Какво масло купувате?

  • 6 598
  • 60
# 15
Немско. Българското много са го развалили  Thinking
Виж целия пост
# 16
Като пипна маслото в хладилника, меко ли е, обратно на мястото му  Mr. Green и за по-сигурно, немско  Simple Smile

това е отговора и правилния тест Laughing
Виж целия пост
# 17
Milram.....или едно такова в златна опаковка със сини крави ....
======================================================================
 Peace
Виж целия пост
# 18
Немско ,със златната опаковка Peace
Виж целия пост
# 19
Немско ,със златната опаковка Peace

Същото  Hug
Виж целия пост
# 20
Немско купувам в повечето случаи  Peace
Виж целия пост
# 21
Виж целия пост
# 22
Немско, а от българските на Верея
Виж целия пост
# 23
Немско или Датско - много съм доволна  Peace
Виж целия пост
# 24
Президент Peace
Виж целия пост
# 25
Горещо препоръчвам маслото на РОДОПА-МИЛК Смилян.За съжаление много трудно се намира.Аз си го набавям от Пикадили.Всички продукти на тази фирма са качествени.Сигурно,защото са съобразени с изискванията на ЕС(понеже са за износ).
В разфасофки от по 100 грама е.
Виж целия пост
# 26
President
Виж целия пост
# 27
Вчера точно с немско масло я правих тортата / не помня обаче марката /, но крема пак се пресече. Тази торта съм я правила много пъти и преди вигаги е ставала перфектна.
Според мен за да стане крема най-важно е качеството на маслото!Виждала съм обаче пресечен крем и с Президент!Замисли се и си припомни дали не си променила нещо в последователността или технологията на крема!Понякога човек го прави неволно,без да се усети,а това може и да попречи!
Например: Би трябвало маслото да се разбива на бавни обороти в началото!Би трябвало да е със стайна температура (25градуса),това е от голямо значение,ако примерно добавяш сироп,който е топъл,а маслото е много студено!Като се добавят разни сиропи,млека и т.н. трябва да са поохладени!Последно ако добавяш алкохол в крема,може и от това да се пресече,зависи какъв е алкохола и кога го слагаш!
Дано съм била полезна и пробвай пак,дано този път е по-добът резултата!  chef
Като се замисля може и да си права, че вината може и да е в мен, а не в маслото. Май в оригиналната рецепта пишеше, че при смесването на масления крем с яйчения трябва да се разбърква с дървена лъжица, а аз нали съм чевръста в последно време пускам миксера и не му мисля много. Сещам се и за нещо друго. Яйченият крем го разбивам на много слаб котлон, но все пак сигурно е по-топъл от масления и ето ти беля.
Голяяяяямо благодаря, че ми отвори очите. Другият път като правя тортата ще се поправя.
Виж целия пост
# 28
Аз купувам едно на Хранинвест 250 гр. Вече два пъти вземам такова и е все читаво.
Крема за торта, който правя става превъзходен. Различно е, наистина, от едновремешното, но поне не мирише на огранивено, че веднъж бях взела едно - такава смрад бляк... #Crazy Sick
Виж целия пост
# 29
Милрам, или на Мегле.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия