Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Първи рожден ден в условия на пандемия

  • 3 061
  • 20
# 15
2014. Момченце. Беше Великден, ама и да не беше, пак щеше да е минимално. Тортата я направихме с майка ми от бишкоти и не помня какво, но неща, които бебето можеше да яде. Украса не сме имали. Гостите бяха бабите и дядовците.
Виж целия пост
# 16
Не се канят бащите обикновено ако става въпрос за много хора, то ще стане като сватба направо, колко души могат да си позволят това? Особено после като тръгнат на градина и се канят и деца от групата...
Ние празнувахме първия рожден ден в детски кът, събрах семейството плюс 3-4 приятелски семейства, в този случай и бащите дойдоха защото бяхме малко хора/ Под 20/. Не сме ги събирали отделно, защото моите приятели се познават със семейството ми от години.  Тортата беше с 2 калинки (като песничката) и от заведението ни направиха украсата подходяща за тортата.
Аз бях много доволна от разумните цени и приятелското обслужване и моите приятели дори и тези без деца много харесаха рожденния ден. От друга страна роднините ми не го харесаха, било много детско, не особено широко, храната нямаше 1,2,3-то...
На другия рожден ден реших да угодя на родата и да отидем в заведение по техния вкус и много съжалявам че го направих. Провалихме си празника направо.
От тогава празнувам където аз реша и гледам първо на децата и родителите да им е добре. Все пак е детски рожден ден.
Виж целия пост
# 17
Може би, защото сме малко семейство - аз, двете деца и майка ми, която е твърде възрастна и ограничена в придвижването, може би, защото като дете никога не съм имала.истински рожден ден с деца, но не го разбирам това - рожден ден с фамилиите. Рождения ден е на детето и то трябва да празнува с други деца и да се забавлява. Дъщеря ми е втората половина на юни, синът - мартенче. Той празнуваше в детски център, последните две години заради пандемията - у дома с поканени 1-2 деца от съседските. Тази година се разбрахме да поканим само кръстницата на кака му, която има момченце на неговите години и с което рядко имат възможност да се видят и си покани едно момиченце от входа. Падаше се понеделник и отново бяхме затворени, а в съботата ходихме на еднодневна екскурзия. Хартиената торта за градината изчака да отворят. Там празнува с групата си.
Каката е празнувала и в детски център, и на басейн, и на заведение на открито с детска площадка в парка ни. Миналата година с приятелка и нейното дете отидохме в Камчия за рождения й ден. На самия ден пътувахме, но преди обеда си направихме разходка с лодка по реката. Лодкарят спря лодката в устието и там запалихме свещичките и ядохме торта. Още го помни и казва, че бил най-хубавият й рожден ден.
Виж целия пост
# 18
Различни семейства, аз няма как да не поканя сестрите си и техните мъже, защото децата са ни г/д на една възраст и реално те са си най- близките приятелчета. Simple Smile
Кой както му се празнува и каквото му е по джоба разбира се.
Виж целия пост
# 19
Декември миналата година "празнувахме" аз, бащата и малкият. Планът беше да празнуваме със семействата и съответно бях купила украса. Баща ми почина две седмици преди рд от коронавирус, майка ми още не беше оздравяла, на мм майката не успя да пътува от чужбина, защото й искаха много дълга карантина при връщане. Все пак украсихме, направих торта, снимахме се и така.
Виж целия пост
# 20
1 ви рожден ден.През лятото.
12 човека-само най-близки в ресторант с градина.
Украсата -от ресторанта.
Рожденичката спа в количката си.
После игра в детския кът.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия