Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Абонаментни кутии в България - Тема 19

  • 43 991
  • 738

Анкета

От коя абонаментна кутия на българския пазар сте най-доволни?

Опции:

* Може да изберете максимум 17 опции.

# 30
Кои предлагаха мъжки кутии?
Този месец Кибрит не е моят.. Но и по добре ще чакам коледните..
Само Кибрит и pick n dazzle
Виж целия пост
# 31
Споделете дали сте доволни от серума на Jorgobe от кутията на Кибрит Beauty Rituals? Явно моята кожа не се разбира много много със скъпата козметика. Smile Пробвах го още тогава, но започнах друг продукт и го оставих за по-нататък. Сега го ползвам от 3 дни иии пак не ми харесва. Като го нанеса кожата става мека, но на следващия ден започват да се появяват много пъпки. По принцип имам нормална кожа, но от серума на Jorgobe и крема на Avant ми излизат пъпки. От същата кутия, еликсира на Wooden spoon прави кожата ми разкошна.
Виж целия пост
# 32
Споделете дали сте доволни от серума на Jorgobe от кутията на Кибрит Beauty Rituals? Явно моята кожа не се разбира много много със скъпата козметика. Smile Пробвах го още тогава, но започнах друг продукт и го оставих за по-нататък. Сега го ползвам от 3 дни иии пак не ми харесва. Като го нанеса кожата става мека, но на следващия ден започвам да се появяват много пъпки. По принцип имам нормална кожа, но от серума на Jorgobe и крема на Avant ми излизат пъпки. От същата кутия, еликсира на Wooden spoon прави кожата ми разкошна.

Серума на Jorgobe е с ниацинамид, който принципно не предизвиква раздразнение. Може би е с по-високо съдържание на ниацинамид за твоята кожа предвид, че е и втора активна съставка в крема. Ако го ползваш в комбинация с витамин ц вече е възможно да предизвика такива реакция.
Виж целия пост
# 33
На мен не ми харесва серумът на Jorgobe. Не ми излизат пъпки, не ме дразни, но и не прави нищо. Все едно се мажа с вазелин, който на сутринта измивам. Не попива, а остава на слой по кожата.
Виж целия пост
# 34
Аз също свърших ниацинамида и не ми влияеше лошо. Обаче крема на авант днес го приключих. И имам 3 пъпки. И мен ме опъпчва тоя крем. Не бях сигурна дали е той, откакто писахте започнах да обръщам внимание и да, и при мен така.
На нини ниацинамида исках да пробвам но не поръчах кутия. Балучиол също искам да пробвам.
Виж целия пост
# 35
За кожа склонна към пъпки и омазняване, препоръчвам Lierac Sebologie Gel с бакучиол. Много добър продукт за мен. Струва колкото един кибрит.
Виж целия пост
# 36
На мен серумът на Jorgobe много ми харесваше, добре ми влияеше.
Ако някоя от вас иска да се отъве от него съм на линия.
Виж целия пост
# 37
Забелязвате ли, че набързо се появиха някакви кутийки, които май още по-бързо ще изчезнат? Успявате ли да си харесате някоя и друга кутия освен Кибрит, GoodBox и BelleBox(аз я избягвам заради декоративната)? То пък човек и да си хареса някоя и после ще съжали. Ето, LadyBox няма да ги пипна като видях последните две кутии тук. Пълна подигравка.You are worth it  - само едни и същи марки, че даже и продукти. Божке, ако исках едни и същи ще ходя и ще си купувам от магазина. Що за изненада Joy MyFullBox май започват да стават безинтересни. Преди си ги поръчвах от време на време(Само за Кибрит имам абонамент), сега ще чакам известно време да видя какво слагат в кутиите.
Като че ли имаше повече избор на хубави кутии, чак някои месеци се тормозех, че съм дала повече пари за козметика, която ще чака, а сега....бла. Скоро не съм взимала никоя. Честно казано и корейските, които виждам тук не мисля, че си струват парите(предвид, че са неща, които не си избираш).
Виж целия пост
# 38
Ами аз пък харесвам точно You are worth it box.
Слагат си достатъчен брой продукти на марки които ползвам и харесвам. А и  нямат безумни пълнежи като кърпи, кибритчета, бонбонки и книжки.
На Кибрит харесвам само подаръчните кутии.
Виж целия пост
# 39
Виж целия пост
# 40
Ако пуснат пак маската за кося ще е супер.
Виж целия пост
# 41
Този британски бранд дали не е Monuskin? 🧐
Виж целия пост
# 42
Щом сме го срещали е маската за коса на Eclat Skin London
Виж целия пост
# 43
Кога пускат новия кибрит в продажба или вече може да се поръчва?
Виж целия пост
# 44
Пусната е вече в продажба.
Какво мислите за маската на Eclat?
Предишният път не поръчах, колебая се, ако сега тя бъде в кутията, дали да поръчам. Нямам нужда от серум и този на Jorgobe ще ми е излишен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия