Хитринки за всякакъв случай

  • 72 251
  • 363
# 345
Аз пък процедирам по друг начин с копъра.
Когато купя пресен копър и ако не използвам цялата връзка, това което остава го измивам и го замразявам във фризера.
Като се извади от фризера е като пресен.
Виж целия пост
# 346
 newsm10 За тези,които не обичат да режат зелена салатка и зеле-препоръчвам да използват /само за тази цел ,разбира се/ НОЖИЦА! /от големи4ките. Става супер бързо и лесно и не толкова досадно Peace
Виж целия пост
# 347
Аз пък процедирам по друг начин с копъра.
Когато купя пресен копър и ако не използвам цялата връзка, това което остава го измивам и го замразявам във фризера.
Като се извади от фризера е като пресен.


По същият начин процедирам и с магданоза и джоджена.  Peace Peace
Виж целия пост
# 348
Аз пък процедирам по друг начин с копъра.
Когато купя пресен копър и ако не използвам цялата връзка, това което остава го измивам и го замразявам във фризера.
Като се извади от фризера е като пресен.


По същият начин процедирам и с магданоза и джоджена.  Peace Peace

Всъщност да, за магданоза го знаех, но не го прилагам, защото почти не ползвам, но за джоджена майка ми ми е втълпила, че не ставал за фризер   33uu
Но щом казваш, че става ще го пробвам  Wink
Виж целия пост
# 349
И аз имам джоджен в фризера,но не ми е толкова ароматен като сухия.Това е единствената подправка която предпочитам изсушена.
Виж целия пост
# 350
Всъщност да, за магданоза го знаех, но не го прилагам, защото почти не ползвам, но за джоджена майка ми ми е втълпила, че не ставал за фризер   33uu
Но щом казваш, че става ще го пробвам  Wink
ооо, става, става smile3521 Дори миналото лято, поради липса на мента го ползвах за мохитото Mr. Green
Виж целия пост
# 351
на ръба под дограмата на прозорците имам залепена лента прозрачно декоративно фолио, так бърсането е много лесно и се бърше с мокър парцал, без да се притесняваш че ще се размаже.
Виж целия пост
# 352
на ръба под дограмата на прозорците имам залепена лента прозрачно декоративно фолио, так бърсането е много лесно и се бърше с мокър парцал, без да се притесняваш че ще се размаже.

 Това ми хареса. Ще залепя ПВЦ-фолио за стикери. Само дано залепне добре.
Виж целия пост
# 353
много бактерии оцеляват до -50°, а в микровълновата гъбата се сварява. това го гледах по едно предаване, което даваше подобни съвети.  Peace
Не разбрах как се сварява...  newsm78 Гъбата оцелява ли? Не се ли разтапя нещо?  newsm78
Виж целия пост
# 354
това с гъбата го пробвах,но и се отдели грапавата част.
Виж целия пост
# 355
аз слагам гъбата мокра и за 1 мин. на 100% мощност.

после като я вадя е вряла, та я измъквам с нокти.

моята не се отлепя, да не би суха да си сложила?
Виж целия пост
# 356
Моля, пуснете си нова тема с линк към старата.  Peace
Виж целия пост
# 357
Записвам се! като прочета всичко ще се включа и аз - да не се повтарям   PeaceHug
Виж целия пост
# 358
Когато слагам магданоза или копъра го оставям да поизсъхне за един ден нарязан, така не се лепи един в друг и се насипва много лесно(а не ровиа с лайицата в буркана).
Виж целия пост
# 359
За магданоза: когато го режа в салатата и би трябвало да хвърля дръжките, не го правя - в тях се съдържат най-много витамини. Събирам си ги в хладилника и ги ползвам после за готвене на манджи примерно Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия