Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

  • 31 147
  • 726
# 330
Здравейте, имам следното питане, на 27.09 ми беше последната мц, правим опити от миналият месец без успех до сега, на 4,7,8,9,15 този месец правихме опити пак.. очаквана дата за мц 22, но днес получих някакво кафяво зацапване и усещам съвсем лека болка тип тежест в матката, сутринта правих тест...съответно само една черта се появи... има ли някаква надежда нещо да се е случило или и този месец е без успех според вас...
И при мен е същата работа
😔 ужасно е, много искаме бебе и мислих, че този месец нещата са станали, но...
Може да е било рано за тест. Не се отчайвай. Изчакай поне до 23.10, ако не прокървиш до тогава и се тествай рано сутринта.
Виж целия пост
# 331
Здравейте, имам едно питане.
МЦ ми беше от 25.09 ди 01.10. Попринцип ми е нередовен, но средната му продължителност е около 35 дни ( предполага се, че следващия ще е около 29.10). Опитвам се да засека овулация, но за сега без успех, появява се бледа втора черта, но само толкова.
На 14.10 ( 20 ден от МЦ) отивайки до тоалетна установих, че имам леко зацапване, което беше светло червено ( като кръв) на цвят и беше еднократно. Въпросът ми е дали е възможно да е имплантационно кървене? Питам, защото съм чела, че обикновенно е розово или кафеникаво на цвят.
Виж целия пост
# 332
Здравейте , от 4 месеца опитваме да си имаме бебе , но не се получава . Имам до сега 2 бременности , които се получиха от 1ви опит , та затова си мислех , че и сега ще се получи веднага ... Този месец бяхме много редовни в бебеправенето , не съм вдигала тежко (детето) , което е около 20 кг  . На работата ми съм по цял ден на крак , понякога по 12 часа , но не мисля че това е проблем . Утре си чакам менструацията , днес направих тест , но е отрицателен . Та исках да ви кажа , че предишните 3 месеца не бяхме толкова активни , но този месец след толкова опити , ако не стане , най вероятно ще спра да се надявам и когато стане тогава . Хубав ден !
Виж целия пост
# 333
С вашата дължина на цикъла е по-скоро някакво овулационно кървене евентуално, или нещо друго. Имплантация се случва около 7-10 дни след овулация, при толкова дълъг цикъл няма как да е на 20 ден.
Виж целия пост
# 334
Отидете на пгинеколог да ви прегледа за всеки случай. Успех!
Виж целия пост
# 335
Възможно ли е въпреки днешния отрицателен тест , да се е получило според вас ?
Виж целия пост
# 336
Добре си решила, спри да се надяваш и каквото има да става, ще стане. Като се оритесняваш и стресираш, не си помагаш. Живей си живота.
Виж целия пост
# 337
Здравейте , нова съм в групата .
Очаквам близките дни да разбера дали съм бременна или не , малко ми е притеснено.
Другото което искам да споделя и ще се радвам да изкажете и своето мнение , понеже след положителния тест за овулация започнахме да правим опити, но приятеля ми нещо се притесни и така и неможа да свърши нормално , а се наложи да използва ръката си , поне докато дойде момента , в който да го пъхне за да свърши в мен. Малко е странно знам , но малко измъчена работа беше , мисля си че и този месец няма да видим 2 чертички , поради този начин на свършване в мен ..
Виж целия пост
# 338
По мои груби сметки, тогава би трябвало да ви е овулацията с тази дължина на цикъла.
Виж целия пост
# 339
За съжаление при мен не са се получили и този месец нещата. Стискам палци на всички, които чакат с нетърпение двете чертички на теста
Виж целия пост
# 340
Ами по приложението, което ползвам, ову трябваше да ми е на следващия ден. В деня на кървенето нямах тест, но на следващия си взех и беше с едва доловима втора черта. Никога преди не съм имала прокървяване по какъвто и да било повод, но съм чела, че може да има при овулация и съм съгласна, че може и това да е.  Но пък и с нередовен цикъл е малко сложно да се определи кога е точно. Преди няколко месеца при едно ходене на гениколог на 10 ден от цикъла имах фоликул, а на 15 го нямаше. И сега  ще ходя, но след цикъл и понеже правим опити за бебе реших да питам за мнение все пак. Благодаря Ви.
Виж целия пост
# 341
Здравейте момичета ! Теста е правен 9 дни след 0 . Ову е засечена с фоликумертия. Според вас има ли нещо ? Аз виждам втора многоо бледа черта. Първата снимка е на 2 Мин. Втората след около 30 мин.(на живо се виждаха по ясно,качени тук качеството много се разваля ) извинявам се .

Виж целия пост
# 342
Здравейте пак от мен , при мен има 1 ден закъснение , така че може и да се е получило , нямам никакви симптоми да ми идва , само гърдите ме болят . Иначе от петък съм с някаква настинка ( гърлото ми е зле и носът ) така че може и от това да е закъснението . Иначе съм пълен карък точно сега да съм бременна с тази настинка или вирус 😔 Колко капки за нос съм слагала , то не мога да дишам , дано всичко е наред ...
Виж целия пост
# 343
Стискам палци, да се похвалиш скоро. Аз имам още 9 дни.
Виж целия пост
# 344
Здравейте,днес ми е 23 ден от цикъла и получих няколко кафеви капки и спазми около единия яйчник.Цикъла ми е 26/28дена.ОВ ми беше 12/14ден възможно ли да е имплантация ?Други симптоми освен болки в гърдите нямам.Или просто си ми идва цикъла .Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия