Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нет1 София е закрит - на къде?

  • 9 621
  • 139
# 135
Клиентите на оптиката им във входа ми почнаха да се увеличават. Оня ден явно идваха да включват клиент и след това почнаха да блъскат да си затворят кутията. След неуспешен опит я оставиха така отворена. Наложи се да звъня на 123 да сигнализирам за това и след това са дошли и са си я затворили.
Виж целия пост
# 136
Това ще е ден до пладне. Концентрацията е такава, че няма на къде. Нет1 и Булсатком, сделки, които следих на времето бяха така "ювелирно" списани, че да ги четеш и само да цъкаш с език. На практика ги фалират и доказват, че друго, освен поглъщане - от единствените лицензирани, т.е. а1 и вива няма как да се случи.
Свободно, нали?
Виж целия пост
# 137
Доколкото става ясно, Йетел са се разсмърдяли, и ВАС е решил да се съобрази и да спре безобразията на КЗК, която никъде не вижда конкуренция, защото явно който има интереси, си плаща и тези мили хора в комисията решават, както се иска от тях. 
Все пак, съдебната ни система от време на време се събужда, особено ако някой отвън я пораздруса. Сигурно има и някакви европейски органи, където ако се повдигне въпроса, може да отнесем някакви по-сериозни санкции, та са решили да не рискуват.
Йетел е чешка собственост, регистрирана в Амспердам, така пише в укипедията. Чехите не си поплюват, там икономиката е реална и конкуренцията съществува наистина, и са решили да не търпят безобразията на нашите пародийни регулаторни органи.
Виж целия пост
# 138
Бих предложил Ефирна безплатна ТВ + онлайн абонамент като Нетфликс. Единствено не ми харесва, че липсва много съдържание на Български език (макар да има вариант да се добавят субтитри през компютър / не за всичко). Въпреки това са първия, който намалява цените за тази година. И А1 си вдигнаха тарифите.. монополисти - правят каквото си решат.

Скрит текст:
"Надяваме се, че се наслаждавате на всичко, което Netflix предлага. Актуализираме цените на нашите планове и вашата месечна цена ще намалее до 9,99 евро на следващата ви дата на фактуриране"
Виж целия пост
# 139
Работата е, че за да преминеш на този вариант трябва да имаш съществуващ договор за интернет. А такъв, за много места е възможен едниствено с а1 или виваком. Тъжно и показателно за монополната концентрация.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия