Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мартенски бебета 2021 - 2-ра част

  • 980
  • 18
# 15
Ако има мами от гр. Плевен бихте ли ми препоръчали добър ортопед за преглед на детето при навършване на 6 месеца, а също така и лекар, който трябва на ехограф да огледа органите на бебчо.
Благодаря ви.
Виж целия пост
# 16
Ако може и за София. Simple Smile Ортопед, нефролог, невролог. Simple Smile
Виж целия пост
# 17
за софия. педиатърът ни препоръча за ортопед Василис фурлакис. коментари са много добри, аз също съм много доволна. в момента доколкото разбрах има само платени прегледи, но графикът му пак е запълнен месец напред. тези дни ще звъня да запиша час за профилактичен преглед за края на септември (пожелателен за 6месеца).
Виж целия пост
# 18
Нас ни спаси хавлия та и в кошарата и шезлонга съм сложила. Проядохте ли пюренца вече

Понеже е роден на 27 март(малко по-късно е) реших да ми дам пюре началото на август май беше трети и понеже прябвя нещо доста интересно програмата Veggie-led weaning и първия ден ми даваха броколи!? Но все пак ги хареса. И така вече даже сме изпълнили цялата програма. И засега няма алерги, а е проял 17 зеленчука и 6 плодчета и една оризова каша а междувременно съм дала две-три каши лека нощ, но те бяха с познати съставки!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия