Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да пусна ли децата да пътуват сами с влака

  • 9 110
  • 397
# 390
Тука цял роман се заформи и пак не стана ясно , защо авторката не се разбра с колежката да я замести за 1 ден и по разумен начин да си заведе децата до бабата? Май на нея не и се лашка по влаковете, ама децата нека се лашкат- кво пък толкоз, деца ще, нЕма кво да им стане, те цял живот по влакове са се лашкали и по гари и тръстики са пишкали- и това ще преживеят , за да може майка им да не се занимава...
Виж целия пост
# 391
Гери, ако за багажа ще ползваш български пощи, да знаеш, че сигурно ще стигне при бабата,когато децата вече са на училище след ваканцията.
И откога продават билети за служебното купе? Явно бившата комшийка билетопродавачка е голяма клечка в БДЖто.
Виж целия пост
# 392
А бе тя Гери оправна, не я мислете. Ще натовари децата и готово, а мама ще си цъка тука в мамата.
Виж целия пост
# 393
Ако въобще тая история е вярна, и БДЖ са за бой - то деца седят при машиниста, то без проблем поемат деца под десет години и ги "наглеждат" на дълъг път - а ако, не дай Боже, стане проблем, кой носи отговорност...??
Виж целия пост
# 394
Гери, ако за багажа ще ползваш български пощи, да знаеш, че сигурно ще стигне при бабата,когато децата вече са на училище след ваканцията.
Ако изобщо пристигне...даоставиш и децата без багаж в някакво село вече съвсем преля чашата.
Свекърите ми много обичат да ни пращат някакви неща по пощата, въпреки нашите протести. Добре, че  никога не е нещо скъпо и важно, че ако пристигне изобщо често не е във вид за ползване. А колко пратки потънаха...
Виж целия пост
# 395
Лично аз открай време предпочитам автобус, ама моите деца харесаха влака след една епично пътуване с три влака от единия край на България до другия, при това бяха доста по-малки от децата на Гери. И сега пътуваме с влак предимно. Някои деца наистина са свикнали на пътуване с обществен транспорт.
Надявам се пътуването да мине безпроблемно, децата да са благоразумни и предпазливи, каката - също.
Виж целия пост
# 396
Нямаше да има никакво значение дали са избрали влак или автобус ако децата бяха придружени. И на мен ми се е налагало да пътувам 12 часа с нощния влак с две деца до другия край на България и според мен беше ужасно - мръсно, студено, бавно,шумно. Децата бяха на върха на щастието, страшно им хареса. Обаче не бяха сами.
Виж целия пост
# 397
Заключвам цирка.
Авторката е взела решение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия