Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Абонаментни кутии в България - Тема 18

  • 47 991
  • 741

Анкета

От коя абонаментна кутия на българския пазар сте най-доволни?

Опции:

* Може да изберете максимум 15 опции.

# 15
Сафф ще го пропусна, повече ме вълнува следващата месечна кутия на Кибрит, иска ми се да пробвам околоочния серум (ако е такова, естествено)
Виж целия пост
# 16
Поръчах си и pickndazzle, ако се окаже че го имам този крем на Авант, ще го пусна за размяна.
Виж целия пост
# 17
За серума на saff в сайта е 50мл в опаковката за Кибрит 30мл., Това  и смяната на визита много ме по дразни. Бях решила, исках да пробвам тези продукти, сега още мисля... Лосион за тяло ми е излишен.
Виж целия пост
# 18
50 мл е и в кутията.
Виж целия пост
# 19
Аз бях решила,.че няма да поръчвам Саф, но имат измивен гел и тонер, които искам да пробвам, а цената на цялата кутия е колкото цената на измивния гел и тонера, които ползвам. Та реших да я поръчам и да взема два продукта бонус.

Иначе цената е напълно нормална за лимитирана кутия. Всички лимитирани са около 60 лв.
Виж целия пост
# 20
Малко се изненадвам, че някой е очаквал да е по-малко.
Не че е евтина разбира се. Но считам , за себе си, че е нормална цена .
Аз ползвам техни продукти, даже ги взех на реална цена за да пробвам и ми харесват. Особено пък лосиона и тонера. Имам и серума, няма да го върна втори, ще го използвам и него. Мирише уникално, попита бързо, кожата е мека. Бръчки си имам Simple Smile но пък изглежда свежа кожата .
А измивния - очаквам съвсем скоро пяната ми да свърши и тъкмо на време идва за мен този продукт
Виж целия пост
# 21
Ми не са всички лимитирани толкова. Авант е 50лв, с обявена стойност 800лв. Смесената кутия беше 50лв, с обявена стойност 500лв. Първата Авант беше даже по-евтина. Ей затова ни се струва скъпа кутията. Иначе е ясно, че ако си имал намерение да си купуваш серума да речем, така нещата ти идват без пари.
Виж целия пост
# 22
За сметка на това, с радост се възползвах от офертата на prettybox вземи 2 кутии и 3та подарък.
А за   prettyboxa, 3 различни кутии ли поръчахте или трябва да са две юли?
Виж целия пост
# 23
За сметка на това, с радост се възползвах от офертата на prettybox вземи 2 кутии и 3та подарък.
А за   prettyboxa, 3 различни кутии ли поръчахте или трябва да са две юли?

Аз взех кутиите за Април, Май и тази за Август,която е подарък, но ми казаха че били последните бройки за Април и Май, тъй като исках да взема 2 х 2+1  за да подаря другите 3 на майка ми. Затова останах само с една поръчка. Ако евентуално някой се откаже, щели да ми звъннат и за втория брой 2+1,но обаждане досега не съм получила. Това което предлагат в момента са кутиите за Юли и Август, като третата кутия ще се дублира. Но пак излиза добра оферта. Момичета от Prettybox са много любезни, след поръчка звънят, за да уточнят кои кутии си избрала.
Виж целия пост
# 24
Ми не са всички лимитирани толкова. Авснт е 50лв, с обявена стойност 800лв. Смесената кутия беше 50лв, с обявена стойност 500лв. Първата Авант беше даже по евтина. Ей затова ни се струва скъпа кутията. Иначе е ясно, че ако си имал намерение да си купуваш серума да речем, така нещата ти идват без пари.

Първата им микс кутия с Brave new hair беше 25лв и свърши за  минути, те не бяха подготвени колко желаещи и после разочаровани ще има, че са пусналк малко бройки и после вдигнаха цените на всички лимитирани кутии. Аз с късмет поръчах първата Brave new hair кутия и спечелих една от giveaway.
Виж целия пост
# 25
И аз поръчах Саф. Цената ми се струва добре, само доставката ме дразни.
Мама бокс и аз я чакам, но вече започвам да се дразня много... за какво правят гръмки обявления и после изчезват?
Сега ще разгледам PickNDazzle, че ме сърбят ръцете за нещо ново.
Виж целия пост
# 26
Записах се с 2 кутии на Saff. Цената ме устройва идеално предвид, че ползвам някои техни продукти и съм доволна. Зная какво ще получа! Както писах по-рано, с единият серум ще се разделя. Бих го разменила за лосиона за тяло. В случая в темата за размяна на бяла козметика ли трябва да отида?

Редактирам се да допълня, че в описанието на кутията на Saff в Кибрит серумът е обявен 50 ml,  а не 30 ml.
Виж целия пост
# 27
В края на миналата тема някой беше питал как се процедира ако си познал датата на пускане за кутията на Saff. Аз познах и това ми писаха в instagram:

Още не съм я поръчала обаче. С мазна кожа съм и се чудя дали ще са подходящи продуктите.
Виж целия пост
# 28
Тази игра имаше ли я обявена в фейса?
Виж целия пост
# 29
Тази игра имаше ли я обявена в фейса?
Не знам, в instagram беше пуснато на story, дa се напише отговор. Няма го като отделен пост. Може и във FB да е било така.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия