Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нет1 София е закрит - на къде?

  • 9 723
  • 141
# 135
Клиентите на оптиката им във входа ми почнаха да се увеличават. Оня ден явно идваха да включват клиент и след това почнаха да блъскат да си затворят кутията. След неуспешен опит я оставиха така отворена. Наложи се да звъня на 123 да сигнализирам за това и след това са дошли и са си я затворили.
Виж целия пост
# 136
Това ще е ден до пладне. Концентрацията е такава, че няма на къде. Нет1 и Булсатком, сделки, които следих на времето бяха така "ювелирно" списани, че да ги четеш и само да цъкаш с език. На практика ги фалират и доказват, че друго, освен поглъщане - от единствените лицензирани, т.е. а1 и вива няма как да се случи.
Свободно, нали?
Виж целия пост
# 137
Доколкото става ясно, Йетел са се разсмърдяли, и ВАС е решил да се съобрази и да спре безобразията на КЗК, която никъде не вижда конкуренция, защото явно който има интереси, си плаща и тези мили хора в комисията решават, както се иска от тях. 
Все пак, съдебната ни система от време на време се събужда, особено ако някой отвън я пораздруса. Сигурно има и някакви европейски органи, където ако се повдигне въпроса, може да отнесем някакви по-сериозни санкции, та са решили да не рискуват.
Йетел е чешка собственост, регистрирана в Амспердам, така пише в укипедията. Чехите не си поплюват, там икономиката е реална и конкуренцията съществува наистина, и са решили да не търпят безобразията на нашите пародийни регулаторни органи.
Виж целия пост
# 138
Бих предложил Ефирна безплатна ТВ + онлайн абонамент като Нетфликс. Единствено не ми харесва, че липсва много съдържание на Български език (макар да има вариант да се добавят субтитри през компютър / не за всичко). Въпреки това са първия, който намалява цените за тази година. И А1 си вдигнаха тарифите.. монополисти - правят каквото си решат.

Скрит текст:
"Надяваме се, че се наслаждавате на всичко, което Netflix предлага. Актуализираме цените на нашите планове и вашата месечна цена ще намалее до 9,99 евро на следващата ви дата на фактуриране"
Виж целия пост
# 139
Работата е, че за да преминеш на този вариант трябва да имаш съществуващ договор за интернет. А такъв, за много места е възможен едниствено с а1 или виваком. Тъжно и показателно за монополната концентрация.
Виж целия пост
# 140
Скоро ми звъни непознат номер. Вдигам и чувам "Здравейте, от Виваком съм. Бях наблизо до вашия блок и видях, че още сте към НЕТ1. Имам предложение за вас от Виваком". Казах, че ще продължа да съм към НЕТ1, той отовори "Разбирам. Приятен ден". Не помня дали ми пусна вица как скоро няма да може към НЕТ1, защото вече си представях как едва ли не кеси под терасата ми и ми звъни Joy Joy Joy
Виж целия пост
# 141
М да, ходят на хората по входовете да гледат кой към коя кабелна е....lol
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия