Машина за хляб - 67 тема

  • 42 325
  • 739
# 735
При мен никога не се получава кекс като...кекс. Пробвала съм до тук на 3 различни хлебопекарни. Стана като сладък...хляб. Ами, не е като ти да си го изпечеш. Иначе да, слагам всичко, обикновено следвам рецептата от книжката.
Виж целия пост
# 736
Имам някакъв спомен че съм пробвала и кекс в моята, отдавна беше но мисля че си стана прилично. Хем аз в нормална фурна успешно изпечен кекс нямам Grinning Но май смесвах поне яйцата със захарта отделно, не чак да ги разбивам но да се поразтвори че се опасявах да не издраскат кристалите захар покритието на казанчето, докато ги разбърка там. Иначе тя си смесва продуктите на програмата за кекс, то ако ще трябва аз да направя нормално  сместа, ще си я изпека всякак после.
Друг е въпросът че беше с форма на паве (малка машина с 1 бъркалка) и съответно не особено представителен, ама то беше зорът да си начеша крастата, колкото и това да съм пробвала.
Виж целия пост
# 737
Кекса как го правите? Подготвяте си сместа и изсипвате или всички продукти вътре и пускане на програма кекс?
изсипването на сместта в машината или в друг съд като работа е все едно. вместо в машината го печи в печката. машинката нека да остане за хляб. Smiley  а програма за  енергично бъркане на яйца не съм чул да има.
Виж целия пост
# 738
Здравейте, имам машина Панасоник с програма за ръжен хляб.
Искам да направя хляб от лимец.
Дали да ползвам нея, или тази за пълнозърнест хляб?
Хляб С лимецово брашно правя на програма 2 в Панасоник. 320 мл вода 40 мл олио м.л. сол и захар, 300-350 гр бяло и 200 лимецово брашно, прясна мая 15 гр.
Виж целия пост
# 739
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия