Жената зодия Риби - 19

  • 23 326
  • 264
# 255
Да, той. Въпреки, че аз смягам, че той обърква, за да оправи. Това ме крепи от девет месеца..
Виж целия пост
# 256
Здравейте мили Рибки,
Сатурн в Риби не е този , когото познаваме - строг, безпристрастен, неумолим и дори жесток понякога. Неговата строга натура се е "размила" от песните на сирените във вашето безкрайно море от мечти, илюзии, безметежност, доброта, съчувствие и готовност да помогнете на другите, забравяйки за себе си. При вас красотата и творчеството са издигнати в култ /Венера във вашия знак е в н. нар. екзалтация/ и Сатурн е поставен за 2 години в непривични за него условия. Най-много да "окастри" излишни мечти и да ви остави само плановете, които можете наистина да реализирате. Също да свали и някои свръх отговорности и задължения, които сте поели. Може ,обаче, и да ви натовари с други.
Виж целия пост
# 257
При мене ситуацията е добра. Някак като в застояла вода, ни напред, ни назад, скучно, ама от хубавото скучно. Очаквам раздвижване към края на септември, началото на октомври. Гледам, че Титания е писала, аз ще кажа само, че по ведическата в момента Раху и Юпитер са в Овен и образуват Гуру чандал йога  /не е особено благоприятна/, затова е логично да има забавяния в някои сфери от живота ви, стагнация, че и връщане назад даже  в зависимост и от асцендентите ви и личните ви натални карти, но октомври Раху отива в Риби и Юпитер ще е свободен да прояви естествената си способност да носи експанзия и увеличение в  дома и аспектираните пети, седми и девети от него, така че хубавото идва. Пожелавам ви го от сърце!
Виж целия пост
# 258
Рибки, как сте? Идва Септември. Починахте ли си, как мина лятото, очаква ли се нещо ново през есента?
Виж целия пост
# 259
Лятото ми действа зле здравословно. Чакам да се разкара, но и малко тъжа. Иначе новото го очаквам от миналата година. Тази вече е на път да свърши... Чакам и чакането да свърши.
Виж целия пост
# 260
Аз започнах нещо ново от професионална гледна точка,уча се на нови неща и се надявам да се справя,и да започна да работя в съвсем различна сфера.Лятото мина спокойно,съжалявам,  че няма да мога да отида на още една почивка,но и през зимата е красиво,така че не е късно да си подаря едно зимно пътуване.Здрави сме засега,което за мен е от съществено значение,нищо друго не може да ме бутне 😉
Виж целия пост
# 261
Здравейте рибки. И аз се включвам към вас и ще ви следя с интерес. Мен на последък ме интересува професионалната тема. Работила съм само в банка до момента. Работа, която като започнах имах чувството че съм в затвор. И си помислих че ако работя това до края на живота си по-добре да се гръмна. Е поизкарах така няколко години, че и станах доста добра. Но сега покрай децата съм си вкъщи и премислям да се насоча в друга посока. Обаче не знам на къде. По професия съм счетоводител, което лесно ще станеш обаче не е нещо по различно от банкерството. Аз съм добра душица като цяло, за мен е жизнено важно на работното място да се чувствам добре, да се разбирам с хората с които работя. Противното просто ме убива. Та в днешно време знаете как 😔 трудна работа, освен ако не работиш сам за себе си. Аз все съм попадала на ужасни колективи.
Виж целия пост
# 262
Не знам защо все още съществува мантрата, че да работиш за себе си е най-добре? Може би отстрани така изглежда и който не го е правил не осъзнава за какво всъщност иде реч.
Имам приятелка експерт счетоводител, не мож я накара да напусне и да работи за себе си.
Успех ви желая с избора на работно място!
Виж целия пост
# 263
Аа далеч не съм казала че е много по-добре и много лесно да работиш сам за себе си. Просто там бих си избрала хората които ме заобикалят ако въобще има такива🙂Аз предпочитам да съм в колектив. Имам нужда от хора.
Виж целия пост
# 264
Аз работя за себе си, наемам хора, но какви са и дали ще си паснем - изВъобще не знам. Човек трудно избира от непознати и от приятели Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия