Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Раждане във II САГБАЛ Шейново (4 тема)

  • 25 186
  • 646
# 645
Аз предпочетох да не плащам за вип стая, а да бъда настанена с други момичета. Това ми беше първо раждане и някак си имах нужда да има някой около мен, с когото да комуникираме и да си помагаме, да мога да изляза за 2 минути до банята или да си взема нещо от автомата за закуски. Но хора всякакви и предпочитания разни. Аз лично имах късмет, че ми се паднаха що-годе приятни съквартирантки. Само една мрънкаща имаше в реанимацията, но не беше голям проблем за мен.
Виж целия пост
# 646
Много се чудих за самостоятелна и единствената причина беше , ако имам собствен санитарен възел. При положение , че такъв няма дори и на ВИП стаите не сметнах за нужно да съм сама. Аз съм комуникативна личност, не знам какво същество трябва да си, за да ме изнервиш хах , а пък и за 5 дни макс не мисля, че ще е голяма работа. До колкото знам заради Ковид се опитват да настаняват по 2ма човека в стая, дори и в тези с по 4 легла.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия