Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Модни консултации (Септември, 2021) - 59

  • 44 402
  • 878
# 345
Благодаря, дами! А според вас с какви ниски обувки би стоял добре такъв панталон? Токове не нося под никаква форма, с маратонки ми изглежда меко казано ужасно.

Трудно ще се върна на такива панталони...напомнят ми 80-те...
Иначе могат да се носят с всякакви обувки, маратонки и дори сандали.
Виж целия пост
# 346
Е един пуловер надали ще вдигне ръкава...за мен е дълъг, аз поне не бих се чувствала комфортно. Иначе ти стои много добре.
Виж целия пост
# 347
Тия панталони седят добре на високи и дългокраки мацки.
Даже вчера гледах някви видео на Валерия Липоветцки или там както се казваше с такъв панталон с груби маратонки и изобщо не ми хареса.
Виж целия пост
# 348
Аз имам всъщност един сив такъв, от хубав италиански плат за костюми. Носила съм го с боти с ток и с маратонки.
Мисля, че ще седи добре с челси боти!
Виж целия пост
# 349
На мен пък точно с грубите кецове ми се връзва, все пак са "dad pants", носят ги с "dad sneakers". Много ми харесва този стил, определено повече ми харесват така грубите кецове от колкото с къси клинове както ги носят масово.
Иначе съм напълно съгласна че този панталон отива на високи дами, аз пробвах в един магазин и съм 163см, заприличах на 150см Grinning
Виж целия пост
# 350
Ако панталонът е с висока талия, не мисля, че ще е проблем при ръст над 160.
Виж целия пост
# 351
Бих каэала при ръст над 1,70-1,75 + токове. :Д

Едитвам, эащото имам питане:
това синьо според вас в студената или в по-скоро топлата синя гама е? Аэ мисля, че е студено и отива на студени/неутрални коси отколкото на раэни карамелени кестеняви, но не съм сигурна.
Виж целия пост
# 352
Синьото е студен цвят,  няма го в топлата гама.
Виж целия пост
# 353
Има и топло синьо до колкото энам.
Виж целия пост
# 354
Това е супер ахресивно синьо и който има жълт подтон /топлите/ ще му стои зле. На мен например. Би отивало на руса, бяла жена, със светли очи. Или натурално рижава.
Виж целия пост
# 355
Винаги съм го казвала, но моя метод е меря и гледам кое ни ходи и изобщо не ме интересува кое е студена или топла гама. С мерене се преценя много по- добре отколкото с гледане на картинки.
Сина ми е снежно бял със сини очи и руса коса и такова синьо му ходи страшно много.
Виж целия пост
# 356
Това синьо го виждам с червена коса, както и със карамел, махагон и оранжеви гами. В никакъв случай с пепелно русо, черно или други студени цветове.
Виж целия пост
# 357
И аз така го виждам. разбира се това не  значи че ако нямате такава коса трябва да се боядисате, носете това което ви отива! Аз просто съм голям фен на комбинацията синьо и червено, както и зелено и червено/рижаво. аз съм  също в рижавата гама и бях с точно същия цвят като показаната рокля на един 8ми декември. Simple Smile

Ето нагледно - както се вижда, дреха в  синьо и коса в медната гама са създадени едни за други. Sparkling Heart
Красота! Purple HeartВиж целия пост
# 358
Хм, моята коса е с естесвени медни/рижави отенъци и е топло кестенява 6ца. На слънце направо си бие на рижаво кестеняво, но все пак е кестенява, не червена. С тен съм, но принципно много светла маслинова кожа,эелено-кафяви очи. От това синьо винаги ме е било страх, но го харесвам много эа эимата и есента и сега нещо ми стана, искам дреха в тоэи цвят.

Ще поръчам,пък да видим.

Мерси много эа отговорите и снимките!
Виж целия пост
# 359
... това синьо според вас в студената или в по-скоро топлата синя гама е? Аэ мисля, че е студено и отива на студени/неутрални коси отколкото на раэни карамелени кестеняви, но не съм сигурна.

Студено е (ako снимката предава 100% вярно цвета!)

Отива най-много на хора със студен подтон на кожата най-общо казано...


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия