Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

  • 31 219
  • 727
# 720
Някой беше споменал, че ако майката и бебето са добре ги изписвали по-рано тъй като нямало много места.
Виж целия пост
# 721
Да, мен ме изписаха на 4ден, защото имаше много родилки по това време и трябваше да се освобождават стаи. Аз се чувствах много добре, бебето беше добре и ме изписаха ден по-рано Blush
Виж целия пост
# 722
Мен също ме изписаха по-рано, една нощувка преди секциото и 3 след това,а аз бях останала с впечатление,че са 5 след самата операция.
Виж целия пост
# 723
Здравейте момичета, ще раждам при избран от мен доктор в Шейново като предполагам това се води избор на екип? Трябва ли да се посочи кой още ще е в екипа или не е нужно и лекаря си определя кой да му помага? С допълнително здравно съм и избора на екип ми е покрит от тях, видях, че сте писали как става взимането на този документ, но имам питане понеже по медицински причини се налага да раждам секцио и то не в частна клиника, тогава заплаща ли се? Моя позната има брат АГ, който е казал, че ако е по медицински причини не трябва да се плаща секциото в държавна болница, вярно ли е? И ако да, то тогава заплащам само избора на екип и нощувките в болницата?
Виж целия пост
# 724
Lina заплащаш само избора на екип и нощувките, ако си в самостоятелна стая. Уговаряш се с лекаря, който искаш и избираш само него, той си определя останалите членове на екипа.
Виж целия пост
# 725
Благодаря, Butterfly! Има ли нужда да предоставя документ от лекаря ми за начина на раждане, в който да е посочена причината да бъде секцио? Или той си описва в документите след раждането? Извинявам се за глупавите въпроси, но ми е първа бременност и изобщо нямам идея как стоят нещата с документацията около раждането.
Виж целия пост
# 726
Ако този лекар не ви е следил бременността, е добре като се уговаряне за дата на операцията да го запознаете със всички документи, които имате. Ако ви и следящ, нищо не му давате. За издаване на епикриза от раждането не носите никакви документи.
Единствените документи, които носите за издадените ви за хоспитализация. За тях попитайте следващия АГ.
Виж целия пост
# 727
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия