Какво ще купя отново - 4

  • 95 551
  • 735
# 210
Рязко да се върнем на темата- много харесахме едни нови бонбони за нас на захарни заводи Карамел Му.
Виж целия пост
# 211
Аз рядко купувам замразени зеленчуци, но този микс от Кауфланд ми хареса много и определено ще повторя покупката.
Виж целия пост
# 212
За кренвиршите и аз мисля, че на Кен са най-вкусни.
Виж целия пост
# 213
Харесвам тези кренвирши:
https://www.ebag.bg/krenvirshi-tandem-via-natura/584406

Има и други, които са добри като качество, но точно тези ми допадат повече като вкус.
Виж целия пост
# 214
Аз ще похваля на "Кен" дебърцините. Кренвиршите имат някаква странна подправка, която не ми харесва.
Виж целия пост
# 215
Да похваля:
Италианска Шунка Прошуто Кото като взема например, откача направо и как няма то като отвориш пакета мирише на шунка, 2 дни ако престои отворена в хладилника се разваля(почва да намирисва и лепне)
Виж целия пост
# 216
Като си бях в България купих тези бисквитки. Cookie Много, много вкусни. Relaxed Следващия път като си идваме пак ще купим.


И няколко крема на тази марка. Влюбена съм в тях, вече няколко пъти си купувам. Heart EyesFlowers Rose
Виж целия пост
# 217
Влизам да похваля пилешките кожи на фирма Чикън. Разкошни са! Пълня ги с картофено пюре, фиксирам с клечки за зъби и ги пека. Отделно ги пържа за хрупкане пред телевизора.
Виж целия пост
# 218
Влизам да похваля пилешките кожи на фирма Чикън. Разкошни са! Пълня ги с картофено пюре, фиксирам с клечки за зъби и ги пека. Отделно ги пържа за хрупкане пред телевизора.
Joy никога не би ми хрумнало. Извинете, за спама, много се впечатлих!
Виж целия пост
# 219
Пържените се предлагат в някои заведения като мезе към бира.
А рецептата с картофено пюре я намерих преди време в интернет. Голяма вкусотия! 😋
Виж целия пост
# 220
А от къде купувате тези кожички? Преди съм виждала в Кауфланд, но бяха ужасно "космати" и перушинести, което ме отказа от повторна покупка...
Виж целия пост
# 221
И аз да попитам – откъде?
Преди години мина една мода да се правят сарми с пилешки кожички – пълнят се с варен ориз (с кайма, кълцано месо или постен) и се завиват. После се пекат. Голяма вкуснотия!
Виж целия пост
# 222
И аз съм яла сарми с кожички и гъбен сос, мммм...Обаче като знам, че кожата е бъкана с химия, там се събира всичко....
Виж целия пост
# 223
Кожички и аз обичам пържени, обаче само в заведение съм яла.
Виж целия пост
# 224
Обаче като знам, че кожата е бъкана с химия, там се събира всичко....

То къде не се събира... В кожа, в дроб, в сланина/мазнини...
Ако не си го отгледаш сам със собственоръчно отгледани суровини, забрави, че се храниш чисто.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия