Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

  • 83 779
  • 2 723
# 2 040
Елифче, чудно мезе, чуднооо! Ули, щях да моля да свиркаш, като разбереш кой разлива водката, ама Донси се издаде, че е тя. Жаклината да пали у гръчко да се отяде вкусно. Ние тръгнахме, къмто 3 часА ще сме си дома. Кало дромо, дет се вика и каторгата ме чака утре..
Виж целия пост
# 2 041
И ние като Попи, аз ям само ядки, за децата някой сандвич и моркови, краставици чушки на ленти. Чай и вода има ли няма проблем.
Виж целия пост
# 2 042
Попи, само не разбрах шефът одобрил ли е палачинките в крайна сметка Simple Smile
Виж целия пост
# 2 043
Не, казал им е, че не са по неговия вкус. Joy Сега, ако трябва да съм честна, ММ в продължение на години си усъвършенства сместа за палачинки. Има си 2-3 болни теми, за щастие тази вече не е сред тях. Сега се е прехвърлил на тема кафе.
Виж целия пост
# 2 044
Попи, Simple Smile интересно занимание има...

Аз напълних една тенджера с карфиол и морков и заляхме със солен разтвор. Само така.
Тва дете...кат му светна и прай квот си знай. Излезе и ся тряя да звъня да си идва Confused  Близнашка работа...все в крайностите...
Виж целия пост
# 2 045
Хаха, дано скоро и кафето му е перфектно Simple Smile

Моят, за всеобща радост вкъщи от около 2-3 години се запали по барбекюта, су види и прочие неразбираеми за мен неща, ама приветствам с три ръце това му хоби Grinning

Аз традиционни палачинки правя от около 4-5 години, ама улучих рецепта от самото начало, та затова.
Иначе кокосовите бях усъвършенствала Simple Smile
Виж целия пост
# 2 046
У нас преминахме на катми. Моите веч палачинки не щат.
Виж целия пост
# 2 047
У нас преминахме на катми. Моите веч палачинки не щат.
Давай рецептата. С мая нали?
Виж целия пост
# 2 048
Рецептите, другарки. Не бъдете скръндзи!
Виж целия пост
# 2 049
С мая, ама на очо ми е всичко Simple Smile
В дълбок съд изсипвам 1 пак.суха мая, малко захар и топла вода. Бъркам и покривам за 10мин. После като шупне слагам малко сол, щипка, чаена чаша, две топла вода и брашно като за гъсто тесто. Боза. Покривам и чакам да се удвои почти. Пека и мажа обилно с масло. Ииии ядем Wink
Виж целия пост
# 2 050
Сирос, ето по тази рецепта правя палачинки. Прескочи дългите писания в началото ако те дразнят Simple Smile не съм имала случай да не станат, където и да съм ги правила.
Аз слагам зехтин, че олио нямам, само него на око слагам, може би е малко по-малко отколото в рецептата. И не ги мажа с масло като ги извадя.
http://ndtnews.hopto.org/article.php/20141029162158203

Ще чакам и аз рецептата за катми, да си изясня разликата най-сетне Simple Smile
Виж целия пост
# 2 051
Чакам на Попиев мъж рецептата 😁
Аз ги правя на око, според зависи за колко души.Наскоро установих,че с айрян остават по-меки като изстинат(ако се задържат до тогава).
Голяма съм блейка.Цял месец гледам календара,и по написаното на него съм решила,че тази нощ се сменя часа.Пък то било другата седмица.Добре че се усъмних и проверих в интернет,че иначе щях да мъча дребния да ляга по-късно.
Големите окъсняха на деЦкия рд,но поне ми донесоха два вида торта.Едната е много шоколадова 😋,грух 🐷
Виж целия пост
# 2 052
Издирих една снимка Simple Smile 
Виж целия пост
# 2 053
Мразя ви! Целокупно! Искам палачинки, то след тези описания и снимки как иначе? Но нямам мляко и в неделя магазините тук не работят.
Последно взех да пробвам готовите смеси за палачинки, панкейк и брауни на Йотис, останах много приятно изненадана.
Виж целия пост
# 2 054
Боже! В тая рецепта на Ули се прехласват като ММ, добре че ванилия има, иначе щях да помисля, че се е разписал в кулинарни сайтове. Joy

Хич не мога да му я пресъздам рецептата. Но раздава същите съвети като в тази горе. И ги прави не с мляко и вода, а с мляко и газирана вода. Ползва си някаква чаша от емнайсе години за мярка, в която слага до тука брашно, до там мляко, до там содата…никъв шанс да излезе рецепта. И тиганът му е специален (AMT) и безумно скъп по моите разбирания. Но по неговите теми не се бъркам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия