Майски рожби 2019г. - Тема 5

  • 2 901
  • 65
# 45
Четох и за д-р Георгиев хубави отзиви. Между двете болници ми беше колебанието, но първата ми асоциация беше за д-р Бранков. Ще почакам да мине консултацията с него и ще мислим пак.
Иначе ЛЛ е много точна, но не при нея ходя най-често. Поддържам един абонамент към частна клиника от раждането на детето и, тъй като са денонощни, ми е удобно да ходя винаги, когато се налага и независимо от час и ден от седмицата. Та там бяхме в събота, но и те не гледат чак всичко. Аз питам, показвам...
Виж целия пост
# 46
Здравейте, включвам се с въпрос...
Ще давате ли на вашите дечица някакви витамини? Моето евентуално сега през септември ще тръгва на ясла, а и предвид предстоящия есенно-зимен сезон се чудех дали да не започна да давам нещо. Четох добри отзиви за витамините на Флавон, Алайв...
Виж целия пост
# 47
И да даваш и да не даваш те пак си боледуват. Това, което според мен помага за по-лесно минаване на болестите е черен бъз. Аз давам домашен сироп, парвен от сестра ми.
Виж целия пост
# 48
Правя курс с Бронховаксом преди началото на учебната година, после залагам на пчелен прашец и черен бъз. Обикновено давам и витамин ц по 5 дни с 10 почивка, витамин д всеки ден+ пробиотик по 10 дни с 10 почивка и омега 3 по подобна схема.
Виж целия пост
# 49
Аз давам детски витамини и сок от алое вера. Доволна съм. Сега като тръгне на детска, ще включа и витамин С превантивно. Предполагам, че ще боледува, но се надявам да минава по-леко и бързо Hands Pray
Виж целия пост
# 50
Аз давам детски витамини и сок от алое вера. Доволна съм. Сега като тръгне на детска, ще включа и витамин С превантивно. Предполагам, че ще боледува, но се надявам да минава по-леко и бързо Hands Pray
Кои детски витамини?
И аз съм на тази тема и се чудя дали има смисъл и от пробиотик 😶
Виж целия пост
# 51
Ние в момента пием сироп Витанат , мисля че му е достатъчен , каквото и да пият такива силни вируси има че ... Ги лепват , нека само по леко ги изкарват и дано зимата по малко боледуват че тука при нас е ужас голямо лято беше ..
Виж целия пост
# 52
Аз също редувам всякакви витамини. Сега е на Пробиен Кидс  желирани мечета. Той мн се радва, че му давам бони. Но то си е до дете. Сега видях, че може да се ходи по почивки без АБ и пълна чанта с лекарства.
С каката съм давала всичко-водорасли, коластра, бронховаксон..и истината е че трябва да го израсте. Тя беше супер болнава до 1 клас.
Виж целия пост
# 53
Аз давам детските витамини на форевър, защото са натурални и представляват около 20 вида плодове и зеленчуци, нещо което не мога да я накарам да изяде иначе. Simple Smile Гледам и храненето да е разнообразно, няма как само с добавки.
Пробиотик не давам сега, но ако има проблеми със стомаха, разстройство или се наложи да пие АБ, задължително бих дала и смятам, че се отразява благотворно.
Виж целия пост
# 54
Аз не давам витамини. Пробиотик за пръв път дадох преди месец и нещо като се наложи да пие антибиотик. Като свърши, взех пак. Така и така предстои море и после пак антибиотик, ще си давам пробиотик по-продължително.
Виж целия пост
# 55
Хей, как сте? Почти година не сме писали в групата... Не остава време покрай грижите за децата, периода е доста натоварен. А сега с хубавото време навън, съвсем няма да има време. Реших все пак да ви попитам с какво си играят вашите деца, търся идеи за подаръци за рд и като цяло. Също така взехте ли им детски колела и какви?
Виж целия пост
# 56
Конструктор на лего около 1000 части ще е подаръка за рд, кола с педали от бабите и количка с дистанционно. Колело имаме баланс кара си го нон стоп от преди 2 г, сега му подариха и с педали 16” но му идва тежко не може да завърти педалите сякаш и няма голямо желание за момента.
Виж целия пост
# 57
Магнитен конструктор взехме след като едната баба каза, че иска тя да плати колелото. Него го купихме преди месец заради промоция. Голям мерак, ама за 5 пъти и сега не иска да го кара. 😡 Иначе е Drag Alpha 16" неговото, по-леко от другите, които пробва. Едно Cube също му пасна много добре, ама беше 600лв.
Виж целия пост
# 58
Мамита, 16-ка хич не им е за възрастта като четох. Между 10 и 12 цола. В магазина жената каза, че препоръчва 4-ка че да се кара повече време.
Снежанка, може ли линк каква кола с дистанционно сте харесали. Магнитет конструктор още нямаме, хубава идея. Благодаря.
Виж целия пост
# 59
Ние взехме магнитен конструктор, коли с дистанционно, трактори 😀
Ние вече сме 4ма. Януари месец се роди второто ни момченце. 💙
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия