето това е края на историята, но винаги ме е карала да си задавам някакви въпроси: "как е възможно това съвпадение?"
Виж целия пост
# 53
Може да са били от некролози със залепена снимка. Снимката да се е отлепила и въздушно течение или вятър я е донесъл зад блока. Същото, но на по- късен етап да се е случило с некролога.
Виж целия пост
# 54
Ще споделя единственото странно нещо, което ми се е случвало, защото може да ми намерите логично обяснение.
Преди няколко години майка ми щеше да изповядва имотна сделка и беше си подготвила всички необходими документи в една зелена папка, около седмица преди часа при нотариуса тръгва да сложи още нещо в папката и с изумление установява, че я няма, а междувременно никой не е идвал вкъщи. Четирима човека, аз, ММ, баща ми и майка извадихме всичко от шкафа, както и от другите но папката не се намери. Както и да и извадиха се дупликати на документите, сделката мина и около месец след това майка отваря същия този шкаф, за да си извади нещо и въпросната зелена папка, с всички документи, седи точно където я е оставила преди. През целия този период наистина никой външен човек не е влизал вкъщи, а в този шкаф майка си държеше глюкомера и го отваряше всяка сутрин. И до ден днешен не мога да си обясня как изчезна и как се материализира тази папка.
Виж целия пост
# 55
Папката си е била през цялото време там, но във еуфорията и може би стресът покрай сделката не сте я видяли. После когато се е успокоила майка ти вече със спокоино око я е видяла. Това ми се е случвало хиляди пъти, точно със документи. Когато ми трябват се ядосвам, че не ги намирам и само по зле става във търсенето, после като се успокоя си ги намирам там където вече съм търсила. Но да странно е защото човек е убеден, че не са били там документите, малко като игра на мозъка е.
Виж целия пост
# 56
М-не, в този шкаф нямаше друга папка, а и както казах извадихме всичко от него и четири човека едно по едно прехвърлихме всичко. Иначе и на мен много пъти ми се е случвало да не видя нещо, което е буквално пред очите ми но този път определено не беше такъв случай.
Виж целия пост
# 57
Да не би да има луфт зад шкафа. Да е пропаднала папката, а после след отваряне и затваряне пак да си е попаднала в шкафа.
Ох, дано ме разбрахте какво искам да кажа.
Виж целия пост
# 58
Да, разбрах но няма луфт, а и ние опразнихме, за всеки случай, всички шкафове 😊 а пък и ако беше паднала как после сама се е качила и застанала на същото място 🤔
Виж целия пост
# 59
На мен така ми се случи да загубя папката със брачното свидетелсто, а ми трябваше. Търсих го навсякъде дни наред, молих всичките ми починали роднини да ми покажат къде се е дянало, не ми проговориха естествено. Въведин момент от нищото без да мисля за това се сетих къде може да е, без да ми е минало през ума преди това. Беше залепнала папката за дъното на горното чекмедже дето се пада таван на долното. Така като отвориш чекмеджето нищо не се виждаше от нея. Изобщо незнам как ми хрумна седмица по късно тази идея, но найстина така беше станало.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия