Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

  • 68 578
  • 1 821

Анкета

Подкрепяте ли "стратегията" на Елизабет?

Опции:

# 30
вицториа вассилева
Именно това казвам и аз, толкова е и четенето с разбиране явно!

Кремена им натри носовете, но всичко бе благодарение на спечеленото предимство от Елизабет, иначе тя си беше пътник отвсякъде!

Дават игра в която се иска само и единствено баланс, това в което Кремена е тотално зле. Трябва да дръпна въже със собственото си тегло... та красима с един скок може да дръпне 60 метровото въже.... отново гениалност от страна на продукцията.

Кремена би с късмет, заради предимството си и крака на красима, ако тя не бе контузена, колкото и да е бавна, щеше да направи още едно минаване и щеле да бие.

Все пак, браво на Кремена, че развали плановете на продукцията!
Виж целия пост
# 31
Симеон хич не го бива в свалките. Имаше намеса на продукцията в тази сюжетна линия, но съм сигурна, че Симеон наистина беше хлътнал по Красима.
Не само той според мен.Sweat Smile

Мистър Портър ти наистина ли смяташ, че някой може да развали плановете на продукцията ? Тя искаше Красима да не остава....за да има сериал после.Hug
Виж целия пост
# 32
Играта беше нарочно подредена такава според мен.
Ето какво написах почти веднага след дуела в петък.
Цитат
Гадове са от Продукцията. Много нагласена работа.
Първо - предимство, което е такова, че е почти нереално да се стопи.
Второ - за да не изглежда толкова очевидно, редят игра точно за Красима с елементи, в които има явно превъзходство над опонента си. И логично при старт на играта започва да "топи" от предимството на Кремена. Но без шанс да го стопи до края. И без шанс за победа.

ТЪпаревска работа.
Виж целия пост
# 33
Хихихи и аз си го мисля това за Андрей 😃 ама голяма сапунка.

Симеон хич не го бива в свалките. Имаше намеса на продукцията в тази сюжетна линия, но съм сигурна, че Симеон наистина беше хлътнал по Красима.
Не само той според мен.Sweat Smile
Виж целия пост
# 34
При мен в началото на десета седмица :

S Tier (коефициент за победа 1.40) - Морунов
S1 Tier(коефициент за победа 1.50) - Андрей
S1 Tier(коефициент за победа 1.80) - Елизабет
S1 Tier(коефициент за победа 1.80) - Симеон
S1 Tier(коефициент за победа 2.00) - Борис
S1 Tier(коефициент за победа 2.10) - Паулина
S1 Tier(коефициент за победа 2.20) - Стратимир
A Tier (коефициент за победа 2.70) - Рабухчиев, Валентин
B Tier (коефициент за победа 9.50) - Милена
C Tier(коефициент за победа 21.00) - Кремена, Неделчо
Син цвят - персонални симпатии. Червен цвят - персонални антипатии.

При мен няма играч в червено за първи път от началото на сезона.

Първите трима и при мен са същите, обаче вместо Паулина, слагам Стратимир и Миленка.. която е голям сладур и играе винаги много надъхано. Малко е тип Мартин, наивничка и добра хаха Simple Smile
Виж целия пост
# 35
Благодаря за темата, Смайли!
Благодаря за труда, Бенгън!

Май, вече съм за Мани! На такава продукция, такъв победител! Пародия!
Виж целия пост
# 36
Гласувах за Бойци, въпреки наличието на Елизабет. Иначе, смятам, че ще дадат възможност на Мани да покаже роклите си и на новото племе.
Виж целия пост
# 37
Бях гласувала за Приключенци но изстрих гласа си и гласувах за Бойци защото видях в промото че пак са със завързани очи и редят пъзел а Неделчо след 3 загуби е време да победи та затова Simple Smile Иначе съм си за Приключенците защото харесвам Борис в началото гласувах за финалисти Борис, Андей и Паулина в този ред и то защото Паулина се представи добре в началото а сега смятам че като се грижи за козите стана по-добра Simple Smile И по този повод смятам че хората които обичат животните са много добри затова четвърти ми е Симеон Simple Smile
Виж целия пост
# 38
Благодаря за новата тема! Hug
Искам Бойците в резиденцията, Приключенците много ме дразнят напоследък. За съжаление, май вторите ще спечелят битката за територия.

На Андрей не му личало че не е българин?!???! Това сериозно ли? Joy

ПП. Разминах се с Морунов наскоро. Наживо си е младолик. Също така, останах с чувството, че му е писнало да го разпознават и спират по улицата.
Виж целия пост
# 39
Смайли, благодаря за темата. 💐Колажът е точно на място, достойно изпращане на силен, и явно неудобен за продукцията участник. Красима си я сготвиха без да им мигне окото, а Манка остана, логика никаква... Все ми е тая, кой, къде ще е, стискам палци на Морунката, ако не е той, ще викам за Манка - достойният победител за фарса, който гледаме!
Виж целия пост
# 40
И аз да се запиша.Благодаря на Смайли и Бенгън за труда!
Честно очаквах друга корица-с физиономиите на приключенците от благата вест Simple Smile,но ще се прежаля и с Красима някак.Неприятна ми е,не го крия.
То аз искам приключенците да са на лукса,но като го видях този пъзел ...дано моят Валентин съумее да ги забърза за реденето-иначе съм убедена,че е наясно как се прави.
Милена на вързани очи винаги вижда,но този път частите са огромни,та..Аз от нея съм разочарована от момента,в който предаде алианса си.Иначе харесвам хъса й за игра.
На Симеон не му вярвам грам.На острова беше режисиран да го раздава като НМ,не му се получи.Сигурно и любовна нишка са му задали,а може и да не са.Той си играе играта като цяло,та най-вероятно си ползваше Красима за неговия напредък и оцеляване.
Виж целия пост
# 41
Благодаря за темата! Тапетът много ми харесва! Simple Smile

Искам Приключенците в резиденцията, най-вече защото не искам да изядат храната на кучето в стопанството.
Виж целия пост
# 42Има излъчване момичето. Колкото и да злобее Елизабет и да скача, няма как да промени своето неизлъчване, защото ако кажа какво излъчва, ще е грозно. Затова се е хванала за Андрей, защото никой от мъжте не я отразява. Игрите не са 24 часа, та през останалото време все пак трябва да живееш с другите от племето.
Виж целия пост
# 43
На мен ми харесва Красима и с грим и без грим, според мен гримът подчертава чертите ѝ, не мисля, че ѝ пречи. Странно, но и русото ѝ отиваше (даже май свързвам същността ѝ малко повече с този цвят), не на всеки му отиват и тъмни и светли цветове.
Виж целия пост
# 44
На мен Красима повече ми харесва с дълга тъмна коса - прави я по-малка и по-сладка. Съгласна съм със Смайли - момичето има излъчване. Елизабет примерно не е грозна, не е и красива - просто няма излъчване (според мен), не е интересна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия