Какво повече НЯМА да купя - 19

  • 87 599
  • 737
# 135
Не съм тръгнала да разтварям цял буркан. Не е нормално лъжичка мед да не може да се разтопи в напитка в продължение на половин ден.
Виж целия пост
# 136
Не съм тръгнала да разтварям цял буркан. Не е нормално лъжичка мед да не може да се разтопи в напитка в продължение на половин ден.

А каква е напитката: топла или студена?
Виж целия пост
# 137
Каквото и да е напитката, не е нормално лъжичка мед да не може да се разтопи в продължение на часове.
И не е от напитката, домашен мед се разтваря безпроблемно.
Виж целия пост
# 138
Аз като цяло съм с негативно мнение за Родна стряха продуктите. В смисъл, само ги представят за автентични ама не са.
Виж целия пост
# 139
Бягам от Родна стряха като дявол от тамян. Последно, за Задушница бях купила едни локумки, които бяха отвратителни, смиризма на лоша мазнина.
Виж целия пост
# 140
Има продукт на РС, който много харесвам и зареждам, но не е по темата.
Медът обаче няма да повторя.
Виж целия пост
# 141
Сиренето на тази марка пък е супер.
Виж целия пост
# 142
Оризът и сладкото от люти чушки на Родна стряха са страхотни!
Друго не се сещам, но каквото съм купила на тази марка, все ми е харесало. Аааа маслото не ми хареса. Мисля, че не е масло.
И наистина, не бих купила повече никакви замразени рибни пръчици панирани, панирани сиренца, панирани пилешки хапки. Аз дето ям дори кренвирши и не деля храната на здравословна/ вредна, не ща да опитам повече такива замразени панирани продукти. Какво им слагат, винаги ми е лошо след като ям. И ако не знам пиле ли е, риба ли е, може и да не позная какво е.
Виж целия пост
# 143
Взехме си домашно прясно мляко, за да го подквасим и да хапваме кисело, ползвахме Родна стряха, да казвам ли, че не стана грам кисело? И не е от времето на правене, просто киселото им мляко грам не става, от това съждение не купувам нищо на тази марка вече.
Виж целия пост
# 144
Взехме си домашно прясно мляко, за да го подквасим и да хапваме кисело, ползвахме Родна стряха, да казвам ли, че не стана грам кисело?
Не стана кисело на вкус или с консистенция на кисело мляко?
Виж целия пост
# 145
Взехме си домашно прясно мляко, за да го подквасим и да хапваме кисело, ползвахме Родна стряха, да казвам ли, че не стана грам кисело?
Не стана кисело на вкус или с консистенция на кисело мляко?
Стана безвкусно, да сравнение като сложим Родопчанка, става един път, уви с Родна стряха има консистенция, но за вкус на нещо не може да се говори.
Виж целия пост
# 146
Вероятно не се е подквасило
Виж целия пост
# 147
Вероятно не се е подквасило
Мислех, че след като придобива консистенция на кисело мляко се е подквасило, не разбирам, страничен наблюдател съм.
Виж целия пост
# 148


Има по-евтини и ефикасни кремове.
Виж целия пост
# 149
Стана безвкусно, да сравнение като сложим Родопчанка, става един път, уви с Родна стряха има консистенция, но за вкус на нещо не може да се говори.
Специалистите са го обяснили https://www.facebook.com/harmonicafoods/posts/10155202013083317/
Скрит текст:
Цитат
Как правим по-киселото мляко да е по-кисело?
Вече знаете, че киселото ни мляко се прави със закваска от двата популярни в България щама млечнокисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus.
Именно те са отговорни за качествата на киселото мляко - аромат, консистенция, киселинност. Балансът между двете бактерии в млякото пък зависи от температурата и времето на заквасване.
Например Lactobacilus-ът обича да му е по-топло и се развива по-бързо на по-висока температура от тази, която се харесва на Streptococcus-а. Няколко градуса повече по време на заквасяването променят значително баланса в полза на Lactobacillus. А когато той е повече, млякото е по-кисело на вкус, докато Streptococcus дава повече мек аромат и по-сладък и лек вкус.
Затова, когато правим по-киселото мляко с лилавата капачка, го оставяме да ферментира малко по-дълго на по-топло, отколкото това със зелената капачка. Лилавото е за любителите на традиционния леко резлив и ферментирал вкус, а зеленото за тези, които обичат умерен, лек и сладък вкус.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия