Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Седми клас 2021-2022 тема 3

  • 27 366
  • 753
# 750
Нина, надявам се да сте добре! Пиши при първа възможност. Мислим те.
Явно нещата при нас вървят бавно. Преди малко класната ми е писала в Школо. Трябвало да сканираме сертификатите и да подадем молба ,че желаем да тестваме децата. Днес изрично в деловодството попитах дали не им трябват и нашите сертификати.
Дано другата седмица да е по-адекватно и по-организирано.
Виж целия пост
# 751
Нинка, дано да не е ненщо сериозно, ако има нещо свиркай, ще помагаме с каквото можем.

Сега да честитя именниците, тези които сте от морския край, и всички с професиите на този празник. Не прекалявайте с рибата, после ще трябва маркуча от чешмата да не го махате.

Рени, при тетеб е било много забавно сутринта. Значи където е можело да се ползват допълнителни, са го направили. Сега ми е интересно, за колко време ще стигнат тези тестчета.

Слушам аз рано сутринта, учителката казва - нямате болни, всички сте здрави, така че може да си стоим без маски, нали така. А тя самата даже влезна стаята без маска.
Ха сега да си попитам, ами ако има някой който е болен, но самият тест не е бил качествен, детето не го е направил както трябва, и куп други подобни варианти, и съответно в момента няма как да се разбере с тези тестове дали е, или не е болно, какво правим, тъй като до следващия има цяла седмица, може пък да е безсимптомно. Значи ще си стоим без маски, ще си кихаме и кашляме на воля, ще се подсмърча, и никой няма да се усъмни, защото, видите ли, теста е бил отрицателен.
Аз мойто диване си го оставих вкъщи, отново, не ми се ще да рискувам. Тази сутрин и се обажда рано - рано едната девойка ( тази дето нищо не беше писала и искаше от мойта, съответно тя пък я отряза ), питаше я от колко ще почват, аз се зачудих защо пита, та нали майка и я е пуснала ПО, после се разбра че е болна, явно през почивните дни са се проявили имптомите. А защо се е разболяла, защото в понеделник, часа по ФВС, го караха вън, на студ, ремеше, валеше, почваше, спираше, ииии, реултата, вече болни. Знам си аз че не взимам грешни решения, за пореден път си го доказах, мин. седмица не я пуснах, така ще бъде, докато не се вземе някакво по - разумно решение, и най - вече според обстановката. В петък, учителката по Мат. ме питаше защо не съм я пуснала ( нали само тя беше ДО ), казах и че на това студено време, на този етап, не бих рискувала, две седмици я слушах мойта как носа и не може да се ориентира, дали да текне или да се запуши, няма сливици. Тогава вече разбра, и каза, аааа, тогава да, щом няма сливици по - добре да е вкъщи иначе всичко отива вътре. Та така, имам ли вратичка от която мога да се възползвам, ще го направя, здравето ни е по - важно от всичко друго. А днес беше ълен цирк, никаква тишина в часовете, последния час пък и директорката влезна, калпазаните пак се бяха проявили, прочете едно конско и си тръгна.
Виж целия пост
# 752
А “предадена”’ли е тази поща на нашия набор? Все пак наистина е добре да ценим времето на всички тук и да си улесним някак размяната на материали, особено когато има много желаещи!
Виж целия пост
# 753
https://m.bg-mamma.com/?topic=1392069.new#new
Заповядайте в новата тема.
Малко куцо през телефона, ама колкото - толкова!😄
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия