Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

  • 32 240
  • 286
# 45
Здравейте, дъщеря ми също е записана в 5 ж клас.
Виж целия пост
# 46
Здравейте! Честито на записалите се! Дадоха ли ви повече информация за учителите по математика, които ще водят паралелката? Като цяло някаква информация имате ли за предподаватели? Благодаря!
Виж целия пост
# 47
Здравейте! Не, рано било и не знаели.
Виж целия пост
# 48
Здравейте, записах дъщеря си днес, в 5ж клас. Ако има родители на други деца от същия клас, ще се радвам да се представите.
Мат. паралелка ли е това?
Виж целия пост
# 49
http://olympicbg.org/news/2-zlatni-medala-srebro-i-bronz-za-biol … ta-olimpiada-2021
Виж целия пост
# 50
Благодаря! А знаете ли кой ще поеме новите 5ти класове по математика в математическите паралелки?
А по БЕЛ как са учителите?
Учителите по разказвателните предмети как са?
Средата в класовете каква е, има ли дисциплина?
Благодаря Ви много!


Чува се, че има нов учител по математика, който ще поеме 5ти клас - Пламен Румпалов. Отзиви не мога да дам, потърсете в интернет.
За учителите по разказвателните предмети и БЕЛ, и в 125 е като навсякъде, има страхотни учители, има и такива, които не стават... Малко е до късмет. Като цяло нивото е много добро. Вторият тип учители са единици - примерно Цацева, по география. Добри учители по разказвателните са  Стоева (история), Чергарска (ЧП), по БЕЛ Стойчева, Вълова.
Що се отнася до дисциплината, и тук има доста условности. Покрай ДО децата в новосформираните класове не успяха да се опознаят и доста се говори в час в кратките периоди, в които са присъствено. А и зависи много от това какви деца ще се съберат в класа. Един двама да има по-приказливи и непослушни, и дисциплината пада. Иначе в паралелките с подбор средата е добра (за другите нямам наблюдения, затова уточнявам), децата се дърпат едно друго за успехи и знания, масово са амбициозни, старателни.
Виж целия пост
# 51
Здравейте! Предполагам сте видели, че излязоха датите за родителска среща на част от класовете:
1. Родителска среща за родителите на учениците от първи клас за учебната 2021/2022 година ще се проведе на 07.09.2021 г. от 18.00 часа.
2 Родителска среща за родителите на учениците от пети клас за учебната 2021/2022 година ще се проведе на 08.09.2021 г. от 18.00 часа.
3. Родителска среща за родителите на учениците от осми клас за учебната 2021/2022 година ще се проведе на 07.09.2021 г. от 18.00 часа.

Исках да преложа на някоя майка 2 блузи от униформата с номера 140 и 146. Носени са, но са много запазени, така че ако някой проявява интерес (може да ги ползвате за резервни, в случай, че заради вероятното ДО не ви се купуват повече бройки блузки), може да ми пише на лични.
И един въпрос - миналата година дали пак само тези класове (първи, пети и осми) са имали родителски срещи преди 15.09? Другите класове дали имат?
Виж целия пост
# 52
Само тези класове имат родителска среща преди 15 септември. Така беше и предишните години.
Виж целия пост
# 53
Може ли мнение за г-жа Анелия Игнатова ще води втори клас. Ще се радвам ако някой има впечатление
Виж целия пост
# 54
Може ли мнение за г-жа Анелия Игнатова ще води втори клас. Ще се радвам ако някой има впечатление

Аз съм писала мнение за нея по-назад в темата и то е много положително. Стриктна, изискваща, държи много на ученето, децата много я обичат (познавам деца от 2 випуска и всички много тъгуваха за нея, когато се разделиха). Много добре умее да обедини класа, да накара децата да се разбират,да няма конфликти, отзивчива е (няма проблем да я потърсите за съвет, мнение, обратна връзка... винаги е насреща). Мисля, че е чудесен вариант за учител до 4-ти клас. Успех!
Виж целия пост
# 55
Здравейте, бих искала да попитам относно родителската среща за 5 клас, предходните години обща ли е била или по отделни класове? Тъй като дъщеря ми ще е за първа година в училището,  а на датата за родителска няма да сме в София, чудех дали мога да разчитам на родители от другите 5ти класове /ние сме в "а"/. Благодаря
Виж целия пост
# 56
Не е обща, а по класове. Минават учителите на съотв.паралелка да се представят, да си кажат изискванията и плана за годината.
Учителите не са едни и същи за целия випуск.
Виж целия пост
# 57
Здравейте, има ли родители с деца от 8 "а" клас за предстоящата учебна година(2021-2022). Ще се радваме да разберем с кого сме в клас Simple Smile Hug
Виж целия пост
# 58
Здравейте, искам само да кажа, че ако са верни слуховете, че Пламен Румпалов ще преподава в 125-то, това е най-хубавото нещо, което може да се случи на училището! Най-прекрасният човек и учител е той, шапка му свалям! Подготвял ме е за кандидатствани в университет преди 20 г, кокто и брат ми, и всички мои познати, и до ден днешен е любимият ми учител и няма да го забравим!
Виж целия пост
# 59
Аз като цяло не съм чувала нищо лошо и за училището. Много ви благодаря за мнението 🙂
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия