Някои от нас очакват зимните празници с нетърпение, за да започнат отрано да украсяват домовете си, а други отлагат до последно покупката на елха и играчки. Някои дълго планират и грижливо подреждат елементите на избрания от тях стил, а други нахвърлят из дома си каквото им попадне под ръка. Учудващо ли е тогава, че празничната ни украса може да разкаже много за нас?


Nature Star2  Ако харесвате големите, необикновени и крещящи украшения… Nature Star2
Вие сте творческа личност и най-много обичате да се изявявате чрез декорациите и акцентите в дома си. Коледните и новогодишни празници са най-подходящото време да изтъкнете себе си и необикновения си вкус. Елените на дядо Коледа трябва задължително да са в реален размер, а традиционната елха е нещо твърде банално. Светеща, свиреща или пееща елха – ето кое е най-подходящото за вас. Основната ви задача като дизайнер е да обмислите празничната композиция до най-малката подробност и да определите оптималното разположение на всеки детайл. Освен това не се страхувате да мислите нестандартно, демонстрирайки своето творческо и единствено по рода си въображение.

Christmas Tree Ако предпочитате изкуствените елхи… Christmas Tree
Това означава, че сте изключително практичен по природа, независимо дали избирате изкуствена елха, защото не харесвате падащите борови иглички, или защото не обичате да отсичате живи дървета.
За вас е по-разумно да инвестирате в нещо, което ще ползвате година след година и това говори, че обичате да планирате нещата в дългосрочен план.
Не е за пренебрегване и това, че след празниците можете бързо и лесно да приберете цялата украса.

Bell Ако си падате по бляскави и луксозни декорации… Bell
Вие сте съвременният Гетсби. Когато избирате дърво, никога не се притеснявате, че то е твърде голямо. Екстравагантните украшения с металически блясъци са най-характерните за вашия стил, особено по време на зимните празници. Харесвате класическите коледни украшения с техния студен блясък, големите бели топки по елхата, снежинките и елените. Всяка година добавяте нови украшения, за да направите интериора във вашия дом още по луксозен и подреден. Обичате да мечтаете на едро, никога не се страхувате от провал. Вашият ум работи в много по-глобален мащаб. На празничната трапеза ще впечатлите гостите си с разкошни блюда и изискани коктейли, сервирани в скъпи сервизи.


Tada Ако акцентът във вашата украса е огромният коледен венец на вратата… Tada
Трябваха ви няколко седмици, за да изберете идеалния коледен венец за външната си врата? Или още през септември се снабдихте с нужните материали и се заехте да го изработите сами? Ако отговорите положително на един от тези въпроси, то вие най-вероятно очаквате много гости в празничните дни. Коледният венец е жест на гостоприемство и говори за вас, че искрено обичате да посрещате гости, да измисляте за тях най-различни забавления и да ги гощавате с вкусни домашни ястия.


Nature Snowman Ако сте почитатели на минимализма… Nature Snowman
Простота и ред – това са вашите ключови ценности, които се отразяват и върху празничната декорация. Вие не разбирате защо е цялата тази суматоха с коледната украса, а огромните и ярки елхи за вас са истински кошмар. Това говори, че сте привърженик на минимализма или скандинавския стил. Затова идеалните украшения за вас са свещите в обикновени свещници, малките декоративни фигурки, пръснати по шкафове и масички, както и скромната елха с минимален брой играчки, за предпочитане от естествени материали. Минималистичната, постмодерна естетика според вас съдържа най-много красота.


Candy Ако харесвате самоделните украси… Candy
Във вашия дом има деца! Това можем да кажем напълно уверено. И вие, като любящ родител, гордо излагате на показ това, което децата ви са измайсторили в детската градина или в училище. Между нас да си остане, вие също обичате да майсторите, нали така? Хартиени гирлянди и снежинки, ръчно изрисувани топки за елхата и богато украсени писма до Дядо Коледа – ето това е вашата представа за идеалната празнична украса.
Ако трябва да ви опишат само с три думи, то те са: креативен, земен и откровен. Животът ви е отворена книга и хората идват при вас за честни мнения и честни отговори. Вие държите на тясната си връзка с природата и околната среда, като използвате всевъзможни природни материали за начинанията си тип „Направи си сам“.Nature Snowflake Ако не обичате да се охарчвате излишно... Nature Snowflake
Вие сте весели, безгрижни и често до последния момент не знаете какво ще правите по празниците, защото обичате спонтанността. Зимните празници за вас са времето, когато украсявате дома си със сувенири, натрупани по време на пътуванията ви или които сте открили на тавана на баба си. Вие не възприемате Коледа и Нова година сериозно – за вас това са просто дни, когато можете да си отдъхнете и да се повеселите с приятели.

Ribbon Ако не можете да се откажете от розовото дори на Коледа… Ribbon
Ако предпочитате розовите декорации и умиляващо-сладникави украшения, то почти уверено можем да кажем, че елхата ви е бяла. Вие много сериозно се отнасяте към празничната украса и не допускате друг да се намесва, защото се притеснявате, че може да окачи играчките несиметрично. Обожавате пастелните тонове, опаковате собственоръчно всички подаръци и ги завързвате с перфектно подбрани панделки в тон. Гостите ви ги очаква същата елегантност и женственост: идеално сервирана маса, светли сервизи със златисти кантове, а чашите ви са изтъркани до блясък.


People Santa Ако по-голямата част от декорацията ви е отвън, а не вътре в дома ви… People Santa
Ако живеете в къща и прекарвате повечето от времето си подреждайки двора, това означава, че обичате да сте в центъра на вниманието. Обичате съседите ви да ви обсъждат, да се възхищават и да ви завиждат. Коледа и Нова година е времето, когато можете да се развихрите напълно, осъществявайки всичките си идеи и вдъхновения. В края на краищата, поне веднъж в годината човек може да си позволи отново да се върне в детството, нали?

Champagne Пожелаваме ви светли и топли празници,
   изпълнени с много любов и весело настроение!
Champagne

Тази статия съдържа партньорски връзки – последван линк и евентуална покупка биха могли да генерират комисионен приход за форума.
Виж целия пост