Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема 25

  • 22 260
  • 739
# 525
Ако е тази лента като фолио, сребристата, тя се лепи под плота, тоест от долната страна на плота. Идеята е като се отвори вратата, парата да не блъска в плота.
Не е фолио, бяла, като гумирана, с ръбче
Виж целия пост
# 526
Здравейте, бихте ли споделили дали 45 см съдомиялна ви е достатъчна? Ние сме двама с тенденцията февруари да станем трима Blush. До сега сме нямали Съдомиялна, сега правим ремонт и сменяме кухня и бяхме заложили 45 см, но фирмата, която ще ни прави кухнята ни убеждава, че е малка и да предвидим 60 см. Неприятното е , че вече сме заложили вик и ще трябва да преправяме, а и аз не съм сигурна дали островът няма да стане много дълъг за нашето пространство
Виж целия пост
# 527
Аз бях с 45 см съдомиялна, когато бяхме двама плюс бебе, беше ми ок. Но, сега сме вече 4ма и даже AEGто за 15 комплекта ми се вижда малко, особенно от както ММ работи от вкъщи, а аз дрънкам тиганите от сутрин до вечер.
Виж целия пост
# 528
Имате ли място вземете 60 см. Особено щом сега проектирате кухнята.
Виж целия пост
# 529
Въпросът беше-достатъчна ли е за двама. Ние сме двама, по цял ден сме вкъщи, готвя. Пускам съдомиялната веднъж на 2 дена. Понякога дори не е съвсем пълна. Така че, за стигане - стига.
Виж целия пост
# 530
При майка ми също са двама човека, но си взе 60 см и не съжалява изобщо. За 2 дни я пълни цялата. А имат ли гости (което при тях е често) и по две на ден пуска.
Трябва добре да се обмисли, защото сега е лесно, но направи ли се кухнята става сложно. И да иска нова миялна след време пак трябва да е 45 см. Или ще се преправят шкафове.
Виж целия пост
# 531
Ние сме двама, и миялна 45см ни е напълно достатъчна, всеки ден я пускам, почти нищо не мия на ръка.
Виж целия пост
# 532
Дамата ми каза, че ще стават трима - за тези няколко месеца да вземе 45-см, а после да мине на 60-см - така ли?!
Ние сме трима и определено 45-см ми е малка. Един обемист съд (тава, тенджера) и долната кошница приключва.
Горещо съветвам потребителката да си вземе 60-см миялна.
Виж целия пост
# 533
И аз препоръчвам 60 см . С 45 см миялна , четири човека – събота и неделя пускам по 3–4 на ден ..
Виж целия пост
# 534
Двама сме, взехме си 60 см и изоооообщо не съжаляваме. Работим от вкъщи, готвим по веднъж на ден, рядко по два пъти. Пускам миялната или всеки ден, или през ден.
Виж целия пост
# 535
Ние сме трима големи и 45 см ни е съвсем достатъчна. Дори с гости. Но, ако имах място бих си сложила 60 см. Заради тави и тенджери, особено някои тави и по-големи тигани не винаги влизат добре и трябва да ги мия на ръка. Трябва обаче да се има предвид, че на миялна не може 100 % да се разчита да измие тава и тенджера, особено ако има загоряло. Или поне моята, де. Тя е стара и сега съм в процес на смяна с нова. Сегашните 60 см имат половин програма - т.е. може и много, може и малко да се пълни. Винаги е по-добре да е по-голяма. Ако нямате място, обаче, 45 см. ще ви свърши чудесна работа, без да ви създава проблеми, дори с бебе.
Виж целия пост
# 536
Благодаря на всички Kissing Heart! Явно и тук по-добре е повече Simple Smile ще мислим да увеличаваме острова.
Виж целия пост
# 537
Здравейте. Тъкмо за размерите и аз влизах да питам. Имах свободно стояща малка (40-45см не помня с точност. Сега искам по голяма но ми се иска да влезе в един шкаф и май такова чудо не намирам. Максималната височина ми е 70см, дълбочина 50см. Търсих в големите вериги но за сега греда. Малката я продадох , беше ми крайно недостатъчна.
Виж целия пост
# 538
Здравейте, избирам съдомиялна и понеже досега не съм ползвала, се чудя кой вариант е по-добре - с чекмедже за прибори горе (като при това  AEG: https://www.aeg.bg/kitchen/dishwashing/dishwashers/built-in-dishwasher/fse72537p/) или с кошничка за приборите като на този Bosch например: https://www.bosch-home.bg/productlist/dishwashers/built-in-dishw … -width/SPV4EKX20E. Ще се радвам да споделите мнение, особено, ако сте използвали и двата варианта.
Виж целия пост
# 539
Имам 45 см. съдомиялна. Първата беше с кошничка, втората и с двете. Което не ползваш, можеш да извадиш. Е, аз махнах кошничката, защото така имам повече място за съдове. А и миенето сякаш е по-добро.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия