Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лео Бианки с деца на море: "Рецептата за всичко е търпение и любов"

  • 11 095
  • 215
# 30
Всяко лято ходим на море, както и на планина на вилата ни, на излети и разходки из гората. Задължително използваме слънцезащита с висок фактор.
Виж целия пост
# 31
Винаги лятото сме ходили на море,но последните 2 години предпочетохме планината.От тази година семейството ни се увеличи с още един член и все още не сме го носили на почивка.
Виж целия пост
# 32
Новото хоби на баща и син е каране на кайт...което разбира се изисква максимален фактор на защита на всички ни, защото аз и баткото сме "support" Smile
Виж целия пост
# 33
Лятната ваканция по подразбиране винаги я свързваме с морето. Ах морето, прекрасно ненасищане към него, но все по-кратко. Всичко там доставя удоволствие- къпане, под чадъра, разходка, игри и още много от всичко. Вече се пристрастявеме и към планината, неповторимо е да се скриеш в боровата гора, да усетиш мириса й.
Виж целия пост
# 34
Най-хубавите ни летни спомени са от пътувания- не от луксозни почивки, а от неочакваните спирки по пътя. Когато децата бяха по-малки си правехме обиколки из страната, тръгваме в дадено направление, разглеждаме забележителности и събираме печатите от 100 национални обекта. Спираме за нощувка където ни стигне вечерта, без резервации, хапваме, каквото си купим по пътя или в малките селски кръчми. Само на едно място ни отказаха да ни приемат за една нощувка- във Вършец, но намерихме дом, в който преди няколко месеца се беше случил пожар, хората бяха оправили едната стая за гости и приемаха и за една нощувка, защото всеки лев им беше важен.Останахме там за 3 нощувки, бяха много сърдечни домакини. Много мил спомен имаме и от Хасковски минерални бани- там също в първата къща ни отказаха, но жената, която ни прие беше вдовица и живееше със слепия си свекър- набраха ни зеленчуци от градината си, поканиха ни на тяхната маса, също останахме за 3 нощувки.
Три пъти сме правили такива обходни маршрути- два пъти в различни посоки на Родопите и един път в Северна централна и Северозападна България. Това са най-хубавите ни лета.
И сега предприемаме пътувания, но вече сме улегнали и търсим сигурното, първо правим резервации за нощувките и тогава потегляме. Липсва ми чара на неизвестното.
А по  отношение на грижата  за кожата- и четиримата сме  много бели и  ползваме слънцезащитни продукти с висок фактор- 50.
Виж целия пост
# 35
Много съм добра в приготвянето на багажа. Правя го за нула време, без предварително подготвен списък и интересното е, че никога нищо не забравям. Забавляваме се и си прекарваме добре където и да отидем. Плуваме, играем волейбол, футбол, федербал, разхождаме се, почиваме. 
Виж целия пост
# 36
Обожавам да приготвям багаж за лятна почивка.Любими занимания са ми четенето на книга , правенето на пясъчни замъци , разходките по залез слънце.
Виж целия пост
# 37
Всяко лято е една нова и незабравима емоция. Когато сме на море любимите ни занимания са свързани с плажа, а кога сме на къмпинг - да берем цветя, горски плодове, да се разхождаме и да си измисляме истории.
Виж целия пост
# 38
Когато почиваме вечер излизаме всички заедно. Това е хубавата емоция от всичките ни почивки. Синът ми е с много бяла кожа, склонна към бенки, за това при него мазането и подновяването на слънцезащитата се следи изкъсо.
Виж целия пост
# 39
Винаги пътуваме заедно, въпреки че детето вече не е съвсем дете 🙂
Търпение, действително това е тайната. Важно, за нас, е синът ни да заобича пътуването. Разбира се, търсим и забавления според възрастта.
Виж целия пост
# 40
Любимото ни занимание  са игрите в пясъка и строене на пясъчни замъци.
Виж целия пост
# 41
Използваме фактор 50 за децата, дори когато не сме на почивка. Децата ми са с дерматит по бузките и трябва да ги мажа дори през зимата. За нас почивка е всеки уикенд, защото тати си е вкъщи. Не е нужно да ходим на море или планина за да се забавляваме. Най-любимите ни летни игри са ровене в пясъка естествено , тичане боси навсякъде, и всички всевъзможни игри на открито.
Виж целия пост
# 42
Всяко лято ходим с децата поне по веднъж всеки месец. Обожаваме да стоим по цял ден на плажа, да играем в пясъка и да сме далеч от работа (хихи).
Виж целия пост
# 43
Слънцезащитата ни е ежедневие, без значение дали сме в града или на почивка. Почивка за мен е равна на море, ходим и на балкан, но онова е разнообразие от ежедневието, морето е онова, което чакам с нетърпение.
Виж целия пост
# 44
Морските забавления са ни любимите по време на лятната почивка. Обичаме много да се гмуркаме с маски за шнорхелинг и да разглеждаме морското дъно и пасажите рибки. Любима дейност на брега е да събираме разноцветни камъчета и раковини, с които в последствие украсяваме дома. Стриктно следим да подновяваме често слънцезащитата си, тъй като пълноценно изкарваме летните дни навън. Nature Sunny
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия