Кукър: рецепти и програми - Тема 3

  • 27 879
  • 249
# 165
На мен разкошно ми се получават супи в херметика. Сега съм сложила телешко със спанак и зеленчуци и го оставям на топлене. около 30 мин. Преди консумация добавям Knödel или Maultaschen .
Виж целия пост
# 166
3 месеца имам Нинджата, но сефте правя пълнени чушки. Станаха чудесни. Всички стъпки по приготвянето бяха в един съд, като си спестих хаос в кухнята. Първо на сотиране, после под налягане и накрая запичане.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 167
Нинджата намира ли се някъде по-евтино?
Виж целия пост
# 168
Ако имате приятели и роднини в чужбина, може да ги помолите да ви го закупят от местния Амазон.
Виж целия пост
# 169
Нямам Sad
Иначе бих ги ангажирала.
В английския ми изглежда да е евтин
Виж целия пост
# 170
Навсякъде е по- евтин, отколкото в България. Идея нямам защо.
Виж целия пост
# 171
Аз скачам с въпрос:
Правили ли сте скумрия на пара? Иска ми се да я сложа във фолио и да пробвам, но не знам на колко минути..
Виж целия пост
# 172
Правила съм сьомга.
Обаче те съвервам да не слагаш рибата във фолио, че ще се разкашка и ще бъде водниста.
Сложи я на решетка. За минути не знам, може би 15-20 са предостатъчни.
Виж целия пост
# 173
Правила съм сьомга.
Обаче те съвервам да не слагаш рибата във фолио, че ще се разкашка и ще бъде водниста.
Сложи я на решетка. За минути не знам, може би 15-20 са предостатъчни.
И аз така.
Виж целия пост
# 174
на пара не съм пробвала, но във сол става супер
Виж целия пост
# 175
И аз съм правила сьомга котлети 2 бр на пара. Не е херметик моя кукър. В кошницата. Така задушавам и зеленчуци. Имам книжка с рецепти и по нея се водя.
Дано се вижда. При мен на програма steam/soup 30 Мин. Отдолу вода до линията за 2 чаши.
Потърси и в нета клипчета и все ще сглобиш тая риба . То , ако не се пробва..
Виж целия пост
# 176
на пара не съм пробвала, но във сол става супер
Как в сол?
Виж целия пост
# 177
в кора от сол . вместо във фолио. така изглежда. https://www.essen-und-trinken.de/rezepte/38406-rzpt-lachs-der-salzkruste
Виж целия пост
# 178
Благодаря много за съветите. Мисля утре да я направя  на пара. Няма да слагам фолио на рибата 

Снощи правих свински пържоли с лук и морков във фолио. Станаха много крехки .
Марината беше зехтин, черен пипер и сол само. Наредих пържолите, лука, моркова и чесънче малко. Хубаво ги завих с фолиото. Налях вода И ги сложих на програма ,Супа/Яхния за 13 минути.
Виж целия пост
# 179
Рядко използвам думата уникален, но вчера направих уникален боб в кукъра. Накиснат от предишния ден, варих за кратко в тенджера, за да сменя по-лесно водата, после на 20 минути под налягане, добавих олио, сол, морков, лук, малко праз лук, домат пресен и пресен джоджен и под налягане за още 4 минути.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия