Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Покажете си детските стаи - тема 28

  • 12 774
  • 228
# 135
Страхотна стая! Поздравявам ви!
Виж целия пост
# 136
Браво за нестандартните решения, чудесно се е получило, особено със звездния таван.
От гледна точка на практичност, бих направила бяла стълба със сиви (като стените) стъпала.
Виж целия пост
# 137
Страхотната е стаята - със здраве да я ползва младежът.
Виж целия пост
# 138
Sweet_machine, страхотна стая! Извинявам се, ако е коментирано преди, но има много коментари в темата - можете ли да споделите коя е фирмата, изработила проекта?
Благодаря и със здраве да се ползва и за много игри разбира се!
Виж целия пост
# 139
Благодаря Simple Smile
Мебелите си ги правихме сами - идеята е моя и на ползвателя.
Поръчахме рязане и кантоване във фирма, занимаваща се с това.
Виж целия пост
# 140
Здравейте, търся шкаф/етажерка с кутии за детска стая. Знам, че има в Икеа с пластмасови кутии, но от повечето нямат наличност за момента. А и ми се иска да са от текстил, в краен случай пластмасови.
Нещо като на снимката, но в един цвят.
Ще съм блгодарна за насоки къде мога да намеря нещо такова.

Виж целия пост
# 141
Лидл пускат такива. Виж и в олх зя техни етажерки.
Моята я продадах с кеф, пълнеше се яко с прах.
В интернет също потърси, сигурна съм че има.
Виж целия пост
# 142
Имахме шкаф за играчки с платнени кутии,при това по-здрави от този на снимката.За една година се обезформиха.Вярно,че децата бяха малки и непрекъснато ровеха в тях,но нали това е идеята?
Икейските кутии от плат са много по-здрави,от показаните.
sweet maniche,честита ви нова стая!С кеф да си я ползва младежът!
Виж целия пост
# 143
В Икеа има едни библиотеки Калакс, към тях има точно като показаните текстилни кутии. Само цветовете са по-семпли. Огромни са кутиите и побират доста.

https://www.ikea.bg/rooms/living-room/bookcases-shelving-units/k … mp;pz=20&pg=1

https://www.ikea.bg/search-results/?query=drona
Виж целия пост
# 144
Аз за стаята на дъщеря ми точно Калакс поръчах, ще го сложим хоризонтално. https://www.ikea.bg/rooms/living-room/bookcases-shelving-units/k … a-glants/10305741
И сивите кутии от линка на Лаленце. Хубави са на живо и влизат плътно в шкафа. Така и по-малко прах ще събират.
Виж целия пост
# 145
Копирам и тук.
В огромна чуденка съм как да направя детската. Бели мебели, бели стени. Дали пък да не сложа цвят зад мебелите, латекс ли да е или тапет? Или просто стикери някакви.Мебелите са основно на срещуположни стени - и на двете ли цвят? Еднакъв ли да е  или различен. Ще ми се да е в розово и мента или розово и тюркоаз. Тексил подходящ ще намеря може би, но килима... Онлайн разгледах каквото можах, килим не харесах. Да не прекалено детска, но все пак да е детска. Тя вече е по-голяма, не ми се вързват котенца и меченца, но пък се радва на детското. Иска балерина. До края на седмицата трябва да реша. Че и да купя.
Виж целия пост
# 146
Може нещо с акцент като фототапет :

Завеси:
Виж целия пост
# 147
Да де, аз от това се оплаквам. Картинки красиви много в нета. Ама къде ги по магазините такива неща да се продават.
Виж целия пост
# 148
Показаните от мен ги има във вивре,ако нямаш доверие онлайн,тогава ще трябва здраво обикаляне.
Виж целия пост
# 149
Копирам и тук.
В огромна чуденка съм как да направя детската. Бели мебели, бели стени. Дали пък да не сложа цвят зад мебелите, латекс ли да е или тапет? Или просто стикери някакви.Мебелите са основно на срещуположни стени - и на двете ли цвят? Еднакъв ли да е  или различен. Ще ми се да е в розово и мента или розово и тюркоаз. Тексил подходящ ще намеря може би, но килима... Онлайн разгледах каквото можах, килим не харесах. Да не прекалено детска, но все пак да е детска. Тя вече е по-голяма, не ми се вързват котенца и меченца, но пък се радва на детското. Иска балерина. До края на седмицата трябва да реша. Че и да купя.

Мебелите в стаята на 9-годишния ми син са бели, но стените са три сини и една жълта, подът е многослоен паркет с чворове (много държа на чворовете). Килим няма. Добре ми седи визуално. От перде се отказах, въпреки че имаме от предишната къща. Ще слагам щори само, че прозорецът има голям перваз навътре и перде няма да седи добре, мисля.

Идеята с фототапета не е лоша, даже е супер, но зависи колко голяма е стаята. Струва ми се, че това седи добре на по-големи пространства и съответно стената трябва да е почти без нищо, за да може да се вижда картинката. По-скоро някой стикер или комплект стикери, или картина/и.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия