Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

  • 37 602
  • 756
# 750
Purple tulip, нямам кого да препоръчам.Да в друга клиника съм в София, но все още нямам впечатления, за да пратя някого там.

Много жени ми препоръчаха Турция, но на този етап не съм проучила въпроса в детайли.
Виж целия пост
# 751
Ако някой има желание, нека пусне нова тема. Аз ще мога довечера.
Виж целия пост
# 752
Да, няма мнения за нея, защо не знам...Аз не съм доволна и я смених. При мен ставаше въпрос само за ЗЕТ и тя не само че не се справи, но и допусна грешка, която щеше да ми струва 3-ти неуспешен трансфер с ДЯ.
Здравейте, видях , че има много коментари за докторите, обаче не видях много мнения за Тихомирова🤔 Какво мислите?
Виж целия пост
# 753
Аз съм пациент на д-р Тихомирова харесвам я и се радвам, че са ме разпределили при нея.
Мнения има колкото искате, пуснете си търсачката Simple Smile
Виж целия пост
# 754
Аз също съм пациент на д-р Тихомирова. При първоначалното попълване на онлайн заявка, бях разпределена към нея. Всеки ден благодаря на Бога, че така се случи. Тя ме прегледа, консултира, направихме изследвания, инвитро и от първи опит съм бременна, вече съм 24 г.с., при нея си останах и за женска консултация. Тя е изключително коректна, говори сбито, но точно и ясно. Безкрайно съм щастлива, че съм нейн пациент - ето мнение. Други мнения има също, просто потърсете. Успех!
Виж целия пост
# 755
И аз съм при Тихомирова(препоръчаха ми я),бях разпределена при Персенска,отказах и казах,че ще чакам колкото трябва за Тихомирова иии..след 2м имах час.Мен ми харесва,че започва отдалеч,пробва простите и лесни неща,преди да стигне до тежката артилерия.Е при мен не става бързо както при хората,които ми я препоръчаха,НО си чакаме и се борим за “пухкавия край”.
Виж целия пост
# 756
Линк - Нова тема
Пуснах я, ще редактирам в движение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия