Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

  • 70 625
  • 1 807

Анкета

Мислите ли, че Морунов знаеше, че ще отпадне?

Опции:

# 30
Нека се обичат младите! Аз много не вярвам на тези визитки. Някои участници споменаха, че едва ли не нарочно са ги карали да изглежда във визитките, че си търсят половинки. Доста долно, но в никакъв случай изненадващо от страна на продукцията.
Виж целия пост
# 31
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Бойците. Много ме е яд на Приключеците заради Вальо, за това се надявам на битката за територия да има пъзел, да водят убедително и накрая Неделчо да ги размаже на пъзела. Ще злорадствам, да.
Виж целия пост
# 32
Мигла е при Рачков Joy
Ще стане известна Манито, със скандали, интриги, но известна.
От както е излязла от ИВ, където и да погледна все Манка насреща. Поне преди беше само във формата Joy Joy Joy
Сега атакува отвсякъде
Виж целия пост
# 33
Посредствена може да ви изглежда заради стайлинга....засичам я основно с един черен клин и бели чорапи хавлиени на Ъндър Армър. Веднъж беше облякла нещо друго, но беше кофти демоде буквално извадено от нафталинения гардероб. Но това може да е поради липса на средства....Вальо има вкус и предполагам, че покрай него и нейния ще търпи промени, както и че ще почне да залага на марките на Вальо.
Виж целия пост
# 34
Благодаря за новата тема на Смайлис, Flowers Sunflower

Гласувах за третата опция, все ми е едно кое племе ще бъде в резиденцията. Simple Smile
Виж целия пост
# 35
Елия много явно се видя как сама се саботира в първия двубой с Мани.
Предвид че Мани се ползва с огромни протекции от предаването явно и е било ясно че е изтеглила късата клечка.

Прекалено много режисиран стана тоя формат. Миналата година бе зле, но тая е просто потрес. Хора като Поли, Мани и Красима бяха бутани толкова явно с месеци.

Фермата е на светлинни години в това отношение. Жалко защото формата е интересен като идея и добра алтернатива на Сървайвъра. Но както всичко побългарено веднага се почва с режисурата за да може повече хора уж да гледат. Тая Мани е по-зле от оная де си сцепи главата.

Виж целия пост
# 36
Благодаря за темата! Гласувах, че Приключенците ще отидат в резиденцията.
Виж целия пост
# 37
Виж целия пост
# 38
И аз да ви чета. Благодаря за темата и разните снимки и споделяния, интересно ми е.

Мигла е при Рачков Joy
Ще стане известна Манито, със скандали, интриги, но известна.
От както е излязла от ИВ, където и да погледна все Манка насреща. Поне преди беше само във формата Joy Joy Joy
Сега атакува отвсякъде
Не ми липсва, най-накрая ни отърваха от нея, сега също като ония кухи тризначки ще я маткат от предаване в предаване със скрита мисъл да и се подиграват и да я плюят, а тя ще се радва, щото си мисли, че я вали дъжд (имаше такъв лаф). Wink
Уж "зная" победителя, но не ми пречи още да симпатизирам на Морунов. Другите все нещо не са ми ок.
Виж целия пост
# 39
За да няма саботажи, друг тип участници ще трябва да набират и много по-равномерно да ги разпределят по отборите. Няма да има същата гледаемост, обаче. В оригиналния формат колко са дълги епизодите? Тук не мога да си представя кой би гледал всяка вечер по час - час и половина в ефира само състезания, то и със сегашния монтаж писва като дадат няколко минавания, а когато битката не е отборна - често е съвсем скука. Затова и монтажът е такъв - да успеят съсредоточено да ги изгледат поне чиккиджиите, които следят за дамски задници в близък план. А без дълго ефирно време и зрители, няма да им излязат сметките за разходите по шоуто.

Нека се обичат младите! Аз много не вярвам на тези визитки. Някои участници споменаха, че едва ли не нарочно са ги карали да изглежда във визитките, че си търсят половинки. Доста долно, но в никакъв случай изненадващо от страна на продукцията.
Те и нарочно да ги карат, не могат да ги задължат да ръсят глупости в национален ефир. Никой насила не ги е набутал там. Тези, които са влезли да си рекламират бизнеса - както и да е. Или някой като Неделчо, който се е готвил за формата, все едно на Олимпиада ще ходи. Но начален учител - тъпо.

За мен си подхождат Вальо и Елия, имат доста общо. И на мен тя ми е посредствена и с неоправдано високо самочувствие, обаче без да е много дразнеща. Вальо си е юпи, същия като нея, но по-образован. И двамата са млади и зелени, изглеждат прилично, имат възпитание и нещо в главата и са спортни натури. Щом и химия има - дано излезе нещо хубаво от разочароващото "приключение" с участието.

morisay, просташки казано: за да е потенциално fuckable, трябва поне да можеш да му свалиш гащите без да те издразни. От тазгодишните може би само Мартин отговаря на това условие, защото не говори. Останалите в момента, в който си отворят устата, са като леден душ, та тяло и лице изобщо нямат значение.
Виж целия пост
# 40
Благодаря за темата!
Много хубаво за Вальо и Елия - млади, красиви, позитивни, изглеждат ми възпитани и интелигентни(поне той). Животът е пред тях - ако стане, стане.
За бойците съм да вземат резиденцията - сините без Вальо ми стават доста неприятно племе. Червените, ако я нямаше Елизабет, щяха да си ми приятни за гледане.
Виж целия пост
# 41
Благодаря за новата тема! 🌺
Нямам предпочитания кой къде да отиде.
И аз се изненадах от двойката Елия и Валентин, но са млади и хубави. Нека са щастливи!
Виж целия пост
# 42
Благодаря за темата и за статистиката на Смайли и бенгън. Страхотни сте, както винаги.
Напълно споделям мнението на Катрала за младежта при сините. Blush
Аз пък се зачетох от скука във Фейсбук и Инстаграм /голяма грешка/. Питам се само, защо всички услужливо забравиха, че не само приключенците си номинираха мозъка. Бойците също го направиха. Моят фаворит Вальо "изтегли" обаче грешния пъзел. И сега голям кеф, какво щели да правят сините без мозък. Ми каквото щяха и бойците, ако продукцията беше решила Неделчо да си ходи. Интересно ми е просто дали пак щеше да има същите коментари/но за червените/, кой колко бил прост и т.н. А пък откровените обиди от мъже и жени на възраст над средната са направо потресаващи. Чак е плашещо.
Гласувах, че нямам мнение. Честно казано ми е все едно кой къде ще е. Искам обаче Поли/Неделчо/ и Елизабет на номинации.
Виж целия пост
# 43
Най-готиният и секси мъж е Стратимир, пък и каква баница прави. Показа много мъжко поведение и не е интригант.
Втори в класацията е Андрей. Чаровен е и малко ме дразни с подценяването на жените, но безспорно е секси. Вальо и Туджаров са симпатяги, ама се държат като момчета, не  като мъже.
Другите мъже не стават - гардероби и плешиви мъже не харесвам.
Виж целия пост
# 44
Елия от кого отпадна, че не се сещам. Май пак беше някаква нагласена победа
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия