Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 5 - и по света

  • 27 890
  • 764

Анкета

Вярвате ли, че зрителите определят чрез СМС-и коя маска да напусне?

Опции:

# 750
А и от панела го питаха "Водиш ли в момента телевизионно шоу" и той мисля, че каза "Това не е основното ми занимание", което означава "Да, но...".  Миро води по БНТ всеки четвъртък, Орлин не води.

Уклончив отговор, с който не потвърждава, че води...

Сега като чух пак песента, наистина на места чувам Орлин, но предимно Миро.
Ако не е Миро, обаче, успява доста да ни заблуди, защото беше изкопирал поклона му и извивките, които прави като пее...
Виж целия пост
# 751
Представяте ли си като Носорогът свали маската да не е нито Миро, нито Орлин Satisfied
Виж целия пост
# 752
Орлин толкова ли е слаб сега?
Миро е слаб
Виж целия пост
# 753
Ох, много прилича на Миро, но сякаш на моменти и на Орлин. Объркана съм. Но определено песента ми харесва повече в изпълнение на Носорога, който и да е той, отколото Дара.
Ами да. А Азис каза "Аз за първи път чувам това парче" Grinning Като не е чалгарийка няма как да го знае Grinning И на Нойзи изпълнението на Алис Купър, предположи, че е песен на Юрая Хийп или Уайтснейк.
Представяте ли си като Носорогът свали маската да не е нито Миро, нито Орлин Satisfied
Аз напълно си го представям
Виж целия пост
# 754
Кой друг може да е?
Виж целия пост
# 755
Аз по-скоро за височината се чудя. Орлин винаги съм го мислила за висок, а Носорога май не е много.
Виж целия пост
# 756
Орлин е 183 см според гугъл, за Миро нищо не пише.
Вече няколко пъти се спомена, че косата на Носорога е среднодълга и тъмна. Скрийншот може ли? Ето това вече може да не съвпада с профила на Миро.
Виж целия пост
# 757
Всъщност, ако под маската на Носорога се окаже друг, а не Миро. Вече ще съм сигурна, че за определени песни, записват един изпълнител с неговия глас, уж, че е под маската и накрая някой друг си отваря устата на плейбека под маската. Така беше и с първото изпълнение на Прилепа .... Нито JJ, нито Орлин могат толкова умело да имитират Миро.
Виж целия пост
# 758
Маскираният певец (06.11.2021) - част 1 и 2
Сезон 3 Епизод 9


 Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром
за Мозила -В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.
Виж целия пост
# 759
Някъде там е Нина Николина.
Виж целия пост
# 760
Чета всички коментари и не видях да сте споменали една реплика на Краси Радков по време на разпита на Гъбарко. Дори се чудех дали пък аз не съм чула правилно. Може да се счита за спойлер, затова слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Благодарение на Mari_Mar (Flowers Hibiscus) успях да изгледам отново тази част от предаването и мога да потвърдя - около минута 32:00 от първото видео съвсем ясно се чува репликата "Не трепери, Криси, кажи". Доста нелепа грешка от страна на водещия.
Виж целия пост
# 761
Сега погледнах, че са минати 50 страници. Ще пусна нова тема днес.
Виж целия пост
# 762
Изгледах около 32 мин. Краси Радков наистина казва нещо което звучи като Крис, но може просто така да се причува. От друга страна в едно интервю около промотирането на песента за Дисни Крисия каза, че ще продължи образованието си като отново се върне в софийското музикално училище заради нови проекти, които налагат да е в София. Наблюдавах и движенията на ръцете й и си помислих, че Крисия жестикулира с ръцете по подобен начин при пеене. Дребна и слаба е и да, би могла да е в костюма на гъбката. Идеално пасва на възрастта й подобна визия и оживяване на героя, а и отговора че е гъбка порастнала в ТВ шоу води към Крисия. Но има още една пееща гъбка порастнала в ТВ шоу - Тереза, която пък участва в някакъв мюзикъл и е печелила много награди - златния дъжд. От този сезон харесвам Гъбката и Носорога и се надявам да ги видя на финал.
Виж целия пост
# 763
Предпочитам Гъбката да е Крисия, отколкото Михаела М., както са някои предположения. За Носорога още след първия лайф писах, че съм доловила в отделни фрази тембъра на Миро, намерих връзка после дори и с някои улики, но съвсем не съм убедена, че е той, даже си мисля, че нещо ни пързалят към такова предположение.
Пак ще припомня как гласа на Къци никак не приличаше на неговия и изненадващо добре изпяваше всичко. Което на живо в сутрешно предаване (изпяти фрази) не беше същото.
Виж целия пост
# 764
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия