Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Преди и след (home makeovers) - 3

  • 37 500
  • 263
# 255
Мира, има една приказка - Няма "ненаказано" добро! Бъдете здрави с твоя човек. Това в един шанс за тези момичета. Поздравявам ви!
Виж целия пост
# 256
Благодаря ви! Мина това, всичките ни поддръжници получиха обратна връзка от нас 🤣 Да си призная сега като ги гледам горе чак аз се зачудвам какво всъщност направихме.
Сега се вълнувам като ви чета, но когато беше време да се действа имах списък Simple Smile
Виж целия пост
# 257
Чудесно се е получило! Да сте много здрави цялото семейство! И да ви се връща добрината! Hug
Виж целия пост
# 258
И аз се присъединявам към хоровите адмирации, респект Мира вие сте Човеци с главно Ч. А момичетата са късметлйки с роднини, като вас. Браво!
Виж целия пост
# 259
Мира, Господ здраве да ви дава. Много сте грижовни към тези деца. Мъжът ти има златни ръце. С много вкус и качествено всичко е направил.
Виж целия пост
# 260
Благодаря Ви, на всички за добрите думи, щом оценявате значи сте от същата кръвна група. Това обаче, да ремонт, да време, да пари, да работа, не е нищо ако не внимаваме с душите на момичетата, с отношението. Оказа се, тази вечер в една настолна игра, че за тях правилата и рутината са важни за да се чувстват сигурни и комфортно. Малката, 16 г. реагира крайно, каката на 20 г. се разстрои, защото разбира и двете страни, носи отговорността за сестра си, но е и голяма. Но сподели с нас, не скри емоциите си. Та сме в ситуация когато всичкото в по-горните постове за тях губи смисъл ако не им пазим душите. Сега аз съм на пангара да върна равновесието.
Виж целия пост
# 261
Браво Мира! Дали сте старта, силата, куража и най- вече сигурността на момичетата.🍀
Минали сте през много трудни моменти, но пък изпитвате удовлетворението, от това да виждате децата щастливи.
Станало е страхотно, уютно и много красиво.
Виж целия пост
# 262
Мира бавно и спокойно с малки крачки.
Те са деца неизбивяли детство, трябва им време да свикнат, да се огледат , да видят примера, да преценят , да изберат посока . Нагърбили сте се с тежка задача да сте отговорни за тях въпреки всичко и всички👏👏👏 Вашето присъствие в живота им ще им даде хоризонт , те имат нужда да повярват в бъдещето , за да загърбят миналото. Вие сте една кръв, едно семейство , а това е сила- връзката, бъдете благодарни , едни до други , защото доброто е заразно и зарежда 🍀
Виж целия пост
# 263
Браво ,Мира !Респект!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия