Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 4 - и по света

  • 28 994
  • 811

Анкета

Коя маска искате да падне?

Опции:

# 330
Изобщо не чувам Деси Добрева там , нейният глас е наистина мяукащ, носов.
Виж целия пост
# 331
Екимова не ме дразни, но и не ми харесва. Не знам защо я бутат в тези среди, които са змиярник и мое дете не бих искала да е в тях. Харизмата й е колкото на Мишето, а едно Мише стига!

и деси добрева е с толкова нулева харизма, за сметка на това е и по-голямо дърво.
Виж целия пост
# 332
Не знам защо, но си мисля, че от маската на Гъбарко ще изскочи мъж. А Самураят е най - мистериозната маска. Дори не се знае дали е мъж или жена все още. В първия епизод като представяха маските, се редуваха мъж - жена - мъж - жена. Гъбарко и Самураят излезнаха един след друг. Нищо чудно Гъбарко да е мъж, а Самураят да е жена и редуването да са го направили за заблуда.
Виж целия пост
# 333
За мен Самураят е жена.
Виж целия пост
# 334
И аз мисля , че е жена. И за Гъбарко смятам, че е жена.
Виж целия пост
# 335
За мен самураят е Милица Гладнишка.
Виж целия пост
# 336
За мен самураят е Милица Гладнишка.

И аз чувам гласа на Милица в Самурая Hug
Виж целия пост
# 337
Толкова ли да е отслабнала Милица ?!
Виж целия пост
# 338
Снимка от 27 септември.

Виж целия пост
# 339
Самураят е висока и слаба жена.
Виж целия пост
# 340
Самураят е висока и слаба жена.
И аз така го виждам.
Виж целия пост
# 341
Според мен е тя защото като пя песента на Адел се сетих че и в капките пя Адел Милица. А тук снимката може да лъже, защото не се виждат краката й и бедрата за да се каже че не е тя.
Виж целия пост
# 342
Привет, гледам всяко шоу, но рядко успявам да пиша, затова сега ще се опитам да напиша моите предположения за всички останали в шоуто маски. От отпадналите познах кои са Циркът и Порцеланът, Дарко и Калин Вельов ме затрудниха.
Малинката много ме затруднява и все още идея нямам коя е. Само знам със сигурност, че няма как да е Мая Бежанска, защото тя имаше представление в една от съботите, когато Малинката беше на сцената.
Перлата за мен от лайв 1 е Лора Караджова, а и се връзва с някои от уликите.
Гъбарко - според мен е Крисия. Много силно изпълнение на песента на Уитни Хюстън в последния лайв. Понякога ми се струва, че чувам тембъра на Галя от "Каризма", но нея я чувам и в Госпожицата.
Самураят - определено мъж, пеещ на фалцет. В лайв едно чух тембъра на Алекс Георгиев от "Гласът на България", но е възможно да е и Славин Славчев.
Заекът - 100% Мария Игнатова. На речитатива на "По-полека" много си пролича, точно там я позна и Алекс Раева и затова реши да си дава тези отсрочки от лайв или два, защото тя каже ли нейното име и Марчето отпада.
Прилепът - в първия лайв ми звучеше като Миро, но оттам нататък чувам тембъра на JJ, особено в "Hallelujah". Ако се окаже Калки, ще го призная, лично аз не чувам неговия тембър.
Букетът - за мен определено Рени, особено на песента на Ищар беше едно към едно с нейния глас.
Камъкът - много ми се ще да е Руши. Звучеше ми като него в италианската песен, въпреки че произнасяше някои думи грешно, а Руши има записана песен на италиански и едва ли ще прави грешки при произношението. Но съм съгласна, че има някои прилики с Дичо.
Госпожицата - чувам Галя от Каризма тук, но не съм сигурна.
Носорогът - според мен това е Миро, а пък и уликите би могло да се връзват с него.
Приятно съм изненадана от гост-маските. Досега нито един не съм познала. Според мен такива трябва да са хората под основните маски, за да е максимално трудно на панел и публика да ги разпознават.
Това е засега от мен. Хубава вечер на всички!
Виж целия пост
# 343
Такааа аз намерих единия поп фолк испълнител Grinning
За мен Букетът е Рени.
Според мен има и втори, поне до сега в сезоните е имало винаги по двама,но още не знам кой е. Ако е жена е под малинката. Ако е мъж може да е под всички мъжки маски освен на Носорога защото съм сигорна, че там е Орлин Павлов. Мое мнение.
Виж целия пост
# 344
Все повече се замислям за мъж от попфолка, но сякаш почри никой не се сещам. Имаше някакъв към Пайнер ..Дамян мисля че беше, от някой музикален формат дойде.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия